Container huren Drachten

Drachten is de op één na grootste stad in Friesland en is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland. Drachten heeft maar liefst 45.000 inwoners en dit zorgt ervoor dat de stad altijd in beweging is. Door verbouwingen, sloopklussen en opruimingen komt er een grote hoeveelheid afval vrij. Dit afval kunt u gemakkelijk laten afvoeren door een container te huren in Drachten via Afvalcontainerbestellen.nl. U kunt de container gemakkelijk bestellen in onze webshop, vervolgens rekent u veilig af met iDEAL of PayPal!

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Drachten?

Wanneer u in Drachten wilt gaan klussen of het afval wilt afvoeren dat is vrijgekomen bij een activiteit zoals een verbouwing of opruiming, dan kunt u uw afval gemakkelijk, snel en milieuvriendelijke laten afvoeren met een afvalcontainer van Afvalcontainerbestellen.nl. Aangezien u bij ons een all-in prijs betaalt voor uw container, hoeft u na betaling van de container nergens meer zorgen over te maken. We komen de container leveren, maar halen hem ook weer bij u op en verwerken vervolgens het afval. In onze webshop vindt u containers voor hout-, bouw-, puin-, grond-, groen- en dakafval. Zorg dat u de juiste afvalsoort selecteert zodat we het afval op een milieuvriendelijke wijze kunnen verwerken. Verder is het belangrijk dat u een geschikt formaat container kiest voor uw klus. Heeft u vragen over containerformaten of afvalsoorten? Belt u dan gerust even met onze professionals op 0900-0174.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Drachten

In de provincie Friesland, en daarom ook in Drachten, biedt Afvalcontainerbestellen.nl een speciale dienstverlening aan. Heeft u een spoedklus? Dan kunnen we dezelfde dag nog een container leveren wanneer u voor 9 uur ’s ochtends een container bestelt in onze webshop. Voor deze speciale dienst vragen we een geringe toeslag.

Container huren Drachten op zaterdag

Het is algemeen bekend dat mensen graag klussen in het weekend. Daarom bieden we onze trouwe klanten uit Drachten de mogelijkheid om een container op zaterdag te laten leveren. Hierdoor staat een container niet onnodig lang voor uw deur!

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10