Grofvuil container

U heeft grofvuil, oftewel stapels afval waar u niks meer mee kan. Wellicht van een verbouwing of andere klus en aan de bakken van de gemeente heeft u momenteel niet genoeg. Drie keer rijden naar de stort is in dat geval ook alleen maar extra werk en omslachtig. Wist u dat u in zulke gevallen prima met een paar klikken een grofvuil container kan bestellen? In deze container mag namelijk gemengd afval geloosd worden. Wat erin wordt gestort mag in ieder geval niet maar één soort zijn, maar moet een mix bevatten en voor 50% bestaan uit recyclebare materialen. Een mooie mengelmoes van hout, staal, steen enzovoort is dus geen probleem en juist van harte welkom.

Grofvuil container | Afvalcontainer bestellen

Grofvuil container huren

Gaat u een grofvuil container huren via Afvalcontainerbestellen.nl, dan kunt u eenvoudig al het grofvuil laten afvoeren. Bekijk voordat u dit type container bestelt of uw afval aan de voorwaarden voldoet. Heeft u bijvoorbeeld hoofdzakelijk één type afval zoals puinafval of dakbedekking waaronder dakleer, dan hebben wij daarvoor specifieke containers. Bel met onze specialisten indien u twijfelt over welke bak het beste bij uw type afval past. Dit kan vrijblijvend op het telefoonnummer 0900-0174 of stuur een mail naar: info@afvalcontainerbestellen.nl.

Grofvuil ophalen

Waar u ook in Nederland zit, er is door ons uitgebreide netwerk altijd wel een leverancier beschikbaar om uw grofvuil op te halen. Binnen 24 uur kunnen wij daarvoor een container plaatsen welke we desnoods de volgende dag weer gevuld en al ophalen om het afval netjes te verwerken. Een ideaal klusje om in het weekend te klaren, want ook op zaterdag leveren wij! Het plaatsen van de container en het grofvuil ophalen kan dus op zeer korte termijn voor de laagste all-in prijs. We leveren de containers al vanaf 3m3.

Grofvuil container bestellen

Gaat u een grofvuil container bestellen op een werkdag voor 17.00 uur, dan kan deze de volgende dag geplaatst worden tegen het tarief zoals vermeld op de website. Mocht u vandaag een container geleverd willen hebben, dan kunnen we (op een werkdag) deze tegen een kleine meerprijs zo snel mogelijk bezorgen, mits u de bestelling voor 9:00 doorgeeft. Indien u van ma / vr met spoed (binnen een paar uur) een container nodig heeft, kunt u het beste ons even bellen. We zullen dan direct bekijken wat mogelijk is, in zulke gevallen kunnen we ook (tegen een meerprijs) vaak de grofvuil container binnen de gewenste termijn leveren.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

9/10
B Aalberys
Almere 2023-01-20

Super gemakkelijk, erg handig. Alles volgens afspraak.

10/10
Erwin van Marle
Haaksbergen 2023-01-19

supervriendelijke hulpdienst bij nood. We gaan hier zeer zeker meer containers bestellen

9/10
Vonk
LISSERBROEK 2023-01-18

Optijd geleverd chauffeur heeft zich netjes gemeld. Ik weet waar ik me volgende container bestel.

10/10
Fortius
Rotterdam 2023-01-18

Snelle levering, aardige klantenservice, voor herhaling vatbaar.

10/10
Emmy
Almere 2023-01-16

Wat een meedenkend en service gericht bedrijf/personeel. Alles super geregeld niks is onmogelijk. Van mij een hele dikke 10

4545 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland