Home » Container huren Vlissingen

Container huren Vlissingen

Container huren Vlissingen | Afvalcontainer Bestellen

is een gemeente in met meer dan 44.000 inwoners, hiervan wonen er 33.000 in de gelijknamige stad. West-Souburg, Oost-Souburg en Ritthem horen ook bij de gemeente . staat bekend om haar haven en de vele recreatiemogelijkheden. Ook toeristen uit binnen- en buitenland weten de stad vaak te vinden. Voor inwoners van en bedrijven uit de regio maakt Afvalcontainerbestellen.nl het mogelijk om gemakkelijk online een container te bestellen en af te rekenen. Vervolgens kan er binnen 24 uur een lege afvalcontainer bij u in geplaatst worden.

Afvalcontainer huren

Als u bezig bent met een verbouwing, renovatie of opruiming in dan komt u vroeg of laat met een aanzienlijke hoeveelheid afval te zitten. Dit afval kunt u naar de milieustraat brengen aan de Poortersweg. Helaas kost dit vaak veel tijd en moeite, wat ten koste gaat van uw klus. Daarom bieden wij u een efficiënt en voordelig alternatief. Voor een vast bedrag plaatsen wij bij u een lege afvalcontainer, waar u vier weken lang gebruik van kan maken. Is de container eenmaal vol, dan halen zij deze op en zorgen wij dat het afval verwerkt wordt. Dit scheelt u al snel heel wat ritjes naar de milieustraat!

Welke afvalcontainer in heeft u nodig?

Bij het uitkiezen van een container in onze is het belangrijk dat u een container kiest die geschikt is voor het afval dat u heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld containers voor groenafval, puin en grond. Doordat wij het afval gescheiden inzamelen kunnen grote hoeveelheden afval hergebruikt worden als grondstoffen voor nieuwe producten. Hierdoor kunnen we de prijs van uw container laag houden en dit is bovendien ook goed voor het milieu. Lees daarom goed welke afvalsoorten er in een bepaalde container mogen. Dit staat bij iedere container vermeld. Houdt u zich niet aan de regels, dan zijn wij genoodzaakt om later een naheffing in rekening te brengen.

Spoedplaatsing van uw container in

Voor bedrijven en inwoners van die extra snel een afvalcontainer nodig hebben, hebben wij de spoedplaatsing in het leven geroepen. Dit betekent dat containers die op werkdagen voor 9 uur in de ochtend zijn besteld, dezelfde dag nog geplaatst kunnen worden. Ook kan een container eventueel op een bij u geleverd worden. Beide diensten zijn extra en zijn beschikbaar tegen een toeslag van 25 euro.