Kluscontainer

Wilt u gaan klussen, opruimen, slopen of verbouwen? Dan komt hierbij vaak een boel afval vrij. Dit afval kunt u makkelijk en voordelig laten afvoeren met een kluscontainer van Afvalcontainerbestellen.nl! Wij leveren kluscontainers met scherpe prijzen door heel Nederland! Dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche kunnen wij u altijd een mooie prijs bieden!

Kluscontainer huren

Een kluscontainer huren is erg gemakkelijk! Op onze website vindt u een groot aanbod kluscontainers voor ieder type klus. Bedenk eerst welk type klus u heeft en wat voor type afval u wilt afvoeren. Wanneer u bijvoorbeeld gaat verbouwen dan komen hierbij diverse soorten afval vrij, dit kan allemaal worden afgevoerd in een bouwafval container. Wanneer u een grote snoeibeurt geeft aan de tuin dan kunt u uw groenafval eenvoudig laten afvoeren met een groenafval container. Vervolgens is het belangrijk om een geschikt formaat kluscontainer te kiezen. Voor een kleinere klus is een 3 kuub kluscontainer afdoende. Voor grotere klussen hebben wij ook 10 kuub, maar zelfs ook 40 kuub kluscontainers beschikbaar.

Afvalcontainers met service

Wij leveren onze afvalcontainer ook op zaterdag! Dit is een unieke service waardoor u ook kunt beschikken over een container in het weekend. Hierdoor hoeft de container niet onnodig lang voor de deur te staan. Voor deze service vragen wij een kleine toeslag tijdens het bestelproces. Verder bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een afvalcontainer op dezelfde dag te laten leveren. Dit geldt echter alleen wanneer u voor 9 uur ’s ochtends een container bestelt. Op deze manier kunt u nog op dezelfde dag beschikken over een kluscontainer, wel zo handig wanneer u met spoed een container nodig heeft!

Kluscontainer van Afvalcontainerbestellen.nl

Heeft u nog vragen over de verschillende afvalsoorten of de groottes van onze kluscontainers? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@afvalcontainerbestellen.nl of bel naar 0900-0174. Let wel op, u kunt alleen via de website een kluscontainer huren, niet telefonisch. Onze professionals helpen u graag!

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10