Container huren Leiden

Wilt u een container huren in Leiden, bijvoorbeeld voor in de Leidse binnenstad? Dan doet u dit gemakkelijk via deze pagina. We leveren in heel Leiden voordelige afvalcontainers voor onder andere puin, bouwafval, grond en dakafval. Onderstaand ziet u het overzicht met alle containers die we kunnen plaatsen. De vermelde prijzen zijn inclusief de huur van de container én de verwerking van het afval. We brengen u bovendien geen borg in rekening. Wel zo fijn!

Gemakkelijk een container huren Leiden

Dankzij Afvalcontainerbestellen.nl is een container huren in Leiden erg gemakkelijk, maar ook erg voordelig! U betaalt namelijk een all-in prijs voor uw container. Dit betekent dat plaatsing van de container, vier weken verhuur, afvoer en verwerking van het afval allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop zorgen we ervoor dat er een container binnen 24 uur bij u op de stoep staat. We leveren containers van maandag t/m zaterdag tussen 07:00 en 19:00.

Welke afvalcontainer in Leiden heeft u nodig?

Welke container u wilt huren hangt af van meerdere factoren. De voornaamste factor is de afvalsoort. Heeft u bijvoorbeeld een verbouwing achter de rug, waarbij een boel bouwafval is vrijgekomen? Huur dan een bouwafval container. Of heeft u een boom gesnoeid, waarbij veel takken zijn overgebleven? Huur dan een groencontainer om de takken af te voeren. Naast de containers uit de hierboven genoemde voorbeelden verhuren we ook dakafval containers, puincontainers en grondcontainers. Wilt u meer weten over onze containers? Dan kunt u gerust contact opnemen met 0900-0174 (lokaal tarief).

Vandaag besteld, vandaag uw container in Leiden geleverd

Bij Afvalcontainerbestellen.nl staat service hoog in het vaandel. Daarom bieden we onze klanten een aantal bijzondere diensten aan. Wanneer u voor 9 uur ’s ochtends een container huurt, dan leveren we hem nog op dezelfde dag! Verder bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om een container op zaterdag te huren. Wel zo makkelijk wanneer u in het weekend nog met spoed een container nodig heeft! U hoeft niet thuis te zijn bij levering van de container, aangezien u instructie aan de chauffeur mee kan geven bij het plaatsen van uw bestelling.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
robert
goor 2024-05-08

Top service

10/10
Ralf
Amersfoort 2024-05-06

Super! Snelle service en vriendelijke mensen! Toppers

10/10
Sylvia
Etten-leur 2024-05-05

Goede,snelle service Zeer vriendelijke, goede chauffeur

9/10
Michel Bouman
Berkel 2024-05-04

Snel besteld, duidelijke bepalingen over wat er in mag, scherpe prijs, netjes op tijd geplaatst, mooie lege container. Nu hadden we een principe afhaal tijd, die kon niet worden gehaald en dat is wat het is, een klein belletje van jullie uit was aardig geweest. Dit alles om de container af te deken en te beschermen voor bij gooiers. Verder netjes opgehaald, vriendelijke mensen en goeie chauffeurs. Kortom dank je wel, prima service

10/10
G. Laan
Venhuizen 2024-05-02

Precies op de afgesproken tijd bezorgt en ook op de goede plek neergezet. De chauffeur nam er de tijd voor. Perfect

10/10
Hebebouw
Dronten 2024-04-29

Prima geregeld, goede communicatie en volgens afspraak.

9/10
Pauline
Santpoort 2024-04-29

Snelle en betrouwbare service, makkelijk en snel geregeld. Zowel leveren, wisselen en ophalen.

10/10
Then
Velp 2024-04-28

Top geregeld

4867 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10