Container huren Delft

Wist u dat er regelmatig afvalcontainers nodig zijn in een stad als Delft? Omdat deze stad ruim 100.000 inwoners telt en bovendien bevolkt wordt door duizenden studenten, is er altijd wel wat te beleven en dit betekent als vanzelfsprekend ook dat er het nodige afval wordt geproduceerd. Dit valt vaak pas op bij evenementen zoals festivals en rommelmarkten. Zodra de bezoekers weer weg zijn, blijft er meestal een flinke berg afval over. De makkelijkste en efficiëntste manier om dit afval af te voeren, is een container huren in Delft. En bij Afvalcontainerbestellen.nl kunt u containers voor alle voorkomende afvalstromen huren!

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Delft?

Via onze website kunt u op eenvoudige wijze een afvalcontainer in Delft bestellen voor bijvoorbeeld houtafval, groenafval, bouwafval, puin, dakafval of grond. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het namelijk niet mogelijk om ieder soort afval in dezelfde container te deponeren. Dit komt omdat we niet alleen zorg dragen voor het plaatsen en ophalen van de container, maar ook voor de milieuvriendelijke verwerking van uw afval. Op onze website leest u precies welk afval wel- en welk afval niet in de betreffende containers mag. Daarnaast is het van belang dat u inschat hoeveel afval u door ons wil laten afvoeren. Onze containers komen namelijk niet alleen in vele soorten, maar ook in verschillende maten. Onze kleinste container heeft een inhoud van 3 kuub, terwijl de grootste container gevuld kan worden met 40 kuub afval. Onze klantenservicemedewerkers kunnen u eventueel helpen bij uw zoektocht naar de ideale container in Delft.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Delft

Speciaal voor de inwoners van Delft, biedt Afvalcontainerbestellen.nl een aantal bijzondere diensten aan. Zo kregen we regelmatig de vraag of een container ook dezelfde dag nog geplaatst kan worden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche maken we dit vanaf heden voor u mogelijk. Bestel uw afvalcontainer voor 9 uur ’s ochtends en dan plaatsen wij de container dezelfde dag nog voor u. Voor deze dienst wordt een kleine toeslag in rekening gebracht.

Container huren Delft op zaterdag

Ook is het mogelijk om een container op zaterdag in Delft te laten plaatsen. Dit, zodat de container in het geval van een weekendklus niet onnodig lang bij u voor de deur staat. Zo wordt het huren van een container op Afvalcontainerbestellen.nl voor u kinderspel. Ook voor deze bijzondere dienst brengen wij een geringe toeslag in rekening.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10