Container huren Amsterdam

Bij een verbouwing of opruiming in en rondom Amsterdam is het hebben van een geschikte afvalcontainer essentieel. Een dergelijke container kunt u gemakkelijk en snel bestellen bij Afvalcontainerbestellen.nl. Of u nu een container wilt huren in het centrum van Amsterdam, Amstelveen of Diemen, wij hebben voor iedere klus wel een geschikte container. Wij hebben namelijk containers beschikbaar voor bouwafval, puin, houtafval, groenafval, grondafval (schoon en vuil) of dakafval van 3 tot en met 40 kuub. Bij onze prijs zijn er geen extra kosten voor borg of huur voor de dagen dat u de container gebruikt. U kunt de container voor 4 weken laten staan. Dus als u vraagt "Kan ik een afvalcontainer huren in Amsterdam?", dan is het antwoord ja! Bestel eenvoudig een container bij Afvalcontainerbestellen.nl.

Container huren Amsterdam

Dankzij ons uitgebreide leveringsnetwerk en de jarenlange ervaring, kunnen wij het huren van een afvalcontainer in Amsterdam moeiteloos voor u verzorgen. Gaat u een container huren in Amsterdam, dan heeft u slechts een inschatting nodig van het soort afval dat u wilt afvoeren en de hoeveelheid. Op basis van die inschatting selecteert u de juiste afvalcontainer uit ons aanbod. Neem bij twijfel over uw keuze contact op met onze afvalcontainer specialisten via: 0900-0174 (lokaal tarief). Eenmaal besteld kunt u ervan uitgaan dat de container binnen 24 uur bij u geplaatst wordt.

Welke afvalcontainer in Amsterdam heeft u nodig?

Exact inschatten wat u kwijt zal zijn aan kubieke meters afval is vrijwel onmogelijk. Zo is onvoorspelbaar hoe groot de stukken afval zullen zijn en hoeveel loze ruimte tussen de stukken in zal zitten tijdens het opeenstapelen. Om toch enigszins tot een indicatie te komen kunt u de volgende formule erop loslaten: Inhoud van af te breken objecten x 1,3. Bestel in ieder geval een ruimere container dan exact nodig is. De container mag u namelijk niet tot ver boven de rand vullen en verder moet u er rekening mee houden dat alleen de toegestane soorten materialen in de container stort. In een bouwafvalcontainer mag weliswaar gemengd afval, maar dat moet voor 50% bestaan uit recyclebare spullen en mag niet slechts één soort materiaal betreffen. Wanneer u bijvoorbeeld alleen stenen, gips, beton of iets dergelijks wilt afvoeren dan kunt u daarvoor de specifieke puin container huren.

Vandaag besteld, vandaag uw afvalcontainer in Amsterdam geleverd

Wilt u snel een container huren in Amsterdam? Sneller dan het licht zullen we niet zijn, maar we zijn wel in een flits bij u! Want wanneer u de afvalcontainer ’s ochtends voor 9:00 bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog geleverd in Amsterdam! De containers worden sowieso binnen 24 uur geplaatst tussen 07:00 en 19:00 op maandag t/m zaterdag. Houdt er hierbij rekening mee dat er minimaal twee vrije parkeerplaatsen nodig zijn om de container af te kunnen leveren. Voor de plaatsing van de container hoeft u echter niet zelf thuis te zijn. Indien u de container op een specifieke plaats geleverd wilt hebben, dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven. De chauffeur zal daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Heeft u nog vragen over het bestellen van uw container huren in Amsterdam, dan kunt u deze telefonisch aan ons voorleggen of u kunt gebruik maken van ons online contactformulier.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10