Bouwafval container Emmen

Tijdens een verbouwing, renovatie of opruiming komen er vaak verschillende soorten afval vrij. Dit afval noemen wij of gemengd afval. Heeft u ook een hoop bouwafval liggen en wilt dit graag op een efficiënte wijze en in 1 keer laten afvoeren? Dan kunt u eenvoudig een bestellen in onze . Wij hebben bouwafval containers in verschillende maten, variërend van 3 tot en met 40 kubieke meter. Zo is er altijd wel een passende container voor uw afval te vinden. In onze webshop vindt u een overzicht van onze containers en de bijbehorende prijzen. Onze prijzen zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval.

Bouwafval container huren in Emmen

Wanneer u een bouwafval container bij ons bestelt, scheelt dit u veel tijd, geld en moeite. Onze bouwafval containers zijn namelijk erg voordelig geprijsd en het scheelt u veel tijd, doordat u zelf niet meer heen en weer hoeft naar de milieustraat. Wij komen de bouwafval container namelijk bij u op locatie afleveren en komen hem weer ophalen zodra u de bouwcontainer gevuld heeft. Vervolgens verwerken wij uw afval op een duurzame wijze.

Bouwafval recyclen in Emmen

In onze bouwafval container mogen gemengde afvalsoorten weggegooid worden, zoals , , glas, steen en opgedroogd . Op de pagina van de desbetreffende container kunt u een lijst vinden met alle toegestane materialen. Zitten er toch materialen in die er niet in horen, zoals verf of , dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Emmen

Ook als u zo snel mogelijk uw afval wilt laten afvoeren, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt dan namelijk gebruik maken van onze spoedlevering. Wanneer u een bouwcontainer op een werkdag voor 9 uur in de ochtend bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Het is bij ons ook mogelijk om een bouwcontainer op te laten bezorgen. Voor beide opties betaalt u slechts een kleine meerprijs. U kunt beide opties selecteren tijdens het bestelproces in onze webshop.