Container huren Edam

Voor de mensen en bedrijven in Edam die een grote hoeveelheid afval af willen voeren, is het mogelijk om een voordelige container te huren via onze website. Een container huren in Edam doet u tegen een all-in tarief. Dit betekent dat de huur, het transport, de afvalverwerking en eventuele milieutoeslagen gewoon bij de prijs zijn inbegrepen. Er zijn dus geen bijkomende kosten. De actuele tarieven staan vermeld in het onderstaande overzicht.

Naar de milieustraat v.s. een container huren in Edam

In de regio Edam-Volendam kunt u met afval wat niet in uw reguliere container kan, terecht bij het afvalbrengstation in Volendam of bij de afvalstraat in Oosthuizen. Houd er wel rekening mee dat u in dat geval zelf voor vervoer dient te zorgen en het afval moet laden en lossen. Heeft u hier de tijd niet voor of gewoon simpelweg geen zin in, dan kunt u een container huren voor in Edam via onze website. Wij leveren u dan een lege afvalcontainer welke u gedurende vier weken kunt vullen. Is de container vol, dan halen wij deze bij u op en zorgen we dat uw afval verwerkt wordt. U kunt zich voorstellen dat dit u een hoop tijd en moeite bespaart.

Welke afvalcontainer in Edam heeft u nodig?

De bovenstaande vraag is een vraag waar geen eenduidig antwoord op bestaat. U kiest de container namelijk op basis van het soort afval dat afgevoerd dient te worden. Dit kan bijvoorbeeld bouwafval zijn, maar ook snoeiafval of schone- of vervuilde grond. Wij maken dit onderscheid, zodat een groot deel van de ingezamelde afvalstoffen hergebruikt kan worden. In Edam kunt u bovendien kiezen uit containers van verschillende formaten. De kleinste container heeft een inhoud van 3 kubieke meter, terwijl er in onze jumbo container 40 kuub afval past.

Spoedplaatsing van uw container in Edam

Vandaag nog een container nodig? Geen enkel probleem bij Afvalcontainerbestellen.nl! In Edam is het namelijk mogelijk om een container te bestellen op een werkdag voor 9 uur in de ochtend en dan zorgen wij dat deze afvalcontainer dezelfde dag nog bij u wordt geplaatst. Ook plaatsing op zaterdag is mogelijk. Beide extra’s zijn beschikbaar in ruil voor een kleine toeslag bovenop de reguliere prijs van uw container.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Estella
Aalsmeer 2024-06-06

Top

10/10
Donkers
Rotterdam 2024-06-03

Super snelle, correcte service! Houden rekening met je verzoeken!

9/10
Schouten
Hoofddorp 2024-05-30

Werd netjes afgeleverd op de afgesproken tijd.Goede service.

9/10
Ronald
Dedemsvaart 2024-05-29

Afvalcontainers voor een goede prijs, vlotte afhandeling van bestellen tot ophalen en daarnaast ook vriendelijke chauffeurs.

10/10
Erwin
Haaksbergen 2024-05-27

leveringen gaan tot nu toe goed. We zijn tevreden

10/10
Ed
Arnhem 2024-05-25

Snelle levering, afmelden container via de mail werk ook goed. Super tevreden.

10/10
A Vink
Anerveen 2024-05-24

Uitstekend gegaan. 7 containers gehad.

10/10
Brigitte
Melissant 2024-05-23

Snel en goed werk. Makkelijk geregeld.

4886 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10