Container huren Dalfsen

Of u nu woont of werkt in het dorp Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Ankum, Oudleusen of Hoonhorst, via deze pagina kunt u eenvoudig een container huren in de gemeente Dalfsen. Dit biedt dé oplossing wanneer u bijvoorbeeld bezig bent met een verbouwing en een grote hoeveelheid afval kwijt moet. Hieronder leest u welke container u het beste kunt huren en hoe het hele proces in zijn werk gaat.

Container huren Dalfsen | Afvalcontainer Bestellen

Waarom een container huren Dalfsen?

Een container huren in Dalfsen is de ideale oplossing voor mensen die midden in een verbouwing of opruiming zitten. U hoeft dan namelijk niet meer zelf met het afval naar de milieustraat. Wij plaatsen de container op de locatie van uw keuze en u kunt uw afval daar voor een periode van 4 weken deponeren. Als de container vol is, komen wij deze voor u ophalen en zorgen we voor de verwerking van het afval. Dit bespaart u veel tijd en moeite. Een container huren is bovendien ook niet heel duur. Wij rekenen altijd een all-in prijs voor onze container. Dit houdt in dat u al betaald heeft voor plaatsing van de container, containerhuur, het ophalen van de container en de milieuvriendelijke verwerking van het afval. Wel zo makkelijk!

Welke afvalcontainer in Dalfsen heeft u nodig?

In onze webshop vindt u containers voor de verschillende afvalstromen die wij verwerken. Het afval dat wij onder andere inzamelen in Dalfsen wordt apart ingezameld zodat het eenvoudiger gescheiden kan worden. Dit zorgt er weer voor dat de prijs lager blijft. Bedenk goed welke afvalstroom u wilt afvoeren, op onze website kunt u lezen wat wel en niet in een container mag. Vervolgens kiest u een formaat container passend bij uw klus. Wij bieden containers met een inhoud van 3m3 tot en met 40m3. Houd er rekening mee dat een container niet boven de rond geladen mag worden, dit vanwege de veiligheid van het transport.

Spoedplaatsing van uw container in Dalfsen

Onze klanten in Overijssel, dus ook in Dalfsen en omgeving, kunnen gebruik maken van een spoedplaatsing. Dit houdt in dat een container op dezelfde dag geleverd wordt. Dit kan altijd wanneer u voor 9 uur bestelt, voor overige situaties willen wij u vragen om eerst contact met ons op te nemen. Vaak valt er namelijk nog wel iets te regelen. Verder is het ook mogelijk om een zaterdagplaatsing aan te vragen, hierdoor staat uw container niet onnodig lang in de weg. Voor deze twee speciale verzoeken vragen wij een kleine meerprijs tijdens het afrekenproces.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gabi
Rijpwetering 2023-06-08

Top. Snelle levering / vriendelijke chauffeur/ snelle ophaal service.

10/10
Van kamprn
Swifterbant 2023-06-07

Geweldige service! Snel en vriendelijk. Helemaal blij mee bedankt

10/10
Epskamp
Velp 2023-06-07

Makkelijk te regelen via de website, en via mail kun je ook het ophalen makkelijk regelen

9/10
Tulip bv
almere 2023-06-06

Zeer te vrede.

10/10
R.Bokkema
Emmeloord 2023-06-06

Goede service en meedenkende chauffeur. Alles volgens afspraak afgehandeld.

8/10
Jo Sieben
Sittard 2023-06-06

Positief. Misschien is het wel handig om een afbeelding te tonen van een container van 3m³ en een van 6m³.

10/10
Rob de Jager
Koningsbosch 2023-05-30

Snelle levering en goede informatie op de website wat er wel en niet in de container mag.

7/10
Raouji
Weesp 2023-05-25

Chauffeur is heel aardig maar ophalen laat op zich wachten

4629 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland