Home » Grofvuil container

Grofvuil container

U heeft grofvuil, oftewel stapels afval waar u niks meer mee kan. Wellicht van een verbouwing of andere klus en aan de bakken van de gemeente heeft u momenteel niet genoeg. Drie keer rijden naar de stort is in dat geval ook alleen maar extra werk en omslachtig. Wist u dat u in zulke gevallen prima met een paar klikken een grofvuil container kan bestellen? In deze container mag namelijk gemengd afval geloosd worden. Wat erin wordt gestort mag in ieder geval niet maar één soort zijn, maar moet een mix bevatten en voor 50% bestaan uit recyclebare materialen. Een mooie mengelmoes van , staal, steen enzovoort is dus geen probleem en juist van harte welkom.

Grofvuil container huren

Gaat u een grofvuil container huren via Afvalcontainerbestellen.nl, dan kunt u eenvoudig al het grofvuil laten afvoeren. Bekijk voordat u dit type container bestelt of uw afval aan de voorwaarden voldoet. Heeft u bijvoorbeeld hoofdzakelijk één type afval zoals of dakbedekking waaronder , dan hebben wij daarvoor specifieke containers. Bel met onze specialisten indien u twijfelt over welke bak het beste bij uw type afval past. Dit kan vrijblijvend op het telefoonnummer 0900-0174 of stuur een mail naar: info@afvalcontainerbestellen.nl.

Grofvuil ophalen

Waar u ook in zit, er is door ons uitgebreide netwerk altijd wel een leverancier beschikbaar om uw grofvuil op te halen. Binnen 24 uur kunnen wij daarvoor een container plaatsen welke we desnoods de volgende dag weer gevuld en al ophalen om het afval netjes te verwerken. Een ideaal klusje om in het weekend te klaren, want ook op leveren wij! Het plaatsen van de container en het grofvuil ophalen kan dus op zeer korte termijn voor de laagste all-in prijs. We leveren de containers al vanaf 3m3.

Grofvuil container bestellen

Gaat u een grofvuil container bestellen op een werkdag voor 17.00 uur, dan kan deze de volgende dag geplaatst worden tegen het tarief zoals vermeld op de website. Mocht u vandaag een container geleverd willen hebben, dan kunnen we (op een werkdag) deze tegen een kleine meerprijs zo snel mogelijk bezorgen, mits u de bestelling voor 9:00 doorgeeft. Indien u van ma / vr met spoed (binnen een paar uur) een container nodig heeft, kunt u het beste ons even bellen. We zullen dan direct bekijken wat mogelijk is, in zulke gevallen kunnen we ook (tegen een meerprijs) vaak de grofvuil container binnen de gewenste termijn leveren.

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland