Grofvuil Den Haag

In een bedrijvige stad als Den Haag wordt een boel grofvuil geproduceerd. Dit soort afval kan ontstaan na een grote verbouwing, sloopklus maar ook tijdens het opruimen van de zolder of garage kan er behoorlijk wat grofvuil in Den Haag ontstaan. Bent u woonachtig in deze omgeving en heeft u grofvuil dat u wilt laten afvoeren? Dan kan dat door een afvalcontainer bij Afvalcontainerbestellen.nl te huren.

Waarom grofvuil laten afvoeren met een container

Waarom zou u een grofvuil container huren in Den Haag als de gemeente ook gratis grofvuil kan komen ophalen? Dat vertellen wij u graag. Er zitten namelijk een groot aantal voordelen aan het huren van een grofvuil container ten opzichte van grofvuil laten ophalen door de gemeente. Een daarvan is de snelle levering. Wanneer u namelijk een container huurt in de webshop van Afvalcontainerbestellen.nl, dan staat hij de volgende dag al voor de deur! Als u voor 9:00 bestelt dan leveren wij hem zelfs dezelfde dag nog in Den Haag! Zo kunt u uw grofvuil in Den Haag snel afvoeren. De gemeente komt slechts op een aantal dagen het afval ophalen, volgens de huisvuilkalender Den Haag.

Welk grofvuil laten ophalen in Den Haag?

In een grofvuil container van Afvalcontainerbestellen.nl mag u ook bouwafval en puin storten. Bij de gemeente mag u slechts huisvuil en restafval laten afvoeren. Daarnaast kunt u in onze webshop kiezen uit een groot aantal verschillende containerformaten. Wanneer u weinig grofvuil wilt afvoeren, dan huurt u een 3m3 container, maar bij grote hoeveelheden is een 10m3 of een 40m3 container wellicht gewenst.

Grofvuil container Den Haag bestellen

Dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche kunnen wij scherpe all-in prijzen bieden voor onze containers. Levering, verhuur en verwerking van het grofvuil zit allemaal in de prijs inbegrepen, dus u heeft geen verrassingen achteraf. Tevens bieden wij al onze klanten in Den Haag de mogelijkheid om ook op zaterdag een container te laten leveren. Wel zo handig als u in het weekend uw garage of zolder wilt opruimen en het grofvuil direct wilt laten afvoeren. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10