Bouwbak

U wilt een bouwbak huren? Bestel deze dan nu in onze webshop! Wij plaatsen door heel Nederland bouwbakken voor bedrijven en particulieren. Wij werken met meerdere vestigingen door heel Nederland en hebben daardoor een landelijke dekking. Zo kunt u bij ons een bouwbak huren in Amsterdam maar ook in Groningen, Limburg, Zeeland, Rotterdam, Den Haag of Utrecht.

Wij plaatsen door heel Nederland bouwbakken voor bedrijven en particulieren. Wij werken met meerdere vestigingen door heel Nederland en hebben daardoor een landelijke dekking. Zo kunt u bij ons een bouwbak huren in Amsterdam maar ook in Groningen, Limburg, Zeeland, Rotterdam, Den Haag of Utrecht.

Wat is een bouw bak?

Een bouw bak is een ander woord voor een afvalcontainer, container, bouwcontainer, bouwafvalcontainer en vuilcontainer. Hiermee kunt u verschillende soorten afval afvoeren. Een bouw bak van 3m3 is ongeveer even groot als een parkeerplaats. Het is echter wel verstandig om twee parkeerplaatsen te reserveren wanneer u een container wilt laten plaatsen, zodat er altijd genoeg ruimte is om de bak te plaatsen.

Bouwbak huren in heel Nederland met laagste prijsgarantie

Vandaag een bouwbak besteld is morgen geleverd en ook op zaterdag kunnen we bezorgen. Heeft u vandaag nog een bouwbak nodig? Bel ons dan even want in veel gevallen kunnen we zelfs dezelfde dag nog een bak bij u bezorgen. Daarbij leveren we onze bakken tegen een voordelig all-in tarief, zo bent u altijd verzekerd van de beste prijs en huurt u bij ons nooit te duur.

Bouwbak bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot en met 17:30. Onze medewerkers kunnen u van gratis advies voorzien over welk maat bak u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. U kunt bij ons een bouwbak huren in de maten 3m3, 6m3 , 10m3 , 20m3 en 40m3. Maar ook een bouwbak voor bouwafval, puin, tuinafval, hout, grond, inboedel, grofvuil en dakafval. Uiteraard kunt u ons even bellen als u met spoed (dezelfde dag nog) een bouwbak nodig heeft. Wij kunnen dan even voor u kijken of we die zelfde dag nog voor u kunnen plaatsen.

Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen op ons landelijke telefoonnummer 0900-0174 (lokaal tarief).

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10