Bouwafval container Groningen

Heeft u veel of bouwafval wat opgeruimd moet worden? Wacht dan niet langer en bestel eenvoudig een bouwafval container in onze . Wij regelen voor u het transport van de en de verwerking van uw afval op een duurzame wijze. De prijzen die bij de bouwafval containers staan weergegeven zijn all-in prijzen. Dit betekent dat de prijzen inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de afvalverwerking zijn. In onze webshop kunt u eenvoudig afrekenen met betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en creditcard.

Bouwafval container huren in Groningen

Het huren van een bij ons scheelt u ontzettend veel tijd, omdat wij het transport en verwerking van het afval voor u regelen. U hoeft dan niet meer zelf uw grofvuil naar de milieustraat te brengen en al uw afval daar te sorteren. We komen de bouwafval container bij u op de aangewezen locatie brengen en zodra u hem met uw afval heeft gevuld, komen wij hem weer ophalen. Daarnaast is het ook nog eens ideaal, omdat u niet zelf niet veel hoeft te sjouwen. De container wordt namelijk zo dichtbij mogelijk geplaatst.

Bouwafval recyclen in Groningen

Grofvuil, , bouwafval, het mag allemaal in onze bouwafval container weggegooid worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld materialen zoals , steen, glas en betonresten. Het is van belang dat u alleen toegestane materialen in de bouwafval containers weggooit. Mocht er toch ander afval in de containers zitten, dan zijn wij namelijk genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen. Op de pagina’s van de desbetreffende containers kunt u een lijst terugvinden van de materialen die er wel en materialen die niet in de bouwcontainers mogen. In een bouwafval container mag bijvoorbeeld geen of een matras weggegooid worden.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Groningen

Het is in onze webshop ook mogelijk om een container met spoed aan te vragen. Deze mogelijkheid kunt u doorgeven tijdens het bestelproces in onze webshop. Wanneer u een bouwcontainer op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast is het ook mogelijk om de bouwcontainer op te laten bezorgen. Voor beide services betaalt u slechts een kleine toeslag.