Container huren Epe

Epe is een aanzienlijke gemeente gelegen in de provincie Gelderland. Inwoners en bedrijven van deze gemeente die een oplossing zoeken voor de afvoer van een flinke hoeveelheid afval, kunnen via Afvalcontainerbestellen.nl een geschikte container huren in Epe.

Container huren Epe

Als inwoner van Epe kunt u met uw afval terecht bij de lokale milieustraat, maar wanneer u hiervoor kiest, moet u zelf vervoer van en naar de milieustraat regelen. Daarbij moet u het afval ook zelf in- en uitladen. Wilt u uzelf tijd en moeite besparen, dan kiest u voor een van onze containers. Voor één helder tarief plaatsen we een lege container bij u in Epe die u gedurende vier weken kunt vullen met uw afval. De volle container halen we weer bij u op en het afval wordt vervolgens verwerkt bij een erkende instantie. U bespaart uzelf op deze manier al gauw een aantal ritjes naar de milieustraat en u hoeft bovendien geen aanhanger of busje te regelen.

Welke afvalcontainer in Epe heeft u nodig?

In de regio Epe worden door ons verschillende containers geleverd die geschikt zijn voor diverse afvalsoorten. Denk hierbij aan veelvoorkomende afvalstoffen als hout, puin, dakafval en groenafval. Deze afvalstromen halen we gescheiden op, zodat bruikbare materialen hergebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Het voordeel hiervan is dat het de druk op het milieu verlaagt en dat de kosten van de container voor u laag gehouden kunnen worden. De grootte van onze containers geven we aan in kubieke meters. De kleinste container heeft een maat van 3 kubieke meter, terwijl de grootste container een inhoud heeft van 40 kubieke meter. In verband met het gewicht van de verschillende afvalsoorten zijn de grootste containers niet voor elke afvalsoort beschikbaar.

Spoedplaatsing van uw container in Epe

Speciaal voor inwoners van Epe die vandaag nog een afvalcontainer nodig hebben, is de spoedplaatsing in het leven geroepen. Dit houdt in dat een container op een werkdag voor 9 uur in de ochtend bij ons besteld kan worden en dat deze vervolgens dezelfde dag nog geplaatst wordt. Hier is een toeslag van 25 euro op van toepassing. Heeft u de container in het weekend nodig, dan kunt u eventueel kiezen voor een zaterdagplaatsing. Hier geldt dezelfde toeslag voor.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerda
Rotterdam 2024-06-20

Houden zich aan afspraken, super vriendelijke klantenservice, doen niet moeilijk over een paar dagen extra container laten staan. Super bedrijf👍🏻

10/10
Ronald
Oudorp Nh 2024-06-20

Prima geregeld

10/10
Kaaijk
Pekela 2024-06-19

Snelle reactie en goede service

10/10
Ernst Oostindie
Alkmaar 2024-06-19

Prima ervaring

10/10
CS Vastgoed Beheer
Rotterdam 2024-06-19

Zoals altijd een snelle en keurige services. Wederom dank.

10/10
Randy
Hillegom 2024-06-19

Snelle levering, leuke chauffeurs, snelle ophaling.

10/10
two angels
almere 2024-06-17

alles netjes volgens afspraak geregeld

9/10
Marina
Oud-Beijerland 2024-06-16

Goede service. Bij ons was de container door omstandigheden niet op de afgesproken dag geplaatst. Omdat er dakkapellen geplaatst zouden worden, hebben ze er alles aan gedaan toch op tijd een container te laten komen. En dat is gelukt. Super fijn dat er zo werd meegedacht. Dank je wel!

4902 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10