Home » Bouw en sloopafval container

Bouw en sloopafval container

Heeft u een bouw en sloopafval container nodig omdat u bezig bent met bijvoorbeeld de verbouwing van uw huis? Huur deze dan nu eenvoudig via de van Afvalcontainerbestellen.nl. We beschikken over verschillende formaten, dus voor ieder project hebben we een geschikte container beschikbaar. Bekijk ons assortiment hieronder.

Bouw en sloopafval

Zodra de hamer de raakt bij de verbouwing of de spijkers op de kop worden geslagen, vliegt het al in de rondte. U komt hierna van alles tegen, van steen, staal en koper tot en met enzovoorts. Ditzelfde geldt voor het geheel opnieuw opbouwen van de ruimte. Bij zulke klussen wilt u dat al het bouw en sloopafval dat achterblijft netjes wordt afgevoerd. Door de mix aan materialen waaruit het afval bestaat, spreken we over gemengd afval, daarvoor leent zich de bouw en sloopafval container perfect. Deze mag namelijk niet met maar één afvalsoort gevuld worden, zoals bijvoorbeeld alleen maar gips of vloerbedekking. Voor 50% moet de container gevuld zijn met recyclebaar afval zoals hout, , ijzer en kunststof.

Goedkoop een bouw en sloopafval container huren

Het gezegde slopen is kopen, gaat in ons geval niet op. Want een benodigde bouw en sloopafval container kunt u met alle gemak huren via onze . Het bestellen van deze container is erg eenvoudig. U vindt deze simpelweg onder het menu item “”. Het formaat stemt u af op de verwachte hoeveelheid afval die vrijkomt. Maak bij voorkeur een ruime schatting, beter éénmaal een iets te bestellen dan tweemaal een te kleine. Doordat we met meerdere vestigingen in een heel netwerk met leveranciers hebben opgebouwd, kunt u altijd een goedkope container huren bij u in de buurt. Zelfs op ! Daarmee bieden we de hoogst mogelijke service voor de laagste all-in prijs. Dit doen wel al jaren en we zijn dan ook dolblij dat de kwaliteit die wij nastreven zich uit in positieve reacties van klanten. Bekijk eens onze pagina met klantenreacties om deze reacties te lezen.

Bouw en sloopafval container huren

Een bouw en sloopafval container huren van Afvalcontainerbestellen.nl scheelt u een weer een hoop ritjes naar de plaatselijke stortplaats, onnodig werk en zorgen. Let er bij het bestellen van een container op dat u alleen het soort afval deponeert waarvoor de container bedoeld is. Zodra er ander afval in zit dan toegestaan zullen wij een toeslag moeten rekenen. Twijfelt u over welke container u het beste kunt bestellen? Neem dan gerust even op met onze professionals, zij kunnen u namelijk precies vertellen voor welke afvalsoort een specifieke container nodig is. U kunt ons voor vrijblijvend advies altijd bellen op 0900-0174, of mail naar info@afvalcontainerbestellen.nl

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland