Bouw en sloopafval container

Heeft u een bouw en sloopafval container nodig omdat u bezig bent met bijvoorbeeld de verbouwing van uw huis? Huur deze dan nu eenvoudig via de webshop van Afvalcontainerbestellen.nl. We beschikken over verschillende formaten, dus voor ieder project hebben we een geschikte container beschikbaar. Bekijk ons assortiment hieronder.

Bouw en sloopafval container huren bij afvalcontainerbestellen.nl

Bouw en sloopafval

Zodra de hamer de tegels raakt bij de verbouwing of de spijkers op de kop worden geslagen, vliegt het puin al in de rondte. U komt hierna van alles tegen, van steen, staal en koper tot en met hout enzovoorts. Ditzelfde geldt voor het geheel opnieuw opbouwen van de ruimte. Bij zulke klussen wilt u dat al het bouw en sloopafval dat achterblijft netjes wordt afgevoerd. Door de mix aan materialen waaruit het afval bestaat, spreken we over gemengd afval, daarvoor leent zich de bouw en sloopafval container perfect. Deze mag namelijk niet met maar één afvalsoort gevuld worden, zoals bijvoorbeeld alleen maar gips of vloerbedekking. Voor 50% moet de container gevuld zijn met recyclebaar afval zoals hout, stenen, ijzer en kunststof.

Goedkoop een bouw en sloopafval container huren

Het gezegde slopen is kopen, gaat in ons geval niet op. Want een benodigde bouw en sloopafval container kunt u met alle gemak huren via onze webshop. Het bestellen van deze container is erg eenvoudig. U vindt deze simpelweg onder het menu item “Bouwafval”. Het formaat stemt u af op de verwachte hoeveelheid afval die vrijkomt. Maak bij voorkeur een ruime schatting, beter éénmaal een iets te grote container bestellen dan tweemaal een te kleine. Doordat we met meerdere vestigingen in Nederland een heel netwerk met leveranciers hebben opgebouwd, kunt u altijd een goedkope container huren bij u in de buurt. Zelfs op zaterdag! Daarmee bieden we de hoogst mogelijke service voor de laagste all-in prijs. Dit doen wel al jaren en we zijn dan ook dolblij dat de kwaliteit die wij nastreven zich uit in positieve reacties van klanten. Bekijk eens onze pagina met klantenreacties om deze reacties te lezen.

Bouw en sloopafval container huren

Een bouw en sloopafval container huren van Afvalcontainerbestellen.nl scheelt u een weer een hoop ritjes naar de plaatselijke stortplaats, onnodig werk en zorgen. Let er bij het bestellen van een container op dat u alleen het soort afval deponeert waarvoor de container bedoeld is. Zodra er ander afval in zit dan toegestaan zullen wij een toeslag moeten rekenen. Twijfelt u over welke container u het beste kunt bestellen? Neem dan gerust even contact op met onze professionals, zij kunnen u namelijk precies vertellen voor welke afvalsoort een specifieke container nodig is. U kunt ons voor vrijblijvend advies altijd bellen op 0900-0174, of mail naar info@afvalcontainerbestellen.nl

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
R.Roepman
Berkel en Rodenrijs 2024-02-17

Keurige service. Netjes op tijd bezorgd. Vriendelijke chauffeur.

10/10
nick schoemaker
liederdorp 2024-02-12

snel op tijd geleverd, vriendelijke chaufeur

10/10
Carlo
Haarlem 2024-02-10

Mijn ervaring is erg goed. Zowel bij brengen als ophalen. Zeer vriendelijke mensen.

10/10
Ahmed
Almere 2024-02-08

10/10
Wouter
Apeldoorn 2024-02-07

Snelle levering, goede communicatie, en eenvoudig te regelen!

10/10
v Gils
Reusel 2024-02-04

Top service, goed telefonisch contact, uiterst vriendelijk en flexibel in ophaalmoment.

10/10
J Winkel
KLAZIENAVEEN-NOORD 2024-02-01

Alles perfect geregeld. Mocht ik er weer 1 nodig hebben gaat dat weer bij jullie gebeuren.

10/10
Martin
Aerdenhout 2024-01-31

Dit is de tweede maal dat ik gebruik heb mogen maken van jullie goede service. Op tijd geleverd en weer een vriendelijke chauffeur getroffen.

4796 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10