Container huren Brunssum

Particulieren en bedrijven in Brunssum kunnen grofvuil, wat niet in de normale afvalcontainer kan of mag, afvoeren via Afvalcontainerbestellen.nl. Onze dienstverlening is efficiënt en voordelige en bespaart u bovendien veel tijd en moeite wanneer u bijvoorbeeld met een verbouwing bezig bent. Dit maakt een container huren in Brunssum wel heel gemakkelijk!

Container huren Brunssum

Afvalcontainer huren Brunssum

Wanneer u niet van onze dienstverlening gebruik wenst te maken, dan bent u aangewezen op de milieustraat van Rd4. Hier kunt u als inwoner van Brunssum echter maar vier keer per jaar kosteloos terecht. Als bedrijf bent u hier sowieso niet welkom. Bovendien bent u in dit geval gebonden aan de openingstijden van de milieustraat en moet u uw afval hier zelf naartoe vervoeren. Kiest u in plaats daarvan voor een van onze afvalcontainers, dan nemen we u veel werk uit handen. We plaatsen namelijk een lege container bij u voor de deur en u heeft deze alleen te vullen. We zorgen dat de volle container wordt opgehaald en het afval wordt verwerkt.

Welke afvalcontainer in Brunssum heeft u nodig?

In Brunssum bieden we containers aan voor verschillende afvalsoorten. We onderscheiden hierbij zeven soorten afval die allen worden benoemd op onze website. Bij iedere container kunt u lezen waar deze geschikt voor is. Bedenk dus voor u de container bestelt goed wat voor afval u af wilt voeren. Daarnaast dient u een gedegen inschatting te maken van de hoeveelheid afval, zodat u hier de maat van de container op af kunt stemmen. Deze maten geven we aan in kubieke meters (m3).

Spoedplaatsing van uw container in Brunssum

Als aanvulling op onze standaarddienstverlening is het ook mogelijk om uw container bijvoorbeeld op een zaterdag te laten leveren of om een container op de dag van bestelling te laten plaatsen. Deze extra diensten zijn speciaal in het leven geroepen omdat we regelmatig speciale verzoeken van onze klanten kregen en we hier op deze manier invulling aan kunnen geven. Zowel de spoedplaatsing als de zaterdaglevering zijn beschikbaar op basis van een toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Rob de Jager
Koningsbosch 2023-05-30

Snelle levering en goede informatie op de website wat er wel en niet in de container mag.

7/10
Raouji
Weesp 2023-05-25

Chauffeur is heel aardig maar ophalen laat op zich wachten

10/10
Amajoud
Voorburg 2023-05-24

Had aangegeven voor 9 uur, maar kreeg het pas om 14 uur.

10/10
Rob de Jager
Koningsbosch 2023-05-24

Goede website de container is makkelijk te bestellen en ook vriendelijke chauffeur.

10/10
Monique en Gert-Jan Otten
Nijmegen 2023-05-23

Gewoon netjes en op tijd

10/10
Leo Lemmen
Spijkenisse 2023-05-22

Prima chauffeur, gevraagd om de container wat verder langs de kant te zetten was geen enkel probleem 👍🏻

10/10
Coopmans
Muntendam 2023-05-17

Goed contact gehad en juiste plaatsing van de container top service!

9/10
Jos Garcia
Eindhoven 2023-05-17

Prima service en meedenkend dames achter de telefoon.

4623 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland