Home » Container huren Dokkum

Container huren Dokkum

Container huren Dokkum | Afvalcontainer Bestellen

De Friese plaats is onderdeel van de gemeente en heeft om en nabij de 13.000 inwoners. is vooral bekend als een van de Friese elf steden. Doordat Afvalcontainerbestellen.nl haar containers in heel levert, kunt u ook in van onze service profiteren. U betaalt hier een voordelige all-in prijs voor. Via deze pagina kunt u eenvoudig een container bestellen en online afrekenen.

Afvalcontainer huren

Onze containers zijn bedoeld voor grof afval wat niet in de reguliere container kan of mag. U kunt dit afval ook naar de milieustraat Damwoude brengen, maar daar betaalt u voor veel afvalsoorten alsnog een bedrag en bovendien moet u het afval dan zelf langsbrengen. Bij grote hoeveelheden is dit algauw ondoenlijk. Onze afvalcontainers zijn in dat geval een uitkomst. Hier kunt u een grote hoeveelheid afval in kwijt en nadat u het afval in de container heeft gegooid, verzorgen wij de rest. U bespaart uzelf zo een aanzienlijke hoeveelheid tijd.

Welke afvalcontainer in heeft u nodig?

Wij leveren in afvalcontainers in verschillende soorten en maten. Dit betekent dat u met alle veelvoorkomende afvalstoffen bij ons terechtkunt. Op onze website zult u bijvoorbeeld zien dat wij containers leveren die geschikt zijn voor afvalstoffen zoals hout, puin, dakafval en bouw en sloopafval. Wij beschrijven precies voor u wat er onder de verschillende afvalsoorten valt en wat niet. Zo kunt u gemakkelijk een geschikte container uitkiezen. Wat de maat betreft heeft u keuze uit binnenmaten die variëren van 3 kubieke meter tot 40 kubieke meter. Maak daarom vooraf een inschatting van de hoeveelheid afval die u heeft.

Spoedplaatsing van uw container in

Ook voor een extra snelle levering van uw container in kunt u bij ons terecht. Containers die op werkdagen voor 9 uur in de ochtend besteld zijn, kunnen dezelfde werkdag namelijk nog geleverd worden. Ook levering op maken wij graag voor u mogelijk. U kiest deze extra’s tijdens het afrekenen en betaalt hier een kleine toeslag voor.