Grofvuil Utrecht

Bent u net verhuisd naar Utrecht of ondergaat u daar een opruiming of verbouwing? Dan heeft u waarschijnlijk een grote hoeveelheid grofvuil waar u vanaf wilt. Dit kan via de gemeente, maar het is voordeliger om via deze website een container voor uw grofvuil in Utrecht te huren. Hieronder leest u over deze voordelen.

Meer grofvuil laten ophalen in Utrecht

Naast het feit dat een container snel geleverd wordt, kunt u ook nog eens veel meer grofvuil kwijt. Bij de gemeente bent u beperkt tot slechts een 1,5 kubieke meter. Verder mag u in een grofvuil container van Afvalcontainerbestellen.nl ook bouwafval en puin storten. Bij de gemeente mag enkel huisraad en restafval worden afgevoerd, dat niet in een kliko past. Wij bieden in onze webshop een diversiteit aan containerformaten aan, er is dus een geschikte container voor ieder type klus! Voor kleine klussen hebben wij compacte 3m3, 6m3 en 10m3 containers. Voor grote klussen hebben wij zelfs 20m3 en 40m3 containers beschikbaar!

Grofvuil container huren via Afvalcontainerbestellen.nl

Een grofvuil container huren in Utrecht is niet duur! Voor een scherp all-in tarief heeft u een grofvuil container die u vier weken mag huren, en bovendien zitten de levering en de verwerking van het grofvuil allemaal inbegrepen. Zo heeft u achteraf geen verrassingen! Tot slot bieden wij onze klanten in Utrecht ook de mogelijkheid om een grofvuil container te laten leveren op zaterdag! Zo voorkomt u dat de container onnodig lang voor uw deur staat. Heeft u vragen over onze containers, of over onze services? Dan kunt u gerust een e-mail sturen naar info@afvalcontainerbestellen.nl of bellen met 0900-0174!

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10