Container huren Gemert

Gaat u beginnen aan een grote klus, verbouwing of renovatie in Gemert, dan kunt u bij ons gemakkelijk een container huren. Wij leveren namelijk ook onze afvalcontainers in het o zo gezellige, tijdens carnaval, genoemde Waeverstad. Wij hebben voor allerlei afvalsoorten en klussen geschikte afvalcontainers die gemakkelijk en snel te bestellen zijn via onze website. De vermelde prijzen hieronder zijn allemaal all-in tarieven zodat u niet onverwachts met extra kosten wordt verrast.

Waarom een container huren in Gemert?

Een container huren in Gemert is heel handig als u zelf geen zin heeft om met regelmaat naar de dichtstbijzijnde milieustraat te moeten rijden. Door een afvalcontainer te huren voor bij uw klus, kunt u gewoon blijven focussen op de klus. Wij zorgen voor het afval! Dit bespaart u veel tijd en moeite. Wanneer u een container huurt kunt u aangeven waar in Gemert u deze geplaatst wil hebben. Wij komen de container leveren op deze plek en zullen hem na een huurperiode van vier weken weer ophalen om voor u het afval op een milieuvriendelijke manier te verwerken.

Welke container in Gemert heeft u nodig?

Wij container u in Gemert nodig heeft hangt af van het soort afval dat u heeft. Onze containers zijn namelijk onderverdeeld per afvalsoort, waarbij het de bedoeling is dat ook alleen dat soort afval in die container terecht komt. Voor de volgende afvalsoorten hebben wij geschikte containers: bouwafval, grondafval, groenafval, dakafval, houtafval en puinafval. De groottes van de containers variëren tussen de 3 en 40 kubieke meter. Zo hebben wij dus voor elke klus en geschikte container!

Spoedplaatsing container in Gemert

Zoals eerder vernoemd hebben hanteren wij all-in prijzen. Dit is inclusief leveren, ophalen en het verwerken van afval. Wat nog eventueel als extra vergoeding op het normale tarief kan komen is wanneer u kiest voor een spoedplaatsing van een container in Gemert of voor een levering op zaterdag. De spoedplaatsing moet voor 9 uur in de ochtend ingediend zijn, zodat wij de container diezelfde dag nog kunnen leveren.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Raimond
Schagerbrug 2024-03-29

Goed en vlot gebracht en gehaald

10/10
Johan Schuurbiers
Breda 2024-03-28

Snelle levering van de container, zelfs nog voor de aangegeven tijd. Echt super

10/10
Bulduk
Utrecht 2024-03-28

Prima service

10/10
Fitwijzer
Wehl 2024-03-27

Makkelijke website en goede service!

10/10
Andre's Tuinwerken
enschede 2024-03-27

top snel geregeld goede prijs

6/10
Alexander Spoelma
Barendrecht 2024-03-26

Aangegeven dat de container op dinsdag weer opgehaald kon worden. Als we dan 05.50 in de ochtend reeds opgeschrikt worden van een vrachtwagen die aardige herrie buiten staat te maken vind ik toch teveel van het goede en ongewenst in een woonwijk te doen.

10/10
Roel
Purmerend 2024-03-26

Groen 10 kub container via webside prima geregeld. Klantvriendelijke chauffeur.

9/10
Jos van Geffen
Doorn 2024-03-25

Bij de bestelling kreeg ik initieel geen reactie op een geplaatste opmerking, maar na een belletje kwam dat goed. De chauffeur die de container kwam brengen was echt top! Deed veel moeite om hem precies op de goede plek neer te zetten.

4833 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10