Puin afvoeren

U heeft uw badkamer gerenoveerd en zit nu met veel oude badkamertegels opgescheept? Of heeft u misschien een bakstenen muur gesloopt of uw tuintegels vervangen? Het lijken drie totaal verschillende klussen, maar ze hebben één ding gemeen: ze genereren allemaal puin. Gelukkig hoeft het afvoeren van dit puin niet zo'n grote klus als het klusproject zelf te zijn. Met behulp van Afvalcontainerbestellen.nl kunt u namelijk eenvoudig en voordelig uw puin afvoeren.

Puin en stenen afvoeren met een puincontainer

Met een puincontainer kunt u puin en stenen afvoeren. Het is een veel bestelde container die zowel door particulieren als bouwbedrijven, hoveniers en andere bedrijven wordt gebruikt. Voor particulieren is een kleine container van ongeveer 3m3 of 6m3 vaak voldoende. Voor grotere klussen die vaak door klusbedrijven worden uitgevoerd, kunnen afmetingen van 10m3 of 15m3 echter handiger zijn.

Wat kost puin afvoeren?

De kosten voor het laten afvoeren van puin zijn afhankelijk van de grootte van de container die u wilt huren. Zo kost een puincontainer van 3m3 natuurlijk minder dan een container van 15m3. Daarbij is het wel goed om te weten dat u een all-in tarief betaalt. Hiermee zijn de huur, het transport van de container, de verwerking van het afval en eventuele milieutoeslagen allemaal gedekt. Wilt u de container dezelfde dag nog ontvangen of specifiek op een zaterdag omdat dit beter voor u uitkomt? Dat kunnen we voor u regelen! Hiervoor komt er wel een kleine toeslag bovenop het reguliere all-in tarief.

Laat u ontzorgen door Afvalcontainerbestellen.nl

Uw puin laten afvoeren regelt u heel eenvoudig via Afvalcontainerbestellen.nl. In slechts een aantal klikken plaatst u uw bestelling die u vervolgens veilig via betaalmethoden als PayPal en iDEAL kunt afrekenen. Het enige wat u vervolgens nog hoeft te doen, is het vullen van de container. Wij regelen de rest, van het transport tot de verwerking.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste container? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij het bepalen wat de beste container is voor uw project.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Raimond
Schagerbrug 2024-03-29

Goed en vlot gebracht en gehaald

10/10
Johan Schuurbiers
Breda 2024-03-28

Snelle levering van de container, zelfs nog voor de aangegeven tijd. Echt super

10/10
Bulduk
Utrecht 2024-03-28

Prima service

10/10
Fitwijzer
Wehl 2024-03-27

Makkelijke website en goede service!

10/10
Andre's Tuinwerken
enschede 2024-03-27

top snel geregeld goede prijs

6/10
Alexander Spoelma
Barendrecht 2024-03-26

Aangegeven dat de container op dinsdag weer opgehaald kon worden. Als we dan 05.50 in de ochtend reeds opgeschrikt worden van een vrachtwagen die aardige herrie buiten staat te maken vind ik toch teveel van het goede en ongewenst in een woonwijk te doen.

10/10
Roel
Purmerend 2024-03-26

Groen 10 kub container via webside prima geregeld. Klantvriendelijke chauffeur.

9/10
Jos van Geffen
Doorn 2024-03-25

Bij de bestelling kreeg ik initieel geen reactie op een geplaatste opmerking, maar na een belletje kwam dat goed. De chauffeur die de container kwam brengen was echt top! Deed veel moeite om hem precies op de goede plek neer te zetten.

4833 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10