Container huren Achterhoek

Een container huren in de Achterhoek was nog nooit zo eenvoudig als via Afvalcontainerbestellen.nl. In deze Gelderse streek wonen namelijk zo’n 400.000 inwoners waardoor bedrijvigheid altijd aan de orde is. Bent u bezig met een bouwproject, verbouwing of renovatie? Dan kunt u heel gemakkelijk het vrijgekomen afval af voeren met een afvalcontainer. Dankzij de scherpe all-in tarieven kunt u voordelig een afvalcontainer huren zonder dat u voor gekke kosten komt te staan!

Waarom een container huren in de Achterhoek?

Het huren van een container in de Achterhoek is erg handig als u een renovatie, evenement of grote opruiming op de planning heeft staan. Zo hoeft u zelf niet heel de tijd op en neer naar een milieustraat te rijden en kunt u zich gewoon blijven focussen op de klus die u voor ogen heeft. Wanneer u een container besteld heeft, komen wij deze afleveren op de door u aangegeven plek in de Achterhoek. Wanneer de container vol is, komen we hem weer ophalen en zullen wij het afval op een verantwoordelijke manier verwerken.

Welke container in de Achterhoek heeft u nodig?

Welke container u in de Achterhoek precies nodig heeft ligt aan de klus die u voor ogen heeft. Bij verschillende soorten klussen komen er verschillende soorten afval vrij. Voor allerlei afvalsoorten hebben wij verschillende soorten containers. Denk hierbij aan containers voor bouwafval, puin, hout, grondafval, en nog veel meer. Op onze website staat per container duidelijk vermeld welk afval wel of juist niet in de desbetreffende container gestort mag worden. Het is dus belangrijk om eerst te bepalen wat voor soort afval u heeft, gebaseerd daarop kunt u een keuze maken uit de grootte van de container. De inhoud van de containers variëren tussen de 3 en 40 kubieke meter. Dus voor alle soorten klussen, klein of groot, hebben wij de ideale afvalcontainer te huur.

Spoedplaatsing container in de Achterhoek

Hoewel alle vermelde prijzen op de website all-in tarieven zijn, zijn er twee uitzonderingen die een kleine meerwaarde vragen bovenop de reguliere prijs. Dit zijn de zaterdagplaatsing en spoedplaatsing van een container in de Achterhoek. Wanneer u ervoor kiest een container op zaterdag bij u te laten leveren, dan kost dat iets meer dan de prijzen op de website. Dit geldt ook voor een spoedplaatsing: bestelt u op een werkdag voor 9 uur in de ochtend een container, dan kunnen wij deze nog diezelfde dag bij u leveren. Ook hiervoor wordt een klein bedrag extra gevraagd. Heeft u vragen over deze extra diensten of over het huren van containers, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10