Home » Container huren Lisse

Container huren Lisse

Container huren Lisse | Afvalcontainer Bestellen

De gemeente Lisse, inclusief De Engel en , heeft meer dan 22.000 inwoners. De gemeente hoort bij en staat vooral bekend om de bloembollen. Een grote attractie in Lisse is de Keukenhof, die jaarlijks vele duizenden toeristen trekt. Voor inwoners van deze gemeente die bezig zijn met een verbouwing, renovatie, opruiming of de organisatie van een evenement, biedt Afvalcontainerbestellen.nl de mogelijkheid om een voordelige container te huren. Hiermee wordt het afvoeren van afval kinderspel.

Afvalcontainer huren Lisse

Bij het afvoeren van uw afval in Lisse heeft u een aantal mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deze klus helemaal zelf aan te pakken en een busje of een aanhanger te regelen. In dat geval moet u het afval zelf opladen, naar de milieustraat rijden en het afval hier weer afladen. Bij relatief kleine hoeveelheden is dit nog wel te doen, maar zodra u meerdere keren moet rijden kost dit al gauw teveel tijd en moeite. Is uw tijd u waardevol, kies dan voor een container van Afvalcontainerbestellen.nl. Deze plaatsen wij op uw aanwijzen en vervolgens krijgt u vier weken de tijd om de afvalcontainer te vullen. Is uw container vol, dan geeft u ons een seintje en halen wij deze weer op. De verwerking van het afval gebeurt vervolgens bij een gecertificeerd bedrijf.

Welke afvalcontainer in Lisse heeft u nodig?

Het afvoeren van afval in Lisse met behulp van een afvalcontainer is wel aan een aantal spelregels gebonden. Zo mag niet elke afvalsoort in iedere container. Dit komt omdat het uitgangspunt is om zoveel mogelijk afval her te gebruiken. Wanneer dit lukt, dan heeft dit een positief effect op het milieu en kan de prijs van een container bovendien zo laag mogelijk gehouden worden. Lees daarom goed bij elke container voor welke afvalstroom deze geschikt is. Wanneer u afval in de container deponeert wat daar niet in thuis hoort, dan ontvangt u achteraf een naheffing.

Spoedplaatsing van uw container in Lisse

In de bollenstreek is het mogelijk om een container te bestellen en deze met spoed te laten plaatsen. Dit doet u door de afvalcontainer op een werkdag voor 9 uur in de ochtend te bestellen en vervolgens te kiezen voor een spoedplaatsing. Wij zorgen ervoor dat de container dezelfde dag nog bij u geplaatst wordt. Plaatsing van een container op een is ook mogelijk. Beide diensten worden geregeld op basis van een kleine toeslag bovenop de reguliere prijs van de container.