Bouwafval container Tilburg

Heeft u een verbouwing op de planning staan, maar weet u nog niet zo goed wat u met al uw afval moet doen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. Bij ons kunt u namelijk eenvoudig een huren voor een voordelige prijs. Wij leveren afvalcontainers door heel , dus ook bij u in . U kunt ons hele aanbod containers bekijken in onze . De prijzen die wij hanteren zijn inclusief de huur voor een periode van vier weken, het transport van de container en de verwerking van uw afval. Daarnaast rekenen wij geen borg vooraf.

Bouwafval container huren in Tilburg

Wanneer u een bouwafval container bij ons huurt, dan scheelt dit u veel tijd. Wij komen de namelijk bij u op locatie afleveren en zodra u klaar bent komen wij de container weer bij u ophalen. Dit scheelt u ontzettend veel tijd, want zo hoeft u namelijk niet meer eindeloos heen en weer te rijden naar de milieustraat. U kunt namelijk al uw in de bouwcontainer bij u op locatie gooien.

Bouwafval recyclen in Tilburg?

In onze bouwafval container mag u al uw bouwafval, grofvuil en kwijt. Dit afval is goed te recyclen, maar daarvoor moet u zich wel aan onze voorschriften. Op de pagina van de desbetreffende container, kunt u een lijst vinden met alle toegestane materialen. Voor een bouwafval container zijn dit onder andere , steen, opgedroogd en glas. Materiaal dat absoluut niet in de bouwcontainer gegooid mag worden is . Mocht dit toch gebeuren dan zijn wij genoodzaakt om een naheffing in rekening te brengen.

Zo snel mogelijk een bouwcontainer in Tilburg

Wilt u zo snel mogelijk beginnen met uw verbouwing? Dan is dat voor ons geen probleem. U kunt tijdens het bestelproces namelijk kiezen voor onze spoedlevering. Wanneer u op een werkdag een bouwcontainer voor 9 uur in de ochtend bestelt, kunnen wij deze dezelfde dag nog bij u afleveren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de bouwafval container op te laten bezorgen. Voor beide services betaalt u slechts een kleine toeslag.