Home » Container huren Epe

Container huren Epe

Container huren Epe | Afvalcontainer Bestellen

is een aanzienlijke gemeente met meer dan 33.000 inwoners, gelegen in de provincie . Tot de gemeente behoren verschillende kernen zoals Vaassen, Oene, Gortel en Emst. trekt jaarlijks veel toeristen door de gunstige ligging in de Veluwe. Inwoners van de gemeente die een oplossing zoeken voor de afvoer van een flinke hoeveelheid afval, die kunnen via Afvalcontainerbestellen.nl een geschikte afvalcontainer bestellen.

Afvalcontainer huren

Als inwoner van kunt u met uw afval terecht bij het recycleplein in of in Vaassen. Wanneer u hiervoor kiest moet u echter zelf vervoer van en naar de milieustraat regelen en moet het afval zelf in- en uitladen. Bovendien moet u bij het recycleplein voor veel afvalsoorten betalen per 10 kilogram afval. Dit kan uiteindelijk behoorlijk in de kosten lopen. Wilt u uzelf tijd en moeite besparen, dan kiest u voor een van onze afvalcontainers. Voor één helder tarief plaatsen wij een lege container bij u in die u gedurende vier weken kunt vullen met uw afval. De volle container halen wij bij u op en het afval wordt vervolgens verwerkt bij een erkende instantie. U bespaart uzelf op deze manier al gauw een aantal ritjes naar de milieustraat en u hoeft bovendien geen aanhanger of busje te regelen.

Welke afvalcontainer in heeft u nodig?

In de regio worden door ons verschillende containers geleverd die geschikt zijn voor diverse afvalsoorten. Denk hierbij aan veelvoorkomende afvalstoffen als hout, puin, dakafval en groenafval. Deze afvalstromen halen wij gescheiden op, zodat bruikbare materialen hergebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Het voordeel hiervan is dat de druk op het milieu verlaagt en dat de kosten van de container voor u laag gehouden kunnen worden. De grootte van onze containers geven wij aan in kubieke meters. De kleinste container heeft een maat van 3 kubieke meter, terwijl de grootste container een inhoud heeft van 40 kubieke meter. In verband met het gewicht van de verschillende afvalsoorten zijn de grootste containers niet voor elke afvalsoort beschikbaar.

Spoedplaatsing van uw container in

Speciaal voor inwoners van die vandaag nog een afvalcontainer nodig hebben, is de spoedplaatsing in het leven geroepen. Dit houdt in dat een container op een werkdag voor 9 uur in de ochtend bij ons besteld kan worden en dat deze vervolgens dezelfde dag nog geplaatst wordt. Hier is een toeslag van 25 euro op van toepassing. Heeft u de container in het weekend nodig, dan kunt u eventueel kiezen voor een plaatsing. Hier geldt dezelfde toeslag voor.