Container huren De Lier

De gemeente Lier staat bekend om de tuinbouw en heeft meer dan 12.000 inwoners. Woont of werkt u in deze gemeente? Dan kunt u via Afvalcontainerbestellen.nl een container huren in De Lier. Groenafvalcontainers zijn hier zeker in trek, maar ook voor bouwafval, puin, grond en hout kunt u bij ons terecht.

Container huren De Lier | Afvalcontainer bestellen

Waarom een container huren De Lier

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u een grote hoeveelheid afval heeft liggen waar u eigenlijk zo snel mogelijk vanaf wilt. U zou in dat geval een busje of een aanhanger kunnen huren en met het afval naar de milieustraat kunnen rijden, maar dit kost relatief veel tijd en moeite. Het is makkelijker om een container te huren in De Lier. Via Afvalcontainerbestellen.nl doet u dit tegen een voordelige all-in prijs. All-in betekent in dit geval dat u één bedrag betaalt voor plaatsing van de container, het ophalen van de volle container en de verwerking van het afval. Dus geen verborgen kosten en geen verrassingen achteraf.

Welke afvalcontainer in De Lier heeft u nodig?

Welke afvalcontainer heb ik nodig? Dat is een vraag die onze klantenservicemedewerkers regelmatig krijgen en een vraag die wij heel simpel kunnen beantwoorden. Want er zijn namelijk verschillende containers voor verschillende afvalsoorten en bij elke container vermelden wij heel duidelijk wat er wel en wat er niet in de container mag. Houdt u zich netjes aan deze spelregels, dan hoeft u zich niet druk te maken over een eventuele nahefing. Wij leveren containers voor allerhande afvalsoorten zoals dakafval, groenafval en hout. Deze containers zijn er bovendien in verschillende maten, aangeduid in kubieke meters. Voor de meest efficiënte afvoer van uw afval kiest u een maat container waarmee uw afval in één keer afgevoerd kan worden.

Spoedplaatsing van uw container in De Lier

Wist u dat wij een container dezelfde dag nog bij u kunnen plaatsen? Kies dan voor een spoedplaatsing. In dat geval kunnen wij een afvalcontainer die op een werkdag voor 9 uur in de ochtend is besteld, dezelfde dag nog plaatsen. Het is daarnaast ook mogelijk om een container voor een zaterdag te bestellen. Op deze manier kunt u, indien gewenst, aanwezig zijn bij de plaatsing van de container, zonder dat dit u een vrije dag kost. Voor beide extra diensten brengen wij een kleine toeslag in rekening.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerrit De Boer
Warfhuizen 2023-02-03

Prima service Duidelijke site En aardige chauffeur

10/10
Barat
Gouda 2023-02-02

Heel goed

10/10
Iris
Den Haag 2023-01-31

Hele snelle service, als je de plek goed voorbereid dan zet de chauffeur m netjes neer.

10/10
sabien
amsterdam 2023-01-30

Een aantal containers besteld (sneller vol dan je denkt!) supertevreden over de afhandeling. Makkelijk bestellen en behulpzame back office.

10/10
Simon van den Berg
Farmsum 2023-01-28

Netjes bezorgd en geplaatst waar ik de container graag wilde hebben. Als ik weer een container nodig heb bestel ik weer hier.👍👍

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

4550 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland