Home » Container huren Katwijk

Container huren Katwijk

Container huren Katwijk | Afvalcontainer bestellen

Met ongeveer 64.000 inwoners is het grootste verstedelijkte dorp in de Duin en- Bollenstreek. Dankzij de ligging aan zee komen er ieder jaar veel toeristen naar . In een dorp met zoveel bedrijvigheid komt ook een boel afval vrij. Afvalcontainerbestellen.nl is al jarenlang actief in de afvalbranche, voornamelijk in . Mede hierdoor kunnen wij containers tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden in ! Bestel vandaag nog een container in onze ! U kunt de container gemakkelijk en veilig betalen middels iDEAL of PayPal.

Welke afvalcontainer heeft u nodig in ?

Bepaal als eerst welke afvalsoort u wilt laten afvoeren in . In onze vindt u containers voor diverse soorten afval. Hierbij kunt u denken aan bouwafval, puin, grond, groenafval, etc. Wij bieden meerdere containers aan zodat wij het afval vanaf de bron kunnen scheiden, zo kan het afval uiteindelijk makkelijker gerecycled worden. De prijzen die wij hanteren zijn een all-in prijs, dit betekent dat huur, plaatsing, verwijdering en verwerking van de container reeds betaald is. Tevens hebben wij containers van allerlei verschillende formaten. Kleine containers met een inhoud van 3m3, 6m3 en 10m3, maar ook grote containers met een inhoud van 15m3, 20m3 en 40m3! Heeft u vragen over het huren van een container, of over een bepaalde afvalsoort? Belt u dan gerust even met onze professionals voor advies, bereikbaar op 0900-0174!

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in

Woont u in of omgeving en heeft u op korte termijn een container nodig? Geen probleem! Wanneer u bij ons voor 9 uur een container bestelt dan leveren wij hem dezelfde dag nog in ! Voor deze dienst vragen wij een kleine toeslag omdat wij de dagplanning moeten aanpassen. Wel zo handig wanneer u moet spoed een container nodig heeft!

Container huren op

Naast onze spoedlevering bieden wij ook de mogelijkheid om in op een container te laten leveren. Zo voorkomt u dat de container dagenlang aan de weg staat. Voor een levering op wordt een kleine meerprijs gerekend tijdens het afrekenproces.