Container huren Overijssel

Afvalcontainerbestellen.nl is al vele jaren actief in de afvalbranche en daardoor kunnen we voordelig en snel containers leveren in heel Overijssel! Of u nou een klus heeft in Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Nijverdal, Deventer, Raalte, Enschede of Zwolle, u kunt altijd een container huren in Overijssel. Wanneer u voor 9 uur 's ochtends bestelt kunt u de container zelfs nog dezelfde dag geleverd krijgen in Overijssel! Bestel gemakkelijk een container in onze webshop en reken veilig af met iDEAL of PayPal!

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Overijssel?

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Overijssel

Bij afvalcontainerbestellen.nl kregen wij vaak het verzoek om een container met spoed te leveren. Daarom hebben wij een speciale dienst in het leven geroepen voor spoedleveringen. Tegen een kleine meerprijs wordt de container nog op dezelfde dag geleverd! Hiervoor moet u echter wel voor 9 uur ’s ochtends bestellen, zodat wij de container nog mee kunnen nemen in de planning.

Container huren Overijssel op zaterdag

Wilt u op zaterdag klussen in een stad of dorp gelegen in Overijssel? Afvalcontainerbestellen heeft een speciale dienst waarbij u een container kunt huren in Overijssel en deze kan laten leveren op een zaterdag. Dit, tegen slechts een kleine meerprijs. Hiermee voorkomt u dat een container onnodig lang aan de weg staat! Liever persoonlijk contact voor aanvullende informatie over een container huren in Overijssel? Dan kunt u ons altijd even bellen op 0900-0174 (lokaal tarief).

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10