Bouwafval container huren Rotterdam

Wanneer u bezig bent met een verbouwing of renovatie kan er al snel veel gemengd afval vrijkomen. Bij ons kunt u eenvoudig een huren waar u al uw gemengde afval wat vrijkomt bij de verbouwing in kunt gooien. Maar ook als u bezig bent met opruimen of het herinrichten van uw interieur, houdt u bijvoorbeeld veel over. Ook dit kunt u kwijt in onze bouwafval container. U bestelt bij ons een voor een vaste prijs. De prijs is inclusief de huur voor een periode van vier weken, de verwerking van het bouwafval en het transport van de container.

Bouwafval container huren in Rotterdam

Het is ontzettend voordelig om een bouwcontainer te huren in . Wij komen de container namelijk bij u op locatie afleveren, zodat u deze kan vullen met al uw bouwafval en . Wanneer de container vol is, geeft u ons een seintje en komen wij de container ophalen. Wanneer u gebruik maakt van onze service, scheelt dit u veel tijd en moeite. U hoeft nu namelijk niet zelf heen en weer naar de milieustraat te rijden.

Bouwafval recyclen in Rotterdam

Bouwafval is zeer geschikt om te recyclen. Veelal alle producten kunnen hergebruikt worden. Het is wel belangrijk dat u alleen toegestane materialen in onze bouwcontainers weggooit. Bouwafval, ook wel gemengd afval genoemd bestaat uit verschillende materialen zoals , steen, en . Zit er toch afval in de bouwcontainer wat er niet in mag, zoals , dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen. Op de pagina van de bouwafval container kunt u een lijst met alle toegestane materialen vinden.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Rotterdam

Heeft u met spoed een bouwcontainer nodig in ? Wanneer u een bouwafval container op een doordeweekse dag voor 9 uur in de ochtend bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u de bouwcontainer ook op laten bezorgen. U kunt beide opties selecteren tijdens het bestelproces in onze . Voor beide services betaalt u slecht een kleine toeslag.