Hout afvoeren

Bent u momenteel bezig met een verbouwing van uw woning? Heeft u nieuwe kozijnen en deuren geplaatst? In dit soort situaties blijft u vaak zitten met afvalhout waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Gelukkig hoeft hout afvoeren geen enkel probleem te zijn. Wij van Afvalcontainerbestellen.nl helpen u graag verder. Of u nu een kleine container of een grote container nodig heeft, wij verhuren afvalcontainers speciaal voor hout in verschillende afmetingen. Nog een mooi voordeel, als u vandaag bestelt dan kan de afvalcontainer overal binnen Nederland in één dag geleverd worden.

Hout afvoeren banner | Afvalcontainer bestellen

Hout afvoeren met een houtcontainer

Met een houtcontainer kunt u gemakkelijk en voordelig uw hout afvoeren. Deze kunt u bij ons huren en het enige wat u hoeft te doen is het houtafval op één plek verzamelen en wij verzorgen de rest. Wij komen de container namelijk bij u leveren en na de klus ook weer ophalen, zodat wij het hout kunnen afvoeren en verwerken. Dit is mogelijk tegen een voordelig all-in tarief. Hiermee wordt niet alleen het huren van de container gedekt, maar ook het transport en de verwerking van het afval. Tegen een kleine toeslag is het zelfs mogelijk om de container op dezelfde dag of op een zaterdag te laten leveren.

Hoe groot moet mijn hout afvalcontainer zijn?

Het enige wat u zelf hoeft te doen is het juiste formaat kiezen passend bij de grote van uw klus. Houd er rekening mee bij het uitkiezen van een afvalcontainer, dat deze niet tot ver over de rand gevuld mag worden. Het is dan te adviseren om toch net een formaat groter te bestellen. De houtcontainers beginnen al bij 3m3. Om u iets meer een beeld te geven hoe groot dit precies is, kunt u deze container vergelijken met één parkeerplaats. Is uw container eerder vol dan verwacht? Geen enkel probleem! U kunt een inruilverzoek indienen via onze website en dan komen wij de container zo snel mogelijk voor u ophalen en omruilen indien u dit wenst.

Mag ik a-hout, b-hout en c-hout afvoeren?

Zoals u al heeft kunnen lezen, hout afvoeren is erg gemakkelijk. Maar wat mag er nu precies allemaal in de hout afvalcontainer? Er zijn verschillende soorten hout waaronder a-hout. Denk hierbij aan pallets en onbehandeld hout die u gewoon in de container kunt storten. Ook b-hout, zoals spaanplaat en meubelplaat, is geen enkel probleem. c-hout daarentegen, wat geïmpregneerd hout is, mag dan weer niet. Een compleet overzicht met wat u wel en niet in de container mag gooien, vindt u op de pagina van de betreffende container.

Heeft u toch nog een twijfel of uw afval in de container gestort mag worden? Wij helpen u graag verder aan de hand van een omschrijving van uw afval. Neem contact met ons op via 0900-0174 of stuur een mail naar info@afvalcontainersbestellen.nl zodat wij u een passend advies kunnen geven.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Henk
Drachten 2023-03-23

Geweldig snel geregeld top!!!!!

10/10
Gerard Kluver
Amsterdam 2023-03-23

Prima service, makkelijk bestellen en makkelijk weer ophalen. Top

8/10
H.de Bruine
Nunspeet 2023-03-21

Levering en ophalen prima, alleen had chauffeur verkeerde huisnummer en stond de container bijna bij de buren.

10/10
Angeli
Etten Leur 2023-03-17

Makkelijk te bestellen, goede afspraken en service

10/10
Visser
Sliedrecht 2023-03-17

Vriendelijke mensen, snelle reactie, netjes geplaatst, denken fijn mee. Gebeld en zelfde dag geplaatst

10/10
André Ott
Bunschoten 2023-03-14

Uitstekend

10/10
Vonk
LISSERBROEK 2023-03-13

Top geregeld blijven hier terug komen

10/10
oonk
enschede 2023-03-13

goede en correcte service en gunstig geprijsd

4583 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland