Container huren Brunssum

Particulieren en bedrijven in Brunssum kunnen grofvuil, wat niet in de normale afvalcontainer kan of mag, afvoeren via Afvalcontainerbestellen.nl. Onze dienstverlening is efficiënt en voordelige en bespaart u bovendien veel tijd en moeite wanneer u bijvoorbeeld met een verbouwing bezig bent. Dit maakt een container huren in Brunssum wel heel gemakkelijk!

Afvalcontainer huren Brunssum

Wanneer u niet van onze dienstverlening gebruik wenst te maken, dan bent u aangewezen op de milieustraat van Rd4. Hier kunt u als inwoner van Brunssum echter maar vier keer per jaar kosteloos terecht. Als bedrijf bent u hier sowieso niet welkom. Bovendien bent u in dit geval gebonden aan de openingstijden van de milieustraat en moet u uw afval hier zelf naartoe vervoeren. Kiest u in plaats daarvan voor een van onze afvalcontainers, dan nemen we u veel werk uit handen. We plaatsen namelijk een lege container bij u voor de deur en u heeft deze alleen te vullen. We zorgen dat de volle container wordt opgehaald en het afval wordt verwerkt.

Welke afvalcontainer in Brunssum heeft u nodig?

In Brunssum bieden we containers aan voor verschillende afvalsoorten. We onderscheiden hierbij zeven soorten afval die allen worden benoemd op onze website. Bij iedere container kunt u lezen waar deze geschikt voor is. Bedenk dus voor u de container bestelt goed wat voor afval u af wilt voeren. Daarnaast dient u een gedegen inschatting te maken van de hoeveelheid afval, zodat u hier de maat van de container op af kunt stemmen. Deze maten geven we aan in kubieke meters (m3).

Spoedplaatsing van uw container in Brunssum

Als aanvulling op onze standaarddienstverlening is het ook mogelijk om uw container bijvoorbeeld op een zaterdag te laten leveren of om een container op de dag van bestelling te laten plaatsen. Deze extra diensten zijn speciaal in het leven geroepen omdat we regelmatig speciale verzoeken van onze klanten kregen en we hier op deze manier invulling aan kunnen geven. Zowel de spoedplaatsing als de zaterdaglevering zijn beschikbaar op basis van een toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10