Home » Grofvuil Utrecht

Grofvuil Utrecht

Grofvuil Utrecht | Afvalcontainerbestellen.nl

is één van de meest centraal gelegen steden van . Steeds meer mensen willen in deze mooie knusse stad wonen en dit resulteert in een hoop . Dit ontstaat bijvoorbeeld na een verhuizing, na een verbouwing, een sloopklus of tijdens het opruimen van een zolder, kelder of garage. Wilt u laten afvoeren en bent u woonachtig in ? Dan kunt u dit op twee manieren doen. Ten eerste kunt u het afval wegbrengen naar de gemeentestations in , maar u kunt er ook voor kiezen om een container te huren bij Afvalcontainerbestellen.nl


Grofvuil Utrecht snel afvoeren met een container

U vraagt zich wellicht af waarom u een container zou huren, terwijl u bij de gemeente gratis mag aanbieden. Er zitten namelijk tal van voordelen aan het huren van een container ten opzichte van het brengen van afval naar de gemeentestations. Het grootste voordeel is dat wanneer u een container huurt in de van Afvalcontainerbestellen.nl, dat deze de volgende dag al bij u in voor de deur staat! in wordt op deze manier zo snel mogelijk afgevoerd. Wanneer u afval naar een gemeentestation moet brengen, dan moet u eerst een aanhanger regelen. Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een container voor dezelfde dag te bestellen, hiervoor moet u voor 9 uur ’s ochtends bestellen. Voor deze speciale dienst vragen wij slechts een kleine meerprijs.

Grofvuil Utrecht ophalen

Naast het feit dat een container snel geleverd wordt, kunt u ook nog eens veel meer kwijt. Bij de gemeente bent u beperkt tot slechts een 1,5 kubieke meter. Verder mag u in een container van Afvalcontainerbestellen.nl ook bouwafval en puin storten. Bij de gemeente mag enkel en restafval worden afgevoerd, dat niet in een kliko past. Wij bieden in onze een diversiteit aan containerformaten aan, er is dus een geschikte container voor ieder type klus! Voor kleine klussen hebben wij compacte 3m3, 6m3 en 10m3 containers. Voor grote klussen hebben wij zelfs 20m3 en 40m3 containers beschikbaar!

Grofvuil container Utrecht

Een container huren in is niet duur! Vanaf €140,00,- heeft u een container die u vier weken mag huren, geleverd op een tijdstip dat u uitkomt! Kijk vooral eens rond op de pagina met bouwafval containers, in deze containersoort mogen namelijk vrijwel alle afvalsoorten gestort worden. In deze prijs zitten levering, verhuur en verwerking van het allemaal inbegrepen. Zo heeft u achteraf geen verrassingen! Tot slot bieden wij onze klanten in ook de mogelijk om een container te laten leveren op ! Zo voorkomt u dat de container onnodig lang voor uw deur staat. Heeft u vragen over onze containers, of over onze services? Dan kunt u gerust een e-mail sturen naar info@afvalcontainerbestellen.nl of bellen met 0900-0174!