Container huren Ede

Gelegen in de Gelderse Vallei, aan de westelijke rand van de Veluwe, ligt de plaats Ede. Ede is een plaats die volop in ontwikkeling is. Nieuwbouwprojecten en renovaties zijn dan ook zeker niet zeldzaam in deze gemeente. Tijdens dit soort grote klussen komen vaak grote hoeveelheden afval vrij. Het kan een hele uitdaging zijn om dit afval snel, efficiënt en milieuvriendelijk af te voeren. Gelukkig hebben we bij Afvalcontainerbestellen.nl de oplossing! Bij ons kunt u namelijk een container huren in Ede, waarmee u al uw afval zonder verdere zorgen kunt laten afvoeren. We hanteren een all-in prijs waarbij zowel de plaatsing en huur van de container, als de afvoer en verwerking van het afval zijn inbegrepen.

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Ede?

Wanneer u ons opdracht geeft om een container bij u in Ede te plaatsen, is het belangrijk dat u de juiste afvalcontainer voor uw afval bestelt. We leveren namelijk verschillende soorten containers die geschikt zijn voor diverse soorten afval. Zo kunt u in een groenafval container bijvoorbeeld al uw takken, bladeren en plantenresten kwijt, terwijl een puincontainer geschikt is voor zaken als sloopafval, betonresten en tegels. Daarnaast leveren we ook containers voor houtafval, grond (zowel schoon als vervuild), bouwafval en dakafval. Hoe moeilijker het betreffende afval te verwerken is (bijvoorbeeld door sterke verontreiniging), hoe duurder de container zal zijn. Verder is het belangrijk dat u een afvalcontainer bestelt met een inhoud die overeenkomt met de hoeveelheid afval die u verwacht te krijgen. We leveren namelijk kleine containers van 3 kubieke meter, maar ook hele grote containers van 40 kubieke meter en alle tussenliggende maten. Op deze manier kunnen we u garanderen dat u altijd een geschikte container in Ede kunt laten plaatsen. Onze klantenservice kan u eventueel helpen wanneer u niet precies weet welke container u nodig heeft.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Ede

Onze afvalcontainers kunnen we al binnen 24 uur bij u in Ede plaatsen. Heeft u een spoedklus in Ede? Dan begrijpen we dat u zo snel mogelijk aan de slag wil. Daarom bieden we in Ede ook de mogelijkheid om op werkdagen voor 9 uur ’s ochtends een container te bestellen, die wij vervolgens dezelfde dag nog bij u in Ede kunnen plaatsen. Dit is een extra service, die veel leveranciers van afvalcontainers u niet zullen kunnen bieden.

Container huren Ede op zaterdag

Bovendien kunnen we in Ede ook op zaterdag containers plaatsen. Hierdoor hoeft de afvalcontainer niet onnodig lang bij u in de weg te staan. Voor beide diensten betaalt u slechts een geringe toeslag boven onze reguliere, lage prijzen.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Raimond
Schagerbrug 2024-03-29

Goed en vlot gebracht en gehaald

10/10
Johan Schuurbiers
Breda 2024-03-28

Snelle levering van de container, zelfs nog voor de aangegeven tijd. Echt super

10/10
Bulduk
Utrecht 2024-03-28

Prima service

10/10
Fitwijzer
Wehl 2024-03-27

Makkelijke website en goede service!

10/10
Andre's Tuinwerken
enschede 2024-03-27

top snel geregeld goede prijs

6/10
Alexander Spoelma
Barendrecht 2024-03-26

Aangegeven dat de container op dinsdag weer opgehaald kon worden. Als we dan 05.50 in de ochtend reeds opgeschrikt worden van een vrachtwagen die aardige herrie buiten staat te maken vind ik toch teveel van het goede en ongewenst in een woonwijk te doen.

10/10
Roel
Purmerend 2024-03-26

Groen 10 kub container via webside prima geregeld. Klantvriendelijke chauffeur.

9/10
Jos van Geffen
Doorn 2024-03-25

Bij de bestelling kreeg ik initieel geen reactie op een geplaatste opmerking, maar na een belletje kwam dat goed. De chauffeur die de container kwam brengen was echt top! Deed veel moeite om hem precies op de goede plek neer te zetten.

4833 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10