Container huren Delft

Wist u dat er regelmatig afvalcontainers nodig zijn in een stad als Delft? Omdat deze stad ruim 100.000 inwoners telt en bovendien bevolkt wordt door duizenden studenten, is er altijd wel wat te beleven en dit betekent als vanzelfsprekend ook dat er het nodige afval wordt geproduceerd. Dit valt vaak pas op bij evenementen zoals festivals en rommelmarkten. Zodra de bezoekers weer weg zijn, blijft er meestal een flinke berg afval over. De makkelijkste en efficiëntste manier om dit afval af te voeren, is een container huren in Delft. En bij Afvalcontainerbestellen.nl kunt u containers voor alle voorkomende afvalstromen huren!

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Delft?

Via onze website kunt u op eenvoudige wijze een afvalcontainer in Delft bestellen voor bijvoorbeeld houtafval, groenafval, bouwafval, puin, dakafval of grond. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het namelijk niet mogelijk om ieder soort afval in dezelfde container te deponeren. Dit komt omdat we niet alleen zorg dragen voor het plaatsen en ophalen van de container, maar ook voor de milieuvriendelijke verwerking van uw afval. Op onze website leest u precies welk afval wel- en welk afval niet in de betreffende containers mag. Daarnaast is het van belang dat u inschat hoeveel afval u door ons wil laten afvoeren. Onze containers komen namelijk niet alleen in vele soorten, maar ook in verschillende maten. Onze kleinste container heeft een inhoud van 3 kuub, terwijl de grootste container gevuld kan worden met 40 kuub afval. Onze klantenservicemedewerkers kunnen u eventueel helpen bij uw zoektocht naar de ideale container in Delft.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Delft

Speciaal voor de inwoners van Delft, biedt Afvalcontainerbestellen.nl een aantal bijzondere diensten aan. Zo kregen we regelmatig de vraag of een container ook dezelfde dag nog geplaatst kan worden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de afvalbranche maken we dit vanaf heden voor u mogelijk. Bestel uw afvalcontainer voor 9 uur ’s ochtends en dan plaatsen wij de container dezelfde dag nog voor u. Voor deze dienst wordt een kleine toeslag in rekening gebracht.

Container huren Delft op zaterdag

Ook is het mogelijk om een container op zaterdag in Delft te laten plaatsen. Dit, zodat de container in het geval van een weekendklus niet onnodig lang bij u voor de deur staat. Zo wordt het huren van een container op Afvalcontainerbestellen.nl voor u kinderspel. Ook voor deze bijzondere dienst brengen wij een geringe toeslag in rekening.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerrit De Boer
Warfhuizen 2023-02-03

Prima service Duidelijke site En aardige chauffeur

10/10
Barat
Gouda 2023-02-02

Heel goed

10/10
Iris
Den Haag 2023-01-31

Hele snelle service, als je de plek goed voorbereid dan zet de chauffeur m netjes neer.

10/10
sabien
amsterdam 2023-01-30

Een aantal containers besteld (sneller vol dan je denkt!) supertevreden over de afhandeling. Makkelijk bestellen en behulpzame back office.

10/10
Simon van den Berg
Farmsum 2023-01-28

Netjes bezorgd en geplaatst waar ik de container graag wilde hebben. Als ik weer een container nodig heb bestel ik weer hier.👍👍

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

4550 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland