Container huren Assen

Ook in Assen, de hoofdstad van Drenthe, levert Afvalcontainerbestellen.nl haar voordelige containers aan zowel bedrijven als particulieren. Met ruim 67.000 inwoners wordt er behoorlijk veel verbouwd en geklust in deze stad. Door een container te huren in Assen kunt u het vrijgekomen afval gemakkelijk af laten voeren. Bekijk in het onderstaande overzicht onze actuele prijzen. Dit zijn all-in prijzen, inclusief de huur van de container en milieutoeslagen. U betaalt bovendien geen borg.

Container huren Assen | Afvalcontainer bestellen

Gemakkelijk een container huren Assen

Een afvalcontainer huren in Assen was nog nooit zo makkelijk én voordelig. Bij Afvalcontainerbestellen.nl betaalt u namelijk een all-in prijs waarbij plaatsing van de container, vier weken huur, afvoer- en verwerking van het afval zijn inbegrepen. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan! Het enige wat u hoeft te doen is de juiste container voor uw afval te selecteren, waarbij u de grootte van de afvalcontainer bepaalt aan de hand van de hoeveelheid afval die u wilt afvoeren. Nadat u uw bestelling betaald heeft, zorgen we ervoor dat de container binnen 24 uur bij u op de stoep staat. Onze chauffeurs bezorgen de containers van maandag t/m zaterdag tussen 07:00 en 19:00 door heel Nederland.

Welke afvalcontainer in Assen heeft u nodig?

Er zijn veel verschillende soorten klussen en nog veel meer verschillende soorten afval. Daarom hebben we bij Afvalcontainerbestellen.nl onze containers zo ingedeeld, dat u altijd de juiste container voor uw afval kunt vinden. Heeft u bijvoorbeeld een muurtje gesloopt en zijn daarbij bakstenen en betonresten vrijgekomen? Dan kiest u voor een puincontainer. Hier mag u alleen schoon puin in afvoeren. Wanneer u in de tuin heeft gewerkt en in één keer een grote hoeveelheid takken en bladeren wilt afvoeren, dan is een groenafval container hier het meest geschikt voor. Ook voor bouwafval, houtafval, grond en dakafval levert Afvalcontainerbestellen.nl geschikte containers in Assen en omgeving. Weet u niet precies in welke categorie uw afval valt? Dan kunt u altijd even bellen met onze specialisten, dit kan op telefoonnummer 0900-0174 (lokaal tarief).

Vandaag besteld, vandaag uw container in Assen geleverd

U kunt een container in Assen en omgeving laten plaatsen op een locatie en tijdstip naar keuze. U hoeft daarbij niet thuis te zijn, aangezien u tijdens het bestelproces instructies kunt achterlaten voor onze chauffeur. Bestelt u voor 9 uur in de ochtend, dan wordt de container nog op dezelfde dag geplaatst! Houd er rekening mee dat er voor het plaatsen van een afvalcontainer ongeveer 2 lege parkeerplaatsen nodig zijn.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

9/10
Leo van der Ent
Hellevoetsluis 2023-09-19

Prima volgens de afspraken!

10/10
Heijsteeg
Gouda 2023-09-18

Goed gebruik van gemaakt.

10/10
Aarnoud
Zeist 2023-09-17

Prima service, snel levering mogelijk (voor meer prijs). Goed meedenkende chauffeur.

9/10
Trudy
Hilversum 2023-09-16

Prima geregeld, zowel het bestellen, de levering, de behulpzame chauffeurs als wel het ophalen. Totaal geen negatiwve opmerkingen kunnen bedenken. Voor herhaling vatbaar en aan te raden

10/10
Jolanda
IJmuiden 2023-09-16

Fijne ervaring, leuke behulpzame, Vriendelijke chauffeur

10/10
babette jagtenberg
Bedgen 2023-09-16

Hele goede service voor een goede prijs! Aanrader!

10/10
John
Heel 2023-09-14

Prima bedrijf! Snel en correct!

10/10
Mohamed
Den Haag 2023-09-14

Zoals altijd … gewoon goed !!!

4703 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland