Bouwafval container Leiden

Bent u in de omgeving van bezig met een verbouwing of met een klus waarbij een hoop bouwafval vrijkomt? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van onze containerservice. Met behulp van onze kunt u gemakkelijk al uw afval laten afvoeren. Wij leveren bouwafval containers door heel , dus ook bij u in . Bekijk hier ons aanbod met afvalcontainer. In de weergegeven prijs zit de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval inbegrepen.

Bouwafval container huren in Leiden

Wanneer u gebruik maakt van onze containerservice scheelt dit u een hoop tijd en moeite. U kunt namelijk gemakkelijk de container online bestellen. Vervolgens komen wij de bouwafval container bij u op locatie afleveren en komen hem weer ophalen zodra u hem gevuld heeft. Wij hebben bouwcontainers beschikbaar in verschillende maten, variërend van 3 tot en met 40 kubieke meter.

Bouwafval recyclen in Leiden

Het bouwafval wat in de weggegooid mag worden bestaat voornamelijk uit ijzer, , , en glas. Deze materialen zijn zeer goed te recyclen, daarom is het van belang dat u alleen afval in de container weggooit dat is toegestaan. Op de pagina van de container kunt u een lijst terugvinden met alle toegestane materialen. Materialen zoals matrassen, verf en mogen niet in de container weggegooid worden. Wanneer dit toch gebeurt, zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Leiden

Ook als u zo snel mogelijk gebruik wilt maken van de bouwcontainer, bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u een container op een werkdag voor 9 uur in de ochtend bij ons bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast is het ook voor kiezen om uw container op te laten bezorgen. Beide services zijn extra’s, hier betaalt u slechts een kleine meerprijs voor. Wanneer u gebruik wilt maken van deze extra services, kunt u deze selecteren tijdens het bestelproces in onze .