Grofvuil Den Haag

In een bedrijvige stad als Den Haag wordt een boel grofvuil geproduceerd. Dit soort afval kan ontstaan na een grote verbouwing, sloopklus maar ook tijdens het opruimen van de zolder of garage kan er behoorlijk wat grofvuil in Den Haag ontstaan. Bent u woonachtig in deze omgeving en heeft u grofvuil dat u wilt laten afvoeren? Dan kan dat door een afvalcontainer bij Afvalcontainerbestellen.nl te huren.

Grofvuil Den Haag | Afvalcontainer bestellen

Waarom grofvuil laten afvoeren met een container

Waarom zou u een grofvuil container huren in Den Haag als de gemeente ook gratis grofvuil kan komen ophalen? Dat vertellen wij u graag. Er zitten namelijk een groot aantal voordelen aan het huren van een grofvuil container ten opzichte van grofvuil laten ophalen door de gemeente. Een daarvan is de snelle levering. Wanneer u namelijk een container huurt in de webshop van Afvalcontainerbestellen.nl, dan staat hij de volgende dag al voor de deur! Als u voor 9:00 bestelt dan leveren wij hem zelfs dezelfde dag nog in Den Haag! Zo kunt u uw grofvuil in Den Haag snel afvoeren. De gemeente komt slechts op een aantal dagen het afval ophalen, volgens de huisvuilkalender Den Haag.

Welk grofvuil laten ophalen in Den Haag?

In een grofvuil container van Afvalcontainerbestellen.nl mag u ook bouwafval en puin storten. Bij de gemeente mag u slechts huisvuil en restafval laten afvoeren. Daarnaast kunt u in onze webshop kiezen uit een groot aantal verschillende containerformaten. Wanneer u weinig grofvuil wilt afvoeren, dan huurt u een 3m3 container, maar bij grote hoeveelheden is een 10m3 of een 40m3 container wellicht gewenst.

Grofvuil container Den Haag bestellen

Dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche kunnen wij scherpe all-in prijzen bieden voor onze containers. Levering, verhuur en verwerking van het grofvuil zit allemaal in de prijs inbegrepen, dus u heeft geen verrassingen achteraf. Tevens bieden wij al onze klanten in Den Haag de mogelijkheid om ook op zaterdag een container te laten leveren. Wel zo handig als u in het weekend uw garage of zolder wilt opruimen en het grofvuil direct wilt laten afvoeren. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Barat
Gouda 2023-02-02

Heel goed

10/10
Iris
Den Haag 2023-01-31

Hele snelle service, als je de plek goed voorbereid dan zet de chauffeur m netjes neer.

10/10
sabien
amsterdam 2023-01-30

Een aantal containers besteld (sneller vol dan je denkt!) supertevreden over de afhandeling. Makkelijk bestellen en behulpzame back office.

10/10
Simon van den Berg
Farmsum 2023-01-28

Netjes bezorgd en geplaatst waar ik de container graag wilde hebben. Als ik weer een container nodig heb bestel ik weer hier.👍👍

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

9/10
B Aalberys
Almere 2023-01-20

Super gemakkelijk, erg handig. Alles volgens afspraak.

4549 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland