Container huren Kerkrade

Inwoners en bedrijven in Kerkrade die een aanzienlijke hoeveelheid afval hebben waar ze vanaf willen, kunnen dit sinds kort regelen via Afvalcontainerbestellen.nl. Kerkrade staat bekend om evenementen zoals de jaarlijkse viering van carnaval, het Orlando festival en het Wereld Muziek Concours, dus dat er vaak een aanzienlijk hoeveelheid afval ontstaat, is onvermijdelijk. Daarom kunt u nu een container huren in Kerkrade en op voordelig wijze uw afval laten verwerken.

Container huren Kerkrade

Container huren Kerkrade

Uiteraard kunt u kiezen om uw afval zelf weg te brengen, bijvoorbeeld naar de milieuparken van Rd4, maar dit kost relatief veel tijd en moeite en bovendien bent u dan aan allerlei regels en eisen gebonden. Daar komt bovenop dat de milieustraat niet op ieder moment open is en het in het weekend bijvoorbeeld uitzonderlijk druk kan zijn. Een betere oplossing is daarom om een container te huren in Kerkrade. Deze wordt door ons bij u in Kerkrade geplaatst, waarna u vier weken de tijd krijgt om uw afval in de container te plaatsen. Geef ons een seintje wanneer de container vol is en wij zorgen dat deze weer wordt opgehaald. Ook over de verwerking van het afval hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij de prijs van de container zit namelijk de verwerking door een erkende instantie inbegrepen.

Welke afvalcontainer in Kerkrade heeft u nodig?

In onze webshop vindt u containers die geschikt zijn om veelvoorkomende afvalstromen mee in te zamelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan containers voor puin, hout, bouwafval en grond. We maken gebruik van verschillende containers, omdat het afval zo gescheiden opgehaald kan worden wat hergebruik van waardevolle afvalstoffen mogelijk maakt. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten van afvalverwerking en daardoor kunnen we de prijzen voor u laag houden. Volg daarom de voorschriften die voor de door u bestelde afvalcontainer gelden en plaats geen andere afvalsoorten in de container. Doet u dit wel, dan loopt u het risico om een naheffing te krijgen.

Spoedplaatsing van uw container in Kerkrade

Tijdens het afrekenen zult u zien dat het op werkdagen voor 9 uur in de ochtend mogelijk is om een afvalcontainer voor dezelfde dag te bestellen. Dit is onze spoedplaatsing, een speciale dienst die niet iedere containerservice u zal kunnen leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk kunnen wij dit wel. Ook is het hierdoor mogelijk om een container te bestellen voor een zaterdag. Voor beide diensten geldt een geringe toeslag.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
R.Roepman
Berkel en Rodenrijs 2024-02-17

Keurige service. Netjes op tijd bezorgd. Vriendelijke chauffeur.

10/10
nick schoemaker
liederdorp 2024-02-12

snel op tijd geleverd, vriendelijke chaufeur

10/10
Carlo
Haarlem 2024-02-10

Mijn ervaring is erg goed. Zowel bij brengen als ophalen. Zeer vriendelijke mensen.

10/10
Ahmed
Almere 2024-02-08

10/10
Wouter
Apeldoorn 2024-02-07

Snelle levering, goede communicatie, en eenvoudig te regelen!

10/10
v Gils
Reusel 2024-02-04

Top service, goed telefonisch contact, uiterst vriendelijk en flexibel in ophaalmoment.

10/10
J Winkel
KLAZIENAVEEN-NOORD 2024-02-01

Alles perfect geregeld. Mocht ik er weer 1 nodig hebben gaat dat weer bij jullie gebeuren.

10/10
Martin
Aerdenhout 2024-01-31

Dit is de tweede maal dat ik gebruik heb mogen maken van jullie goede service. Op tijd geleverd en weer een vriendelijke chauffeur getroffen.

4796 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10