Container huren Lichtenvoorde

Een container huren in Lichtenvoorde komt zowel van pas bij verbouwingen als bij evenementen. Daar waar afval geproduceerd wordt, staan bij klaar met onze afvalcontainers! Lichtenvoorde is het Gelderse plaatsje waar jaarlijks het bekende festival de Zwarte Cross georganiseerd wordt. Daarnaast staat Lichtenvoorde ook bekend vanwege hun jaarlijks terugkomend bloemencorso en kermis. De containers zijn ook geschikt voor afval dat vrijkomt na verbouwingen of renovaties van bijvoorbeeld woningen. Hieronder ziet u ons aanbod aan afvalcontainers, voor iedere klus een geschikte afvalcontainer!

Container huren Lichtenvoorde | Afvalcontainer Bestellen

Waarom een container huren in Lichtenvoorde?

Bij de dichtstbijzijnde milieustraten in Lichtenvoorde kan het voorkomen dat u bepaald afval niet kwijt kunt omdat deze daar niet verwerkt wordt. Daarnaast kost het tijdens een verbouwing veel tijd als u heel de tijd heen en weer moet rijden naar een milieustraat. Daarom is het extra gemakkelijk om een container te huren in Lichtenvoorde. Wij komen de afvalcontainer bezorgen op de door u aangegeven plek in Lichtenvoorde, komen deze na vier weken ophalen om vervolgens voor u het afval te verwerken op een verantwoordelijke manier.

Welke container in Lichtenvoorde heeft u nodig?

Zoals u bij ons overzicht aan containers kunt zien, verhuren wij containers voor verschillende afvalsoorten voor in Lichtenvoorde. De afvalsoorten die wij verwerken zijn als volgt: dakafval, grondafval, puinafval, bouwafval, houtafval en groenafval. Op onze website staat exact beschreven wat er precies wel en niet in een container mag. In Lichtenvoorde hebben wij containers met een inhoud tussen de 3 en 40 kubieke meter. Zo hebben wij dus voor elke klus een geschikte container!

Spoedplaatsing container in Lichtenvoorde

De genoemde prijzen op de website zijn all-in tarieven, maar we bieden nog twee extra diensten aan die een kleine vergoeding boven op het vaste tarief vragen. Zo kunt u een spoedplaatsing doorgeven aan ons zodat wij diezelfde dag nog een container komen leveren. Deze bestelling moet dan voor 9 uur in de ochtend geplaatst worden. Ook leveren wij containers op zaterdag in Lichtenvoorde.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerrit De Boer
Warfhuizen 2023-02-03

Prima service Duidelijke site En aardige chauffeur

10/10
Barat
Gouda 2023-02-02

Heel goed

10/10
Iris
Den Haag 2023-01-31

Hele snelle service, als je de plek goed voorbereid dan zet de chauffeur m netjes neer.

10/10
sabien
amsterdam 2023-01-30

Een aantal containers besteld (sneller vol dan je denkt!) supertevreden over de afhandeling. Makkelijk bestellen en behulpzame back office.

10/10
Simon van den Berg
Farmsum 2023-01-28

Netjes bezorgd en geplaatst waar ik de container graag wilde hebben. Als ik weer een container nodig heb bestel ik weer hier.👍👍

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

4550 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland