Kluscontainer

Wilt u gaan klussen, opruimen, slopen of verbouwen? Dan komt hierbij vaak een boel afval vrij. Dit afval kunt u makkelijk en voordelig laten afvoeren met een kluscontainer van Afvalcontainerbestellen.nl! Wij leveren kluscontainers met scherpe prijzen door heel Nederland! Dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche kunnen wij u altijd een mooie prijs bieden!

Kluscontainer | Afvalcontainerbestellen

Kluscontainer huren

Een kluscontainer huren is erg gemakkelijk! Op onze website vindt u een groot aanbod kluscontainers voor ieder type klus. Bedenk eerst welk type klus u heeft en wat voor type afval u wilt afvoeren. Wanneer u bijvoorbeeld gaat verbouwen dan komen hierbij diverse soorten afval vrij, dit kan allemaal worden afgevoerd in een bouwafval container. Wanneer u een grote snoeibeurt geeft aan de tuin dan kunt u uw groenafval eenvoudig laten afvoeren met een groenafval container. Vervolgens is het belangrijk om een geschikt formaat kluscontainer te kiezen. Voor een kleinere klus is een 3 kuub kluscontainer afdoende. Voor grotere klussen hebben wij ook 10 kuub, maar zelfs ook 40 kuub kluscontainers beschikbaar.

Afvalcontainers met service

Wij leveren onze afvalcontainer ook op zaterdag! Dit is een unieke service waardoor u ook kunt beschikken over een container in het weekend. Hierdoor hoeft de container niet onnodig lang voor de deur te staan. Voor deze service vragen wij een kleine toeslag tijdens het bestelproces. Verder bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een afvalcontainer op dezelfde dag te laten leveren. Dit geldt echter alleen wanneer u voor 9 uur ’s ochtends een container bestelt. Op deze manier kunt u nog op dezelfde dag beschikken over een kluscontainer, wel zo handig wanneer u met spoed een container nodig heeft!

Kluscontainer van Afvalcontainerbestellen.nl

Heeft u nog vragen over de verschillende afvalsoorten of de groottes van onze kluscontainers? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@afvalcontainerbestellen.nl of bel naar 0900-0174. Let wel op, u kunt alleen via de website een kluscontainer huren, niet telefonisch. Onze professionals helpen u graag!

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Lukas
Almere 2023-11-21

Profesjonall bedrijf. Goede service, alles op tijd. Ik ben echt blij.

9/10
Richard
Hengelo 2023-11-21

erg gemakkelijk allemaal

10/10
Stijn
Oisterwijk 2023-11-20

Snel en goede communicatie

10/10
John koolmoes
2023-11-19

Ik ben zeer tevreden , met de service Ik had dezelfde dag al een container voor de deur Geweldig hoor

9/10
Rizam Ishaq
Tiel 2023-11-18

Hele fijne diensten en prettige samenwerking.

10/10
W.Stroosma
Hoofddorp 2023-11-16

Super service mooi op tijd volgens afspraak

10/10
Deepak
HOOGVLIET ROTTERDAM 2023-11-15

Goede service en snel gelevering. Top!!!

10/10
Justin groenendijk
Den haag 2023-11-15

4760 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10