Container huren Friesland

De provincie Friesland (officieel Fryslân) staat o.a. bekend om de Sneekweek, Oerol en de Harlinger Visserijdagen. Bij dit soort evenementen komt vaak veel afval vrij. De organisatoren van dergelijke evenementen doen er in dit geval goed aan om een container te huren. Dit is namelijk de meest efficiënte manier om een grote afvalstroom af te voeren. Afvalcontainerbestellen.nl doet er daarom alles aan om een container huren in Friesland zo makkelijk mogelijk te maken.

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Friesland?

Dit is afhankelijk van een aantal zaken. Ten eerste moet u bijvoorbeeld weten wat voor soort afval u wilt laten afvoeren. Dit is een belangrijk gegeven, aangezien de prijs van de container sterk samenhangt met de af te voeren afvalsoort. Dit komt omdat u bij ons een all-in prijs betaalt, waarbij afvoer en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Op deze manier komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast is de prijs van de container afhankelijk van de hoeveelheid afval die u wilt afvoeren.

Op onze website vindt u containers met een minimale afmeting van 3 kubieke meter en containers met een maximale afmeting van 40 kubieke meter. Op deze manier kunt u altijd een container vinden voor bouwafval, puinafval, houtafval, groenafval en grond-afval die past bij de hoeveelheid afval die u wilt laten afvoeren.

Twijfelt u over het soort container dat u nodig heeft in Friesland? Gebruik dan onze handige containerhulp waar u in een paar stappen de juiste te huren afvalcontainer vindt. Of raadpleeg dan onze klantenservice, onze medewerkers helpen u graag verder.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Friesland

We begrijpen dat er situaties kunnen ontstaan waarbij u de container zo snel mogelijk geleverd wilt hebben. Daarom bieden we vanaf heden de mogelijkheid om op werkdagen voor 9 uur een container te bestellen, die dezelfde dag nog bij u in Friesland geplaatst zal worden. Voor deze bijzondere dienstverlening wordt een kleine toeslag berekend.

Container huren Friesland op zaterdag

Ook in de provincie Friesland wordt er veel geklust in het weekend. Speciaal voor deze gelegenheid kunt u bij Afvalcontainerbestellen.nl ook een container op zaterdag laten plaatsen. Op deze manier garanderen we u dat de afvalcontainer niet onnodig lang in de weg zal staan. Dit is een bijzondere dienst die wij als eerste in Nederland leveren. We vragen hier slechts een geringe toeslag voor. Liever persoonlijk contact voor aanvullende informatie over een container huren in Friesland? Dan kunt u ons altijd even bellen op 0900-0174 (lokaal tarief).

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10