Home » Bakkie huren

Bakkie huren

Bakkie huren | Afvalcontainer Bestellen

Bent u bezig met een verbouwing en vraagt u zich af waar u een bakkie voor uw afval kunt huren? Het kan via Afvalcontainerbestellen.nl. Bouwcontainers en puinbakken worden in de volksmond ook wel bakkie genoemd. Ze zijn er voor veelvoorkomende afvalsoorten die niet gemakkelijk in uw kliko passen. Denk aan puin, gemengd bouwafval, hout en grond. Via onze website huurt u gemakkelijk een dergelijke bak tegen een helder all-in tarief. Dit betekent dat wij geen borg berekenen en dat eventuele toeslagen allemaal al in de prijs verwerkt zijn. Er zijn achteraf geen verrassingen meer.

Waarom een bakkie huren?

Wanneer u uit gaat zoeken waar u met uw afval terechtkunt, dan komt u erachter dat de regels omtrent afval in elke gemeente anders zijn. Het kan daarom een behoorlijke klus zijn om erachter te komen waar u met welk afval heen kunt. Vervolgens moet u maar net de tijd en de middelen hebben om het afval weg te brengen. Het is daarom vaak sneller en gemakkelijker om een bakkie te huren. Wij plaatsen de bak op een plaats van uw aangeven en u hoeft alleen uw afval erin te gooien. Bent u klaar? Dan halen wij uw afvalbak weer op en zorgen we dat uw afval verwerkt wordt.

Wat voor bakkie heeft u nodig?

Onze bakkies zijn er in vele soorten en maten. Op deze pagina staan ze vermeld in het bovenstaande overzicht. Op dit moment halen wij bijvoorbeeld sloopafval, puin, hout, grond en dakafval op. Deze stromen scheiden we. Zodat een groot deel van uw afval hergebruikt kan worden. Alle bakken zijn leverbaar in verschillende formaten zoals 3 kubieke meter en 20 kubieke meter. U kiest een geschikte bak op basis van afvalsoort en de hoeveelheid afval die u heeft.

Hoe bestelt u een bakkie via onze website?

Een geschikte bak bestelt u met het grootste gemak op Afvalcontainerbestellen.nl. Onze website is overzichtelijk ingedeeld, zodat u gemakkelijk de juiste bak bij uw afval kunt zoeken. Bij iedere afvalcontainer staat vermeld welke zaken er in het bakkie mogen en welke zaken niet. Wanneer u zich netjes aan deze regels houdt, dan hoeft u niet bang te zijn voor een naheffing.

Extra snel een bakkie nodig?

Vandaag nog over een geschikte bak beschikken? Grote kans dat wij het voor u kunnen verzorgen. Op werkdagen voor 9 uur in de ochtend besteld, betekent dat uw afvalbak vandaag nog geplaatst kan worden. Een container op laten plaatsen is daarnaast ook geen enkel probleem. Deze extra’s kunt u, indien beschikbaar, aanvragen tijdens de bestelprocedure.