Container huren Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer (Noord-Holland). Voor klussers en aannemers in deze regio bieden we onze voordelige containerservice aan. Een container huren in Nieuw-Vennep duurt via onze website maar een paar minuten. Vervolgens komen we uw container op de afgesproken dag voor u plaatsen en kunt u uw afval erin kwijt. Het afvoeren van grove afvalstoffen was nog nooit zo makkelijk!

Prijs container huren Nieuw-Vennep

De prijzen die u op deze pagina ziet, zijn onze all-in prijzen. Bij ons krijgt u voor deze weergegeven prijzen een container te leen voor 4 weken, halen we uw volle container ook weer op en zorgen we dat een erkend bedrijf uw afval verwerkt. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent en ontvangt later geen rekening meer van ons. We zijn in heel Nederland actief, dus ook bij u in Nieuw-Vennep kunt u profiteren van deze prijzen.

Welke afvalcontainer in Nieuw-Vennep heeft u nodig?

Voordat u een definitieve keuze maakt wat betreft het type afvalcontainer, dient u goed na te gaan wat voor afval u eigenlijk heeft en hoeveel afval u wilt afvoeren. Vervolgens kunt u met die informatie gemakkelijk de meest geschikte container uitkiezen op onze website. We hebben in Nieuw-Vennep containers beschikbaar in vele formaten en voor verschillende afvalstoffen. Afvalstoffen die we bij u inzamelen zijn bijvoorbeeld dakafval, gemengd bouwafval, puin en groenafval.

Spoedplaatsing van uw container in Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep kunt u nu ook profiteren van onze spoedlevering. Dit betekent dat uw container dezelfde dag nog geplaatst kan worden. Dit is enkel mogelijk bij bestellingen die op werkdagen voor 9 uur in de ochtend worden geplaatst. Ook een levering op een zaterdag is mogelijk in uw regio! We beschouwen dit allebei als een extra dienst, welke daarom enkel beschikbaar zijn op basis van een kleine toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10