Container huren Achterhoek

Een container huren in de Achterhoek was nog nooit zo eenvoudig als via Afvalcontainerbestellen.nl. In deze Gelderse streek wonen namelijk zo’n 400.000 inwoners waardoor bedrijvigheid altijd aan de orde is. Bent u bezig met een bouwproject, verbouwing of renovatie? Dan kunt u heel gemakkelijk het vrijgekomen afval af voeren met een afvalcontainer. Dankzij de scherpe all-in tarieven kunt u voordelig een afvalcontainer huren zonder dat u voor gekke kosten komt te staan!

Container huren Achterhoek | afvalcontainer bestellen

Waarom een container huren in de Achterhoek?

Het huren van een container in de Achterhoek is erg handig als u een renovatie, evenement of grote opruiming op de planning heeft staan. Zo hoeft u zelf niet heel de tijd op en neer naar een milieustraat te rijden en kunt u zich gewoon blijven focussen op de klus die u voor ogen heeft. Wanneer u een container besteld heeft, komen wij deze afleveren op de door u aangegeven plek in de Achterhoek. Wanneer de container vol is, komen we hem weer ophalen en zullen wij het afval op een verantwoordelijke manier verwerken.

Welke container in de Achterhoek heeft u nodig?

Welke container u in de Achterhoek precies nodig heeft ligt aan de klus die u voor ogen heeft. Bij verschillende soorten klussen komen er verschillende soorten afval vrij. Voor allerlei afvalsoorten hebben wij verschillende soorten containers. Denk hierbij aan containers voor bouwafval, puin, hout, grondafval, en nog veel meer. Op onze website staat per container duidelijk vermeld welk afval wel of juist niet in de desbetreffende container gestort mag worden. Het is dus belangrijk om eerst te bepalen wat voor soort afval u heeft, gebaseerd daarop kunt u een keuze maken uit de grootte van de container. De inhoud van de containers variëren tussen de 3 en 40 kubieke meter. Dus voor alle soorten klussen, klein of groot, hebben wij de ideale afvalcontainer te huur.

Spoedplaatsing container in de Achterhoek

Hoewel alle vermelde prijzen op de website all-in tarieven zijn, zijn er twee uitzonderingen die een kleine meerwaarde vragen bovenop de reguliere prijs. Dit zijn de zaterdagplaatsing en spoedplaatsing van een container in de Achterhoek. Wanneer u ervoor kiest een container op zaterdag bij u te laten leveren, dan kost dat iets meer dan de prijzen op de website. Dit geldt ook voor een spoedplaatsing: bestelt u op een werkdag voor 9 uur in de ochtend een container, dan kunnen wij deze nog diezelfde dag bij u leveren. Ook hiervoor wordt een klein bedrag extra gevraagd. Heeft u vragen over deze extra diensten of over het huren van containers, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Barat
Gouda 2023-02-02

Heel goed

10/10
Iris
Den Haag 2023-01-31

Hele snelle service, als je de plek goed voorbereid dan zet de chauffeur m netjes neer.

10/10
sabien
amsterdam 2023-01-30

Een aantal containers besteld (sneller vol dan je denkt!) supertevreden over de afhandeling. Makkelijk bestellen en behulpzame back office.

10/10
Simon van den Berg
Farmsum 2023-01-28

Netjes bezorgd en geplaatst waar ik de container graag wilde hebben. Als ik weer een container nodig heb bestel ik weer hier.👍👍

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

9/10
B Aalberys
Almere 2023-01-20

Super gemakkelijk, erg handig. Alles volgens afspraak.

4549 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland