Container huren Katwijk

Met ongeveer 66.000 inwoners en de gunstige ligging aan zee, wat ieder jaar vele toeristen trekt, is Katwijk een plaats met veel bedrijvigheid. Hierdoor komt er logischerwijs ook een boel afval vrij. Afvalcontainerbestellen.nl is al jarenlang actief in de afvalbranche, voornamelijk in Zuid-Holland. Mede hierdoor kunt u eenvoudig een container huren in Katwijk via onze website. U kunt de container gemakkelijk en veilig betalen middels iDEAL of PayPal. De prijzen die we hanteren zijn een all-in prijs. Dit betekent dat de huur, plaatsing, verwijdering en verwerking van de container reeds betaald is.

Container huren Katwijk | Afvalcontainer bestellen

Welke afvalcontainer heeft u nodig in Katwijk?

Bepaal eerst welke afvalsoort u wilt laten afvoeren in Katwijk. In onze webshop vindt u namelijk containers voor diverse soorten afval. Hierbij kunt u denken aan bouwafval, puin, grond, groenafval, etc. Dit doen we om het afval vanaf de bron kunnen scheiden, zodat het afval uiteindelijk makkelijker gerecycled kan worden. Tevens hebben we containers van allerlei verschillende formaten. Kleine containers met een inhoud van 3m3, 6m3 en 10m3, maar ook grote containers met een inhoud van 15m3, 20m3 en 40m3! Heeft u vragen over het huren van een container, of over een bepaalde afvalsoort? Belt u dan gerust even met onze professionals voor advies. We zijn bereikbaar op 0900-0174!

Voor 9 uur besteld, vandaag een container geleverd in Katwijk

Woont u in Katwijk of omgeving en heeft u op korte termijn een container nodig? Geen probleem! Wanneer u bij ons voor 9 uur in de ochtend een container bestelt, dan leveren we hem dezelfde dag nog in Katwijk. Wel zo handig wanneer u moet spoed een container nodig heeft. Voor deze dienst vragen we een kleine toeslag, omdat we de dagplanning moeten aanpassen.

Container huren Katwijk op zaterdag

Naast onze spoedlevering bieden we ook de mogelijkheid om in Katwijk op zaterdag een container te laten leveren. Zo voorkomt u dat de container dagenlang aan de weg staat. Voor een levering op zaterdag wordt een kleine meerprijs gerekend tijdens het afrekenproces.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
R.Roepman
Berkel en Rodenrijs 2024-02-17

Keurige service. Netjes op tijd bezorgd. Vriendelijke chauffeur.

10/10
nick schoemaker
liederdorp 2024-02-12

snel op tijd geleverd, vriendelijke chaufeur

10/10
Carlo
Haarlem 2024-02-10

Mijn ervaring is erg goed. Zowel bij brengen als ophalen. Zeer vriendelijke mensen.

10/10
Ahmed
Almere 2024-02-08

10/10
Wouter
Apeldoorn 2024-02-07

Snelle levering, goede communicatie, en eenvoudig te regelen!

10/10
v Gils
Reusel 2024-02-04

Top service, goed telefonisch contact, uiterst vriendelijk en flexibel in ophaalmoment.

10/10
J Winkel
KLAZIENAVEEN-NOORD 2024-02-01

Alles perfect geregeld. Mocht ik er weer 1 nodig hebben gaat dat weer bij jullie gebeuren.

10/10
Martin
Aerdenhout 2024-01-31

Dit is de tweede maal dat ik gebruik heb mogen maken van jullie goede service. Op tijd geleverd en weer een vriendelijke chauffeur getroffen.

4796 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10