Home » Container huren Utrecht

Container huren Utrecht

Container huren Utrecht | Afvalcontainer bestellen

Gemakkelijk en snel een container huren in ? Dat kan via Afvalcontainerbestellen.nl! Onze containers zijn er voor verschillende afvalsoorten zoals grond, bouwafval en puin. Door onze jarenlange ervaring in de afvalbranche behoren onze prijzen bovendien tot de laagste van . Kijk in het onderstaande overzicht voor de actuele prijzen. Alle prijzen zijn inclusief huur van de container en verwerking van uw afval. U hoeft bovendien geen borg te betalen voor uw container.

Afvalcontainer huren

Als marktleider op het gebied van afvalcontainers in hebben wij een uitgebreid leveringsnetwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw container binnen 24 uur na bestelling klaar is voor gebruik. In onze kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen aan de hand van het type- en de hoeveelheid afval dat u wilt afvoeren. Nadat u de betreffende container via iDEAL heeft afgerekend, verzorgen wij de rest. De container wordt binnen één dag afgeleverd (op maandag t/m tussen 07:00 en 19:00 uur), waarbij u niet thuis hoeft te zijn voor levering van uw container in . De prijs van een container is inclusief 4 weken huur, plaatsing, afvoer en verwerking van uw afval.

Welke afvalcontainer in heeft u nodig?

Welke afvalcontainer u moet bestellen, hangt af van een aantal factoren. Zo is het belangrijk dat u van tevoren precies weet wat voor soort afval u af wilt laten voeren. Een container voor bouwafval is bijvoorbeeld geschikt om gemengd afval af te voeren, terwijl u voor het afvoeren van een speciale dakafval container nodig heeft. Afvalcontainerbestellen.nl levert daarnaast ook puincontainers, groenafval containers, containers voor hout en afvalcontainers voor het afvoeren van zowel schone, als vervuilde grond in en omstreken. Vervolgens hoeft u alleen het formaat van de betreffende container nog te bepalen, dit doet u aan de hand van de hoeveelheid afval die u wilt laten afvoeren. Wij leveren afvalcontainers van 3 kuub t/m een maximum van 40 kuub. Op deze manier garanderen wij, dat wij u op ieder moment een passende container in aan kunnen bieden.

Vandaag besteld, vandaag uw afvalcontainer in geleverd

Of u nu een 3m3 puincontainer of een 40m3 houtcontainer zoekt, op afvalcontainerbestellen.nl bestelt u deze eenvoudig en snel. Als u voor 9 uur ‘s ochtends bestelt wordt de container nog op dezelfde dag in geplaatst! Wij leveren door heel dus ook in en Houten. Heeft u vragen over het huren van een container in en omstreken? Dan kunt u met ons opnemen via onze website, of kunt u ons bellen op 0900-0174 (lokaal tarief).