Bouwafval container Dordrecht

Tijdens een verbouwing of grote schoonmaak komt er al snel veel en gemengd afval vrij. Onze bouwafval containers zijn perfect om hier al uw afval in te verzamelen en voordelig door ons te laten afvoeren. Wij leveren containers door heel , dus ook bij u in . Onder deze tekst vindt u een overzicht van al onze beschikbare containers. De prijzen die wij hanteren zijn voordelig en all-in. Dit houdt in dat onze prijzen inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Dordrecht

Naast dat het huren van een bouwafval container voor het afvoeren van uw grofvuil erg voordelig is, scheelt het u ook nog eens veel tijd en moeite. U hoeft namelijk niet meer zelf eindeloos naar de milieustraat te rijden. Wij komen de bij u op locatie afleveren en komen hem weer ophalen zodra u hem met al uw afval heeft gevuld. We hebben verschillende maten afvalcontainers beschikbaar, variërend van 3 tot en met 40 kubieke meter. Zo is er altijd wel een bouwafval container die past bij uw klus.

Bouwafval recyclen in Dordrecht

Wilt u dat uw afval op een duurzame wijze wordt gerecycled? Dan is dat nog een goede reden om een bouwcontainer bij ons te huren. Wij verwerken uw afval namelijk op een duurzame wijze en hergebruiken zoveel als mogelijk. In onze bouwafval containers kunt u al uw gemengde afval kwijt, zoals , steen, en glas. In onze containers mag absoluut geen weggegooid worden.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Dordrecht

Wilt u uw klus zo spoedig mogelijk laten verlopen? Dan kunt u eenvoudig gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u een bouwcontainer op een werkdag voor 9 uur bestelt, kunt u ervoor kiezen om deze dezelfde dag nog te ontvangen. Daarnaast is het ook mogelijk om de bouwafval container op te laten bezorgen. Beide opties kunt u selecteren tijdens het bestelproces in onze en kosten slechts iets extra’s.