Container huren Leeuwarden

Wilt u een container huren in Leeuwarden? Dan kunt u dit gemakkelijk regelen via deze pagina. Op dit moment kunnen we containers leveren voor sloopafval, puin, grond, snoeiafval en dakafval. Daarnaast kunnen we deze containers binnen 24 uur bij u in Leeuwarden plaatsen. Kijk voor onze actuele all-in prijzen voor onze containers in het onderstaande overzicht. De prijzen zijn inclusief de huur van de container en de verwerking van uw afval. U betaalt bij ons geen borg voor uw container.

Container huren Leeuwarden | Afvalcontainer bestellen

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Leeuwarden?

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte afvalcontainer, dan is het belangrijk dat u eerst vaststelt met wat voor soort afval u te maken heeft. Omdat we ook zorg dragen voor de verwerking van het afval, bepaalt het soort afval voor een groot deel de prijs van de container. Zo zijn er puincontainers, waarin u alleen schoon puin, betonresten en gesteenten mag afvoeren. Dit, terwijl er in een bouwafvalcontainer bijvoorbeeld veel meer verschillende soorten afval afgevoerd kunnen worden. Afvalcontainerbestellen.nl levert in Leeuwarden o.a. groenafvalcontainers, houtcontainers, puincontainers, bouwafvalcontainers, dakafval containers en afvalcontainers voor schone of vervuilde grond.

Vervolgens is het zaak dat u een goede inschatting maakt van de hoeveelheid afval die u heeft. De maatvoering van onze afvalcontainers staat vermeld in kubieke meters. De kleinste container heeft een inhoud van 3m3, terwijl onze grootste container een afmeting heeft van 40m3. Zo kunnen we voor iedere hoeveelheid afval de juiste container in Leeuwarden leveren.

Container huren Leeuwarden met spoed of op zaterdag

Voor de plaatsing van een afvalcontainer in Leeuwarden hoeft u niet thuis te zijn. Wel moet u zorgen dat er voldoende ruimte voor de plaatsing van de container aanwezig is. Over het algemeen neemt de container één parkeerplaats in, terwijl voor het indraaien van de vrachtwagen een extra lege parkeerplaats benodigd is. Speciaal voor Leeuwarden en omgeving bieden we daarnaast nog twee extra diensten aan. Zo kunnen we ook een container op zaterdag laten plaatsen en kunnen we containers die op werkdagen voor 9 uur besteld zijn, dezelfde dag nog plaatsen. Deze bijzondere dienstverlening wordt geleverd op basis van een geringe toeslag. Afvalcontainerbestellen.nl doet er op deze manier alles aan om het afvoeren van uw afval zo gemakkelijk mogelijk te maken.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Rob de Jager
Koningsbosch 2023-05-30

Snelle levering en goede informatie op de website wat er wel en niet in de container mag.

7/10
Raouji
Weesp 2023-05-25

Chauffeur is heel aardig maar ophalen laat op zich wachten

10/10
Amajoud
Voorburg 2023-05-24

Had aangegeven voor 9 uur, maar kreeg het pas om 14 uur.

10/10
Rob de Jager
Koningsbosch 2023-05-24

Goede website de container is makkelijk te bestellen en ook vriendelijke chauffeur.

10/10
Monique en Gert-Jan Otten
Nijmegen 2023-05-23

Gewoon netjes en op tijd

10/10
Leo Lemmen
Spijkenisse 2023-05-22

Prima chauffeur, gevraagd om de container wat verder langs de kant te zetten was geen enkel probleem 👍🏻

10/10
Coopmans
Muntendam 2023-05-17

Goed contact gehad en juiste plaatsing van de container top service!

9/10
Jos Garcia
Eindhoven 2023-05-17

Prima service en meedenkend dames achter de telefoon.

4623 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland