Container huren Utrecht

Gemakkelijk een container huren in Utrecht? Dat kan snel via Afvalcontainerbestellen.nl! In ons assortiment hebben wij containers voor verschillende afvalsoorten zoals tuinafval, grond, bouwafval en puin. Door onze jarenlange ervaring in de afvalbranche behoren onze prijzen bovendien tot de laagste van Nederland. Bekijk het onderstaande overzicht voor de actuele prijzen. Allemaal inclusief huur van de container en verwerking van uw afval. U hoeft bovendien geen borg te betalen voor uw container.

Container huren Utrecht? Vandaag besteld, vandaag geleverd!

Container huren Utrecht

Als marktleider op het gebied van afvalcontainers, hebben wij een uitgebreid leveringsnetwerk opgebouwd. Hierdoor is een container huren in Utrecht een fluitje van een cent en kunnen wij garanderen dat uw afvalcontainer binnen 24 uur na bestelling klaar is voor gebruik in Utrecht. In onze webshop kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen aan de hand van het type- en de hoeveelheid afval dat u wilt afvoeren. Nadat u de betreffende container via iDEAL heeft afgerekend, verzorgen wij de rest. Binnen één dag wordt de container geleverd op maandag t/m zaterdag tussen 07:00 en 19:00 uur. Hierbij hoeft u niet thuis te zijn. De prijs van een container is inclusief 4 weken huur, plaatsing, afvoer en verwerking van uw afval.

Welke afvalcontainer in Utrecht heeft u nodig?

Het is belangrijk dat u van tevoren precies weet wat voor soort afval u af wilt laten voeren. Welke afvalcontainer u moet bestellen, hangt namelijk af van een aantal factoren. Een container voor bouwafval is weliswaar geschikt om gemengd afval in af te voeren, maar voor het afvoeren van dakleer heeft u een speciale dakafval container nodig. In beide gevallen hebben wij de beste oplossing voor u. Afvalcontainerbestellen.nl levert daarnaast ook puincontainers, groenafval containers, containers voor hout en afvalcontainers voor het afvoeren van zowel schone, als vervuilde grond in Utrecht en omstreken. Zodra u het type container heeft gekozen, hoeft u alleen nog het formaat van de betreffende container te bepalen, dit doet u aan de hand van de hoeveelheid afval die u wilt laten afvoeren. Wij leveren afvalcontainers van 3 kuub t/m een maximum van 40 kuub. Op deze manier garanderen wij, dat we altijd een passende container in Utrecht op ieder moment kunnen aanbieden.

Vandaag besteld, vandaag uw afvalcontainer in Utrecht geleverd

Of u dus nu een 3m3 puincontainer of een 40m3 houtcontainer zoekt, op afvalcontainerbestellen.nl bestelt u deze eenvoudig en snel. Voor 9 uur ‘s ochtends bestelt? Dan wordt de container nog op dezelfde dag in Utrecht geplaatst! Wij leveren door heel Nederland, dus ook in Utrecht, Bilthoven, Zeist, Maarssen en Houten. Heeft u vragen over het huren van een container in Utrecht en omstreken? Dan kunt u ons altijd even bellen op 0900-0174 (lokaal tarief).

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Lukas
Almere 2023-11-21

Profesjonall bedrijf. Goede service, alles op tijd. Ik ben echt blij.

9/10
Richard
Hengelo 2023-11-21

erg gemakkelijk allemaal

10/10
Stijn
Oisterwijk 2023-11-20

Snel en goede communicatie

10/10
John koolmoes
2023-11-19

Ik ben zeer tevreden , met de service Ik had dezelfde dag al een container voor de deur Geweldig hoor

9/10
Rizam Ishaq
Tiel 2023-11-18

Hele fijne diensten en prettige samenwerking.

10/10
W.Stroosma
Hoofddorp 2023-11-16

Super service mooi op tijd volgens afspraak

10/10
Deepak
HOOGVLIET ROTTERDAM 2023-11-15

Goede service en snel gelevering. Top!!!

10/10
Justin groenendijk
Den haag 2023-11-15

4760 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10