Container huren Amsterdam

Bij een verbouwing of opruiming in hartje Amsterdam en omgeving, is het beschikbaar hebben van een geschikte afvalcontainer essentieel. Zo kan al het afval verantwoord en snel worden afgevoerd, u hoeft alleen de bak te bestellen en te vullen. Het bestellen is in ieder geval een fluitje van een cent. Want of u nu een container nodig heeft in het centrum van Amsterdam, Amstelveen of Diemen, op Afvalcontainerbestellen.nl regelt u het gemakkelijk en snel. Op de vraag: kan ik een afval container huren in Amsterdam? Antwoorden wij dan ook volmondig ja! In onze webshop kunt u namelijk voor iedere klus een geschikte afvalcontainer vinden. Van 3 tot en met maar liefst 40 kuub afvalcontainers, voor bouwafval, grofvuil, tuinafval, dakafval enzovoort. Wij zorgen er graag voor dat u het kwijt kan en al het afval netjes wordt verwerkt. Dat zit allemaal bij onze prijs inbegrepen, er zijn geen extra kosten aan borg of huur voor de dagen dat u de container gebruikt. U heeft de afvalcontainer simpelweg maximaal vier weken tot uw beschikking. Is de container in de tussentijd vol geraakt? Dan kunt u hem laten omwisselen.

Container huren Amsterdam

Dankzij ons uitgebreide leveringsnetwerk en de jarenlange ervaring, kunnen wij het huren van een afvalcontainer in Amsterdam moeiteloos voor u verzorgen. Gaat u een container huren in Amsterdam, dan heeft u slechts een inschatting nodig van het soort afval dat u wilt afvoeren en de hoeveelheid. Op basis van die inschatting selecteert u de juiste afvalcontainer uit ons aanbod. Neem bij twijfel over uw keuze contact op met onze afvalcontainer specialisten via: 0900-0174 (lokaal tarief). Eenmaal besteld kunt u ervan uitgaan dat de container binnen 24 uur bij u geplaatst wordt.

Welke afvalcontainer in Amsterdam heeft u nodig?

Exact inschatten wat u kwijt zal zijn aan kubieke meters afval is vrijwel onmogelijk. Zo is onvoorspelbaar hoe groot de stukken afval zullen zijn en hoeveel loze ruimte tussen de stukken in zal zitten tijdens het opeenstapelen. Om toch enigszins tot een indicatie te komen kunt u de volgende formule erop loslaten: Inhoud van af te breken objecten x 1,3. Bestel in ieder geval een ruimere container dan exact nodig is. De container mag u namelijk niet tot ver boven de rand vullen en verder moet u er rekening mee houden dat alleen de toegestane soorten materialen in de container stort. In een bouwafvalcontainer mag weliswaar gemengd afval, maar dat moet voor 50% bestaan uit recyclebare spullen en mag niet slechts één soort materiaal betreffen. Wanneer u bijvoorbeeld alleen stenen, gips, beton of iets dergelijks wilt afvoeren dan kunt u daarvoor de specifieke puin container huren.

Vandaag besteld, vandaag uw afvalcontainer in Amsterdam geleverd

Wilt u snel een container huren in Amsterdam? Sneller dan het licht zullen we niet zijn, maar we zijn wel in een flits bij u! Want wanneer u de afvalcontainer ’s ochtends voor 9:00 bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog geleverd in Amsterdam! De containers worden sowieso binnen 24 uur geplaatst tussen 07:00 en 19:00 op maandag t/m zaterdag. Houdt er hierbij rekening mee dat er minimaal twee vrije parkeerplaatsen nodig zijn om de container af te kunnen leveren. Voor de plaatsing van de container hoeft u echter niet zelf thuis te zijn. Indien u de container op een specifieke plaats geleverd wilt hebben, dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven. De chauffeur zal daar zoveel mogelijk rekening mee houden.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

9/10
B Aalberys
Almere 2023-01-20

Super gemakkelijk, erg handig. Alles volgens afspraak.

10/10
Erwin van Marle
Haaksbergen 2023-01-19

supervriendelijke hulpdienst bij nood. We gaan hier zeer zeker meer containers bestellen

9/10
Vonk
LISSERBROEK 2023-01-18

Optijd geleverd chauffeur heeft zich netjes gemeld. Ik weet waar ik me volgende container bestel.

10/10
Fortius
Rotterdam 2023-01-18

Snelle levering, aardige klantenservice, voor herhaling vatbaar.

10/10
Emmy
Almere 2023-01-16

Wat een meedenkend en service gericht bedrijf/personeel. Alles super geregeld niks is onmogelijk. Van mij een hele dikke 10

4545 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland