Bouwafval container Delft

Voor het afvoeren van al uw en bouwafval van particulieren en bedrijven hebben wij een handige oplossing, waar u eenvoudig gebruik van kunt maken in de regio . Via onze kunt u namelijk gemakkelijk een huren, waarin u al uw bouwafval in kwijt kunt. Wij leveren bouwafval containers door heel , dus ook bij u in ! Hieronder ziet u een overzicht van al onze beschikbare afvalcontainers. De prijzen van onze bouwafval containers zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Delft

Door een bij ons te huren, bespaart u uzelf een hoop tijd en moeite! Wij komen de bouwafval container namelijk bij u in afleveren en komen hem weer ophalen zodra u hem heeft gevuld. Vervolgens verwerken wij uw afval voor u op een duurzame wijze. Dit scheelt u enorm veel ritjes heen en weer naar de milieustraat. Het enige wat u hoeft te doen, is het verzamelen van uw bouwafval in de container!

Bouwafval recyclen in Delft

Bouwafval, ook wel bekend als gemengde bouwstoffen, bestaat uit veel verschillende materialen die goed recyclet kunnen worden. Onder bouwafval vallen materialen zoals , glas, en . Op de pagina van de bouwafval container kunt u een volledige lijst vinden met toegestane materialen. Materialen zoals , verf en autobanden zijn absoluut niet toegestaan. Mochten deze materialen er toch in zitten, dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Delft

Heeft u een grote hoeveelheid bouwafval, waar u zo snel mogelijk van af wilt? Dan kunt u bij ons een bouwcontainer bestellen met spoed. Wanneer u een bouwafval container op een werkdag voor 9 uur in de ochtend bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om de bouwcontainer op af te laten leveren. Beide services kunt u selecteren tijdens het bestelproces op onze webshop en hier betaald hier slechts een kleine meerprijs voor.