Container huren Epe

Epe is een aanzienlijke gemeente gelegen in de provincie Gelderland. Inwoners en bedrijven van deze gemeente die een oplossing zoeken voor de afvoer van een flinke hoeveelheid afval, kunnen via Afvalcontainerbestellen.nl een geschikte container huren in Epe.

Container huren Epe | Afvalcontainer bestellen

Container huren Epe

Als inwoner van Epe kunt u met uw afval terecht bij de lokale milieustraat, maar wanneer u hiervoor kiest, moet u zelf vervoer van en naar de milieustraat regelen. Daarbij moet u het afval ook zelf in- en uitladen. Wilt u uzelf tijd en moeite besparen, dan kiest u voor een van onze containers. Voor één helder tarief plaatsen we een lege container bij u in Epe die u gedurende vier weken kunt vullen met uw afval. De volle container halen we weer bij u op en het afval wordt vervolgens verwerkt bij een erkende instantie. U bespaart uzelf op deze manier al gauw een aantal ritjes naar de milieustraat en u hoeft bovendien geen aanhanger of busje te regelen.

Welke afvalcontainer in Epe heeft u nodig?

In de regio Epe worden door ons verschillende containers geleverd die geschikt zijn voor diverse afvalsoorten. Denk hierbij aan veelvoorkomende afvalstoffen als hout, puin, dakafval en groenafval. Deze afvalstromen halen we gescheiden op, zodat bruikbare materialen hergebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Het voordeel hiervan is dat het de druk op het milieu verlaagt en dat de kosten van de container voor u laag gehouden kunnen worden. De grootte van onze containers geven we aan in kubieke meters. De kleinste container heeft een maat van 3 kubieke meter, terwijl de grootste container een inhoud heeft van 40 kubieke meter. In verband met het gewicht van de verschillende afvalsoorten zijn de grootste containers niet voor elke afvalsoort beschikbaar.

Spoedplaatsing van uw container in Epe

Speciaal voor inwoners van Epe die vandaag nog een afvalcontainer nodig hebben, is de spoedplaatsing in het leven geroepen. Dit houdt in dat een container op een werkdag voor 9 uur in de ochtend bij ons besteld kan worden en dat deze vervolgens dezelfde dag nog geplaatst wordt. Hier is een toeslag van 25 euro op van toepassing. Heeft u de container in het weekend nodig, dan kunt u eventueel kiezen voor een zaterdagplaatsing. Hier geldt dezelfde toeslag voor.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Barat
Gouda 2023-02-02

Heel goed

10/10
Iris
Den Haag 2023-01-31

Hele snelle service, als je de plek goed voorbereid dan zet de chauffeur m netjes neer.

10/10
sabien
amsterdam 2023-01-30

Een aantal containers besteld (sneller vol dan je denkt!) supertevreden over de afhandeling. Makkelijk bestellen en behulpzame back office.

10/10
Simon van den Berg
Farmsum 2023-01-28

Netjes bezorgd en geplaatst waar ik de container graag wilde hebben. Als ik weer een container nodig heb bestel ik weer hier.👍👍

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

9/10
B Aalberys
Almere 2023-01-20

Super gemakkelijk, erg handig. Alles volgens afspraak.

4549 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland