Puin afvoeren

U heeft uw badkamer gerenoveerd en zit nu met veel oude badkamertegels opgescheept? Of heeft u misschien een bakstenen muur gesloopt of uw tuintegels vervangen? Het lijken drie totaal verschillende klussen, maar ze hebben één ding gemeen: ze genereren allemaal puin. Gelukkig hoeft het afvoeren van dit puin niet zo'n grote klus als het klusproject zelf te zijn. Met behulp van Afvalcontainerbestellen.nl kunt u namelijk eenvoudig en voordelig uw puin afvoeren.

Puin afvoeren | Stenen afvoeren | Afvalcontainer bestellen

Puin en stenen afvoeren met een puincontainer

Met een puincontainer kunt u puin en stenen afvoeren. Het is een veel bestelde container die zowel door particulieren als bouwbedrijven, hoveniers en andere bedrijven wordt gebruikt. Voor particulieren is een kleine container van ongeveer 3m3 of 6m3 vaak voldoende. Voor grotere klussen die vaak door klusbedrijven worden uitgevoerd, kunnen afmetingen van 10m3 of 15m3 echter handiger zijn.

Wat kost puin afvoeren?

De kosten voor het laten afvoeren van puin zijn afhankelijk van de grootte van de container die u wilt huren. Zo kost een puincontainer van 3m3 natuurlijk minder dan een container van 15m3. Daarbij is het wel goed om te weten dat u een all-in tarief betaalt. Hiermee zijn de huur, het transport van de container, de verwerking van het afval en eventuele milieutoeslagen allemaal gedekt. Wilt u de container dezelfde dag nog ontvangen of specifiek op een zaterdag omdat dit beter voor u uitkomt? Dat kunnen we voor u regelen! Hiervoor komt er wel een kleine toeslag bovenop het reguliere all-in tarief.

Laat u ontzorgen door Afvalcontainerbestellen.nl

Uw puin laten afvoeren regelt u heel eenvoudig via Afvalcontainerbestellen.nl. In slechts een aantal klikken plaatst u uw bestelling die u vervolgens veilig via betaalmethoden als PayPal en iDEAL kunt afrekenen. Het enige wat u vervolgens nog hoeft te doen, is het vullen van de container. Wij regelen de rest, van het transport tot de verwerking.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste container? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij het bepalen wat de beste container is voor uw project.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

9/10
B Aalberys
Almere 2023-01-20

Super gemakkelijk, erg handig. Alles volgens afspraak.

10/10
Erwin van Marle
Haaksbergen 2023-01-19

supervriendelijke hulpdienst bij nood. We gaan hier zeer zeker meer containers bestellen

9/10
Vonk
LISSERBROEK 2023-01-18

Optijd geleverd chauffeur heeft zich netjes gemeld. Ik weet waar ik me volgende container bestel.

10/10
Fortius
Rotterdam 2023-01-18

Snelle levering, aardige klantenservice, voor herhaling vatbaar.

10/10
Emmy
Almere 2023-01-16

Wat een meedenkend en service gericht bedrijf/personeel. Alles super geregeld niks is onmogelijk. Van mij een hele dikke 10

4545 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland