Container huren IJsselstein

IJsselstein ligt in de provincie Utrecht en heeft ruim 34.000 inwoners. Zowel inwoners als bedrijven zijn welkom om op Afvalcontainerbestellen.nl een container te huren in IJsselstein en die te gebruiken voor de efficiënte afvoer van afvalstromen zoals bouwafval, puin, dakafval en hout. Een welkome oplossing voor iedereen die bezig is met een grote klus zoals een verbouwing of opruiming.

Waarom een container huren IJsselstein

Inwoners van IJsselstein kunnen hun afval zelf afleveren bij het recyclingstation van RMN, bedrijven en verenigingen zijn hier per definitie niet welkom. Maar wat doet u als u geen tijd of zin heeft om het afval zelf naar de milieustraat te brengen, of als u hier niet welkom bent met uw afval? In dat geval kunt u via onze website een container huren in IJsselstein die geschikt is voor het afvoeren van uw afval. Alle vermelde prijzen zijn all-in tarieven, wat betekent dat dit de prijs is voor de levering van een lege container, het ophalen van de volle container én de verwerking van uw afval. U zult merken dat deze oplossing u een hoop tijd en moeite zal besparen.

Welke afvalcontainer in IJsselstein heeft u nodig?

Bestel via onze webshop binnen enkele klikken een geschikte afvalcontainer voor in IJsselstein. U zoekt eerst uit wat voor soort afval u heeft en vervolgens ziet u welke containers geschikt zijn voor uw type afval. Bij de container kunt u bovendien lezen wat er wel en wat er niet in moet. Houdt u zich niet aan de spelregels, dan loopt u het risico op een naheffing. Door het afval gescheiden in te zamelen is de verwerking van het afval namelijk goedkoper en dat merkt u aan onze voordelige prijzen.

Spoedplaatsing van uw container in IJsselstein

Men zegt weleens “haastige spoed is zelden goed”, maar het kan gebeuren dat u echt niet langer op een lege container wilt wachten. In dat geval hebben we goed nieuws voor u. Want op werkdagen voor 9 uur kunt u een container bestellen, die we dezelfde dag nog voor u plaatsen. Dit noemen we een zogenaamde spoedplaatsing. Ook bieden we u de mogelijkheid om de container op zaterdag af te laten leveren. Voor deze extra dienstverlening geldt een toeslag van 25 euro.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10