Container huren Brunssum

Particulieren en bedrijven in Brunssum kunnen grofvuil, wat niet in de normale afvalcontainer kan of mag, afvoeren via Afvalcontainerbestellen.nl. Onze dienstverlening is efficiënt en voordelige en bespaart u bovendien veel tijd en moeite wanneer u bijvoorbeeld met een verbouwing bezig bent. Dit maakt een container huren in Brunssum wel heel gemakkelijk!

Container huren Brunssum

Afvalcontainer huren Brunssum

Wanneer u niet van onze dienstverlening gebruik wenst te maken, dan bent u aangewezen op de milieustraat van Rd4. Hier kunt u als inwoner van Brunssum echter maar vier keer per jaar kosteloos terecht. Als bedrijf bent u hier sowieso niet welkom. Bovendien bent u in dit geval gebonden aan de openingstijden van de milieustraat en moet u uw afval hier zelf naartoe vervoeren. Kiest u in plaats daarvan voor een van onze afvalcontainers, dan nemen we u veel werk uit handen. We plaatsen namelijk een lege container bij u voor de deur en u heeft deze alleen te vullen. We zorgen dat de volle container wordt opgehaald en het afval wordt verwerkt.

Welke afvalcontainer in Brunssum heeft u nodig?

In Brunssum bieden we containers aan voor verschillende afvalsoorten. We onderscheiden hierbij zeven soorten afval die allen worden benoemd op onze website. Bij iedere container kunt u lezen waar deze geschikt voor is. Bedenk dus voor u de container bestelt goed wat voor afval u af wilt voeren. Daarnaast dient u een gedegen inschatting te maken van de hoeveelheid afval, zodat u hier de maat van de container op af kunt stemmen. Deze maten geven we aan in kubieke meters (m3).

Spoedplaatsing van uw container in Brunssum

Als aanvulling op onze standaarddienstverlening is het ook mogelijk om uw container bijvoorbeeld op een zaterdag te laten leveren of om een container op de dag van bestelling te laten plaatsen. Deze extra diensten zijn speciaal in het leven geroepen omdat we regelmatig speciale verzoeken van onze klanten kregen en we hier op deze manier invulling aan kunnen geven. Zowel de spoedplaatsing als de zaterdaglevering zijn beschikbaar op basis van een toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerrit De Boer
Warfhuizen 2023-02-03

Prima service Duidelijke site En aardige chauffeur

10/10
Barat
Gouda 2023-02-02

Heel goed

10/10
Iris
Den Haag 2023-01-31

Hele snelle service, als je de plek goed voorbereid dan zet de chauffeur m netjes neer.

10/10
sabien
amsterdam 2023-01-30

Een aantal containers besteld (sneller vol dan je denkt!) supertevreden over de afhandeling. Makkelijk bestellen en behulpzame back office.

10/10
Simon van den Berg
Farmsum 2023-01-28

Netjes bezorgd en geplaatst waar ik de container graag wilde hebben. Als ik weer een container nodig heb bestel ik weer hier.👍👍

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

4550 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland