Container huren De Lier

De gemeente Lier staat bekend om de tuinbouw en heeft meer dan 12.000 inwoners. Woont of werkt u in deze gemeente? Dan kunt u via Afvalcontainerbestellen.nl een container huren in De Lier. Groenafvalcontainers zijn hier zeker in trek, maar ook voor bouwafval, puin, grond en hout kunt u bij ons terecht.

Waarom een container huren De Lier

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u een grote hoeveelheid afval heeft liggen waar u eigenlijk zo snel mogelijk vanaf wilt. U zou in dat geval een busje of een aanhanger kunnen huren en met het afval naar de milieustraat kunnen rijden, maar dit kost relatief veel tijd en moeite. Het is makkelijker om een container te huren in De Lier. Via Afvalcontainerbestellen.nl doet u dit tegen een voordelige all-in prijs. All-in betekent in dit geval dat u één bedrag betaalt voor plaatsing van de container, het ophalen van de volle container en de verwerking van het afval. Dus geen verborgen kosten en geen verrassingen achteraf.

Welke afvalcontainer in De Lier heeft u nodig?

Welke afvalcontainer heb ik nodig? Dat is een vraag die onze klantenservicemedewerkers regelmatig krijgen en een vraag die wij heel simpel kunnen beantwoorden. Want er zijn namelijk verschillende containers voor verschillende afvalsoorten en bij elke container vermelden wij heel duidelijk wat er wel en wat er niet in de container mag. Houdt u zich netjes aan deze spelregels, dan hoeft u zich niet druk te maken over een eventuele nahefing. Wij leveren containers voor allerhande afvalsoorten zoals dakafval, groenafval en hout. Deze containers zijn er bovendien in verschillende maten, aangeduid in kubieke meters. Voor de meest efficiënte afvoer van uw afval kiest u een maat container waarmee uw afval in één keer afgevoerd kan worden.

Spoedplaatsing van uw container in De Lier

Wist u dat wij een container dezelfde dag nog bij u kunnen plaatsen? Kies dan voor een spoedplaatsing. In dat geval kunnen wij een afvalcontainer die op een werkdag voor 9 uur in de ochtend is besteld, dezelfde dag nog plaatsen. Het is daarnaast ook mogelijk om een container voor een zaterdag te bestellen. Op deze manier kunt u, indien gewenst, aanwezig zijn bij de plaatsing van de container, zonder dat dit u een vrije dag kost. Voor beide extra diensten brengen wij een kleine toeslag in rekening.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10