Container huren Lelystad

Woont u in Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, en wilt u graag een voordelige oplossing om uw afval af te laten voeren? Dan kunt u via de webshop van Afvalcontainerbestellen.nl eenvoudig een container huren in Lelystad. Als u doordeweeks voor 9 uur 's ochtends een container bestelt, dan heeft u deze vandaag nog voor uw deur staan! Zoek de gewenste container, reken deze gemakkelijk en veilig af middels iDEAL en wij zorgen voor de rest! U kunt zelfs op zaterdag een container huren. Ons aanbod kunt u hieronder bekijken.

Container huren Lelystad | Afvalcontainer bestellen

h2>Welke afvalcontainer heeft u nodig in Lelystad?

We hebben het bestellen van een container zo makkelijk mogelijk gemaakt voor u. Het is nou eenmaal erg belangrijk dat u de juiste container bestelt. Welke container u nodig hebt hangt vooral af van de afvalsoort. Heeft u een boel schoon puin over na een verbouwing? Huur dan een puincontainer! Heeft u de tuin opnieuw ingedeeld en is hierbij een boel groenafval overgebleven? Dan kunt u het best een groenafval container huren. Tot slot hoeft u alleen nog te bepalen welk formaat u nodig hebt. Een kleine container van 3m3 is qua formaat gelijk aan een parkeerplaats. In Lelystad leveren we kleine containers van 3m3 t/m grote containers van 40m3.

Prijs container huren Lelystad

De prijs wordt bepaald op basis van uw afvalsoort en containergrootte. In essentie zien alle containers er hetzelfde uit, maar omdat u ook betaalt voor de verwerking van het afval, is het belangrijk om de juiste afvalsoort te storten. De ene afvalsoort is nou eenmaal duurder om te verwerken dan de ander. Wanneer u de container te vol laadt, of als u het verkeerde soort afval in de container deponeert, zijn we helaas genoodzaakt om een toeslag in rekening te brengen.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Lelystad

Voor onze klanten in Lelystad en omgeving hebben we een aantal bijzondere services. Wanneer u doordeweeks bij ons voor 9 uur besteld, krijgt u de container diezelfde dag nog geleverd. Verder is het mogelijk om op zaterdag een container te huren. Dit is erg handig wanneer u wilt klussen in het weekend, maar nog geen container hebt. Deze diensten zijn beschikbaar wanneer u een kleine toeslag betaalt.

Heeft u nog vragen? Belt u dan gerust met 0900-01741!

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Henk
Drachten 2023-03-23

Geweldig snel geregeld top!!!!!

10/10
Gerard Kluver
Amsterdam 2023-03-23

Prima service, makkelijk bestellen en makkelijk weer ophalen. Top

8/10
H.de Bruine
Nunspeet 2023-03-21

Levering en ophalen prima, alleen had chauffeur verkeerde huisnummer en stond de container bijna bij de buren.

10/10
Angeli
Etten Leur 2023-03-17

Makkelijk te bestellen, goede afspraken en service

10/10
Visser
Sliedrecht 2023-03-17

Vriendelijke mensen, snelle reactie, netjes geplaatst, denken fijn mee. Gebeld en zelfde dag geplaatst

10/10
André Ott
Bunschoten 2023-03-14

Uitstekend

10/10
Vonk
LISSERBROEK 2023-03-13

Top geregeld blijven hier terug komen

10/10
oonk
enschede 2023-03-13

goede en correcte service en gunstig geprijsd

4583 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland