Container huren Alblasserdam

Woont u in Alblasserdam en heeft u grofvuil dat u wilt laten afvoeren? Afvalcontainerbestellen.nl is de nummer één containerverhuur webshop van Nederland. Via onze website kunt u gemakkelijk een container huren in Alblasserdam. De all-in prijzen (inclusief milieutoeslagen) van onze afvalcontainers staan vermeld in de onderstaande tabel.

Waarom een container huren in Alblasserdam?

De inwoners van Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht kunnen hun afval zelf naar de milieustraat Noordpolder vervoeren. Echter, dit kan veel tijd en middelen kosten. Velen zoeken daarom naar een andere oplossing. Via onze website kunt u eenvoudig een container huren in Alblasserdam en grote hoeveelheden afval door ons laten verwerken. Wij zetten de container af voor uw deur. Nadat u het grofvuil in de container heeft geplaatst, halen wij de container op en regelen wij de verwerking van het afval. Zo bespaart u veel moeite!

Welke container in Alblasserdam heeft u nodig?

Op onze website onderscheiden wij afvalcontainers op afvalsoort en op formaat. Zo kunt u in een container voor bouwafval veel gemengd afval kwijt, wat veel vrijkomt tijdens een verbouwing, terwijl een container voor puin alleen gevuld mag worden met tegels, stenen muren, beton, keramiek, dakpannen en dergelijke. Verder kunt u voor de volgende afvalsoorten een container huren in Alblasserdam: dakafval, groenafval, grond – schoon, grond – vuil en houtafval. Voor de hierboven benoemde afvalstromen bieden wij containers in verschillende formaten, welke variëren van 3m³ tot 40m³.

Met spoed of op zaterdag container huren in Alblasserdam

Wilt u met spoed een container huren in Alblasserdam? U kunt gebruik maken van onze spoedlevering! Vandaag besteld (op een reguliere werkdag, vóór 09:00) = vandaag geleverd.
Bent u hier te laat mee, maar wilt u wel graag met spoed een container huren? Neem dan alsnog contact met ons op. Wellicht is het mogelijk om nog iets voor u te regelen. Wilt u een container laten leveren op zaterdag? Ook dit is mogelijk! In verband met de extra vereiste inspanning, rekenen wij wel een kleine toeslag op beide diensten.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Raimond
Schagerbrug 2024-03-29

Goed en vlot gebracht en gehaald

10/10
Johan Schuurbiers
Breda 2024-03-28

Snelle levering van de container, zelfs nog voor de aangegeven tijd. Echt super

10/10
Bulduk
Utrecht 2024-03-28

Prima service

10/10
Fitwijzer
Wehl 2024-03-27

Makkelijke website en goede service!

10/10
Andre's Tuinwerken
enschede 2024-03-27

top snel geregeld goede prijs

6/10
Alexander Spoelma
Barendrecht 2024-03-26

Aangegeven dat de container op dinsdag weer opgehaald kon worden. Als we dan 05.50 in de ochtend reeds opgeschrikt worden van een vrachtwagen die aardige herrie buiten staat te maken vind ik toch teveel van het goede en ongewenst in een woonwijk te doen.

10/10
Roel
Purmerend 2024-03-26

Groen 10 kub container via webside prima geregeld. Klantvriendelijke chauffeur.

9/10
Jos van Geffen
Doorn 2024-03-25

Bij de bestelling kreeg ik initieel geen reactie op een geplaatste opmerking, maar na een belletje kwam dat goed. De chauffeur die de container kwam brengen was echt top! Deed veel moeite om hem precies op de goede plek neer te zetten.

4833 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10