Container huren Vlissingen

Voor inwoners en bedrijven uit de regio van Vlissingen maakt Afvalcontainerbestellen.nl het mogelijk om gemakkelijk online een container te huren. De bestelde container kunnen we al binnen 24 uur bij u plaatsen. Zo kunt u zo snel mogelijk weer verder met uw klusproject. Wel zo makkelijk!

Waarom een container huren Vlissingen?

Als u bezig bent met een verbouwing, renovatie of opruiming in Vlissingen, dan komt u vroeg of laat met een aanzienlijke hoeveelheid afval te zitten. Dit afval kunt u naar de milieustraat brengen aan de Poortersweg, maar helaas kost dit vaak veel tijd en moeite, wat ten koste gaat van uw klus. Daarom bieden wij u een efficiënt en voordelig alternatief. Voor een vast bedrag plaatsen we bij u een lege afvalcontainer, waar u vier weken lang gebruik van kan maken. Is de container eenmaal vol, dan halen we deze weer op en zorgen we dat het afval verwerkt wordt. Dit scheelt u al snel heel wat ritjes naar de milieustraat!

Welke afvalcontainer in Vlissingen heeft u nodig?

Bij het uitkiezen van een container in onze webshop is het belangrijk dat u een container kiest die geschikt is voor het afval dat u heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld containers voor groenafval, puin en grond. Doordat we het afval gescheiden inzamelen kunnen grote hoeveelheden afval hergebruikt worden als grondstoffen voor nieuwe producten. Hierdoor kunnen we de prijs van uw container zo laag mogelijk houden en dit is bovendien ook goed voor het milieu. Lees daarom goed welke afvalsoorten er in een bepaalde container mogen. Dit staat bij iedere container vermeld. Houdt u zich niet aan de regels, dan zijn we helaas genoodzaakt om later een naheffing in rekening te brengen.

Spoedplaatsing van uw container in Vlissingen

Voor bedrijven en inwoners van Vlissingen die extra snel een afvalcontainer nodig hebben, hebben we de spoedplaatsing in het leven geroepen. Dit betekent dat containers die op werkdagen voor 9 uur in de ochtend zijn besteld, dezelfde dag nog geplaatst kunnen worden! Ook kan een container eventueel op een zaterdag bij u geleverd worden. Beide diensten zijn extra en zijn beschikbaar tegen een kleine toeslag van 25 euro.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
robert
goor 2024-05-08

Top service

10/10
Ralf
Amersfoort 2024-05-06

Super! Snelle service en vriendelijke mensen! Toppers

10/10
Sylvia
Etten-leur 2024-05-05

Goede,snelle service Zeer vriendelijke, goede chauffeur

9/10
Michel Bouman
Berkel 2024-05-04

Snel besteld, duidelijke bepalingen over wat er in mag, scherpe prijs, netjes op tijd geplaatst, mooie lege container. Nu hadden we een principe afhaal tijd, die kon niet worden gehaald en dat is wat het is, een klein belletje van jullie uit was aardig geweest. Dit alles om de container af te deken en te beschermen voor bij gooiers. Verder netjes opgehaald, vriendelijke mensen en goeie chauffeurs. Kortom dank je wel, prima service

10/10
G. Laan
Venhuizen 2024-05-02

Precies op de afgesproken tijd bezorgt en ook op de goede plek neergezet. De chauffeur nam er de tijd voor. Perfect

10/10
Hebebouw
Dronten 2024-04-29

Prima geregeld, goede communicatie en volgens afspraak.

9/10
Pauline
Santpoort 2024-04-29

Snelle en betrouwbare service, makkelijk en snel geregeld. Zowel leveren, wisselen en ophalen.

10/10
Then
Velp 2024-04-28

Top geregeld

4867 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10