Container huren Delfzijl

Een container huren in Delfzijl regelt u eenvoudig via deze pagina. In het onderstaande overzicht vindt u een compleet overzicht van al onze containers inclusief de actuele prijzen. Goed om te vermelden is dat deze prijzen all-in zijn. De huur, het transport, de verwerking en eventuele milieutoeslagen zijn dus inbegrepen. Klik simpelweg op bestellen, stel uw container samen en volg de rest van het bestelproces. Wij zullen vervolgens ons best doen om de container binnen 24 uur te leveren.

Wanneer een container huren Delfzijl?

Wanneer u veel afval heeft wat niet bij het huisvuil hoort, dan wilt u hier natuurlijk een oplossing voor vinden. U kunt ervoor kiezen om het afval zelf langs te brengen bij Afvaloverslagstation Kloosterlaan Farmsum. Hier moet u echter maar net de tijd voor hebben en u dient natuurlijk zelf een vervoersmiddel te regelen dat groot genoeg is om het afval te transporteren. Het is al snel veel gemakkelijker om een container te huren in Delfzijl via onze website. Wij zorgen er dan voor dat u een lege afvalcontainer geleverd krijgt op de door u gewenste locatie. Wanneer de container vol is, geeft u ons een seintje en halen wij de container weer op. Het afval wordt vervolgens verwerkt, waarbij een groot gedeelte wordt hergebruikt als nieuwe grondstoffen.

Welke afvalcontainer in Delfzijl heeft u nodig?

Op deze pagina ziet u alle afvalcontainers die in Delfzijl geleverd kunnen worden. Dit zijn containers voor diverse afvalsoorten zoals houtafval, dakafval, tuinafval en puin. Het is belangrijk dat u een container kiest die past bij het soort afval dat u heeft. Omdat wij het afval zoveel mogelijk scheiden aan de bron, is het niet mogelijk om zomaar iedere afvalsoort in elke container te gooien. Tot slot is het belangrijk dat u de omvang van de container afstemt op de hoeveelheid afval die u heeft. Kies bij voorkeur een container uit waar al uw afval in één keer in kan, zo hoeft u later niet nog een container te bestellen.

Spoedplaatsing van uw container in Delfzijl

Extra snel over een lege container beschikken in Delfzijl? Vanaf nu is het mogelijk! Wanneer u op werkdagen voor 9 uur in de ochtend uw container bestelt, dan heeft u de mogelijkheid om voor plaatsing op dezelfde dag te kiezen. Erg handig op het moment dat u vergeten bent om uw afvalcontainer op tijd te bestellen of wanneer uw huidige container opeens vol blijkt te zijn. Daarnaast leveren wij ook afvalcontainers op zaterdag. Beide diensten zijn beschikbaar op basis van een kleine toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Raimond
Schagerbrug 2024-03-29

Goed en vlot gebracht en gehaald

10/10
Johan Schuurbiers
Breda 2024-03-28

Snelle levering van de container, zelfs nog voor de aangegeven tijd. Echt super

10/10
Bulduk
Utrecht 2024-03-28

Prima service

10/10
Fitwijzer
Wehl 2024-03-27

Makkelijke website en goede service!

10/10
Andre's Tuinwerken
enschede 2024-03-27

top snel geregeld goede prijs

6/10
Alexander Spoelma
Barendrecht 2024-03-26

Aangegeven dat de container op dinsdag weer opgehaald kon worden. Als we dan 05.50 in de ochtend reeds opgeschrikt worden van een vrachtwagen die aardige herrie buiten staat te maken vind ik toch teveel van het goede en ongewenst in een woonwijk te doen.

10/10
Roel
Purmerend 2024-03-26

Groen 10 kub container via webside prima geregeld. Klantvriendelijke chauffeur.

9/10
Jos van Geffen
Doorn 2024-03-25

Bij de bestelling kreeg ik initieel geen reactie op een geplaatste opmerking, maar na een belletje kwam dat goed. De chauffeur die de container kwam brengen was echt top! Deed veel moeite om hem precies op de goede plek neer te zetten.

4833 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10