Container huren IJsselstein

IJsselstein ligt in de provincie Utrecht en heeft ruim 34.000 inwoners. Zowel inwoners als bedrijven zijn welkom om op Afvalcontainerbestellen.nl een container te huren in IJsselstein en die te gebruiken voor de efficiënte afvoer van afvalstromen zoals bouwafval, puin, dakafval en hout. Een welkome oplossing voor iedereen die bezig is met een grote klus zoals een verbouwing of opruiming.

Container huren IJsselstein | Afvalcontainer bestellen

Waarom een container huren IJsselstein

Inwoners van IJsselstein kunnen hun afval zelf afleveren bij het recyclingstation van RMN, bedrijven en verenigingen zijn hier per definitie niet welkom. Maar wat doet u als u geen tijd of zin heeft om het afval zelf naar de milieustraat te brengen, of als u hier niet welkom bent met uw afval? In dat geval kunt u via onze website een container huren in IJsselstein die geschikt is voor het afvoeren van uw afval. Alle vermelde prijzen zijn all-in tarieven, wat betekent dat dit de prijs is voor de levering van een lege container, het ophalen van de volle container én de verwerking van uw afval. U zult merken dat deze oplossing u een hoop tijd en moeite zal besparen.

Welke afvalcontainer in IJsselstein heeft u nodig?

Bestel via onze webshop binnen enkele klikken een geschikte afvalcontainer voor in IJsselstein. U zoekt eerst uit wat voor soort afval u heeft en vervolgens ziet u welke containers geschikt zijn voor uw type afval. Bij de container kunt u bovendien lezen wat er wel en wat er niet in moet. Houdt u zich niet aan de spelregels, dan loopt u het risico op een naheffing. Door het afval gescheiden in te zamelen is de verwerking van het afval namelijk goedkoper en dat merkt u aan onze voordelige prijzen.

Spoedplaatsing van uw container in IJsselstein

Men zegt weleens “haastige spoed is zelden goed”, maar het kan gebeuren dat u echt niet langer op een lege container wilt wachten. In dat geval hebben we goed nieuws voor u. Want op werkdagen voor 9 uur kunt u een container bestellen, die we dezelfde dag nog voor u plaatsen. Dit noemen we een zogenaamde spoedplaatsing. Ook bieden we u de mogelijkheid om de container op zaterdag af te laten leveren. Voor deze extra dienstverlening geldt een toeslag van 25 euro.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerrit De Boer
Warfhuizen 2023-02-03

Prima service Duidelijke site En aardige chauffeur

10/10
Barat
Gouda 2023-02-02

Heel goed

10/10
Iris
Den Haag 2023-01-31

Hele snelle service, als je de plek goed voorbereid dan zet de chauffeur m netjes neer.

10/10
sabien
amsterdam 2023-01-30

Een aantal containers besteld (sneller vol dan je denkt!) supertevreden over de afhandeling. Makkelijk bestellen en behulpzame back office.

10/10
Simon van den Berg
Farmsum 2023-01-28

Netjes bezorgd en geplaatst waar ik de container graag wilde hebben. Als ik weer een container nodig heb bestel ik weer hier.👍👍

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

4550 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland