Container huren Lelystad

Woont u in Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, en wilt u graag een voordelige oplossing om uw afval af te laten voeren? Dan kunt u via de webshop van Afvalcontainerbestellen.nl eenvoudig een container huren in Lelystad. Als u doordeweeks voor 9 uur 's ochtends een container bestelt, dan heeft u deze vandaag nog voor uw deur staan! Zoek de gewenste container, reken deze gemakkelijk en veilig af middels iDEAL en wij zorgen voor de rest! U kunt zelfs op zaterdag een container huren. Ons aanbod kunt u hieronder bekijken.

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Lelystad?

We hebben het bestellen van een container zo makkelijk mogelijk gemaakt voor u. Het is nou eenmaal erg belangrijk dat u de juiste container bestelt. Welke container u nodig hebt hangt vooral af van de afvalsoort. Heeft u een boel schoon puin over na een verbouwing? Huur dan een puincontainer! Heeft u de tuin opnieuw ingedeeld en is hierbij een boel groenafval overgebleven? Dan kunt u het best een groenafval container huren. Tot slot hoeft u alleen nog te bepalen welk formaat u nodig hebt. Een kleine container van 3m3 is qua formaat gelijk aan een parkeerplaats. In Lelystad leveren we kleine containers van 3m3 t/m grote containers van 40m3.

Prijs container huren Lelystad

De prijs wordt bepaald op basis van uw afvalsoort en containergrootte. In essentie zien alle containers er hetzelfde uit, maar omdat u ook betaalt voor de verwerking van het afval, is het belangrijk om de juiste afvalsoort te storten. De ene afvalsoort is nou eenmaal duurder om te verwerken dan de ander. Wanneer u de container te vol laadt, of als u het verkeerde soort afval in de container deponeert, zijn we helaas genoodzaakt om een toeslag in rekening te brengen.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Lelystad

Voor onze klanten in Lelystad en omgeving hebben we een aantal bijzondere services. Wanneer u doordeweeks bij ons voor 9 uur besteld, krijgt u de container diezelfde dag nog geleverd. Verder is het mogelijk om op zaterdag een container te huren. Dit is erg handig wanneer u wilt klussen in het weekend, maar nog geen container hebt. Deze diensten zijn beschikbaar wanneer u een kleine toeslag betaalt.

Heeft u nog vragen? Belt u dan gerust met 0900-01741!

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerda
Rotterdam 2024-06-20

Houden zich aan afspraken, super vriendelijke klantenservice, doen niet moeilijk over een paar dagen extra container laten staan. Super bedrijf👍🏻

10/10
Ronald
Oudorp Nh 2024-06-20

Prima geregeld

10/10
Kaaijk
Pekela 2024-06-19

Snelle reactie en goede service

10/10
Ernst Oostindie
Alkmaar 2024-06-19

Prima ervaring

10/10
CS Vastgoed Beheer
Rotterdam 2024-06-19

Zoals altijd een snelle en keurige services. Wederom dank.

10/10
Randy
Hillegom 2024-06-19

Snelle levering, leuke chauffeurs, snelle ophaling.

10/10
two angels
almere 2024-06-17

alles netjes volgens afspraak geregeld

9/10
Marina
Oud-Beijerland 2024-06-16

Goede service. Bij ons was de container door omstandigheden niet op de afgesproken dag geplaatst. Omdat er dakkapellen geplaatst zouden worden, hebben ze er alles aan gedaan toch op tijd een container te laten komen. En dat is gelukt. Super fijn dat er zo werd meegedacht. Dank je wel!

4902 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10