Container huren Kampen

Heeft u afval dat u wilt laten afvoeren in Kampen? Dat kan gemakkelijk en voordelig met een container van Afvalcontainerbestellen.nl! We hebben een landelijke dekking en leveren al vele jaren containers in heel Overijssel. Een container huren in Kampen is erg gemakkelijk, u selecteert de container die u nodig heeft in onze webshop en rekent deze vervolgens af middels iDEAL of PayPal! Vervolgens regelen wij de rest voor u.

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Kampen?

Voordat u een container gaat huren is het belangrijk om eerst goed na te denken over de afvalsoort die u wilt afvoeren met de container. Bij Afvalcontainerbestellen.nl vindt u namelijk containers voor verschillende afvalsoorten zoals bouwafval, groenafval, houtafval, etc. Door het afval bij de bron de scheiden kan het eenvoudiger verwerkt worden. Nadat u een afvalsoort geselecteerd heeft is het van belang om een goed formaat container te kiezen. We hebben kleine containers van 3m3 en grote containers van o.a. 40m3. De prijs die u betaalt voor een container is all-in, dit houdt in dat u reeds betaald heeft voor huur van de container en verwerking van het afval. Zo heeft u achteraf nergens omkijken naar! Heeft u nog vragen over onze diensten? Stel ze gerust aan onze medewerkers, bereikbaar op 0900-0174.

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Kampen

Heeft u met spoed een container nodig in Overijssel of Kampen? Bij Afvalcontainerbestellen.nl hebben we een speciale dienst in het leven geroepen die u hierbij kan helpen. Wanneer u voor 9 uur ’s ochtends een container huurt in onze webshop, dan leveren we hem dezelfde dag nog in Kampen! Voor deze speciale dienst rekenen we slechts een kleine toeslag.

Container huren Kampen op zaterdag

We krijgen van onze klanten vaak het verzoek of we ook op zaterdag een container kunnen leveren, omdat anders de container lang voor de deur moet staan. Daarom is het nu ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs een container te laten leveren op zaterdag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10