Container huren Joure (De Jouwer)

In het Friese Joure (ofwel in het Fries: De Jouwer) is het mogelijk een container te huren. Het huren van een afvalcontainer is handig wanneer u denkt veel afval te gaan hebben bij bijvoorbeeld een renovatie of verbouwing. Bij ons kunt u eenvoudig en voordelig containers bestellen. De prijzen die bij ons op de website vermeld staan zijn all-in prijzen zodat u achteraf niet nog opeens verrast wordt met extra kosten. Wij houden van open en eerlijk zijn!

Container huren Joure | Afvalcontainer bestellen

Waarom een container huren in Joure?

Het is verstandig een container te huren in Joure wanneer u veel afval verwacht te hebben. Zonder container zou u heel de tijd op en neer moeten rijden naar een milieustraat met al het afval wat u onnodig veel tijd kost. En deze tijd kunt u beter in uw geplande klus steken. De container komen wij bij u leveren op de door u aangegeven plek in Joure en komen deze naderhand ook weer ophalen. Het afval brengen wij naar een geschikte verwerkingsplek waar het op een verantwoordelijke manier vernietigd of gerecycled wordt.

Welke container in Joure heeft u nodig?

Het kiezen van een geschikte container die u in Joure nodig heeft, heeft te maken met twee onderdelen. Het eerste onderdeel is het soort afval dat u heeft bij uw klus. Wij hebben namelijk containers beschikbaar voor grondafval, groenafval, dakafval, houtafval, bouwafval of puinafval. Op onze website staat er per container gedetailleerd beschreven wat er precies wel en niet in een container mag. Het tweede onderdeel gaat over de hoeveelheid afval. Wij kunnen zes verschillende groottes containers leveren in Joure: 3, 6, 10, 15, 20 en 40 kubieke meter. Aan u om dus te bepalen welk soort afval u precies heeft en hoeveel zodat u de meest geschikte container kunt huren. Twijfelt u over uw afvalsoort of over de hoeveelheid, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u het meest passende advies geven!

Spoedplaatsing container in Joure

Wanneer u dezelfde werkdag een container geleverd wil krijgen in Joure, dan kunt u kiezen voor een spoedplaatsing. Door op dezelfde werkdag voor 9 uur in de ochtend een bestelling te plaatsen, kunnen wij diezelfde werkdag de container nog komen leveren bij u. Ook is het mogelijk om op zaterdag een container geleverd te krijgen, op deze dag kan echter geen spoedplaatsing geplaatst worden. De spoedplaatsing en zaterdaglevering zijn twee extra diensten die wij aanbieden naast onze standaard diensten. Daarom vragen wij voor deze twee extra diensten een kleine vergoeding bovenop de reguliere prijs.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Rob de Jager
Koningsbosch 2023-05-30

Snelle levering en goede informatie op de website wat er wel en niet in de container mag.

7/10
Raouji
Weesp 2023-05-25

Chauffeur is heel aardig maar ophalen laat op zich wachten

10/10
Amajoud
Voorburg 2023-05-24

Had aangegeven voor 9 uur, maar kreeg het pas om 14 uur.

10/10
Rob de Jager
Koningsbosch 2023-05-24

Goede website de container is makkelijk te bestellen en ook vriendelijke chauffeur.

10/10
Monique en Gert-Jan Otten
Nijmegen 2023-05-23

Gewoon netjes en op tijd

10/10
Leo Lemmen
Spijkenisse 2023-05-22

Prima chauffeur, gevraagd om de container wat verder langs de kant te zetten was geen enkel probleem 👍🏻

10/10
Coopmans
Muntendam 2023-05-17

Goed contact gehad en juiste plaatsing van de container top service!

9/10
Jos Garcia
Eindhoven 2023-05-17

Prima service en meedenkend dames achter de telefoon.

4623 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland