Container huren Lochem

In een stad als Lochem wordt behoorlijk wat verbouwd en geklust. Zo worden er in de zomer vele tuinen opgeknapt en worden er regelmatig keukens en badkamers vernieuwd. Bij al deze werkzaamheden komt gewoonlijk een behoorlijke hoeveelheid afval vrij. Denk bijvoorbeeld aan takken, bladeren en grond uit de tuin en aan oude tegels, sanitair en kastjes bij een verbouwing. U kunt ervoor kiezen om dit afval zelf naar de milieustraat te brengen, maar dit is al snel een tijdrovende bezigheid. Daarom biedt Afvalcontainerbestellen.nl u de mogelijkheid om een container te huren in Lochem.

Waarom een container huren Lochem

Wanneer u de juiste container huurt in Lochem, kunt u in één keer al uw afval laten afvoeren en laten verwerken. Voor alle containers uit onze webshop betaalt u bovendien een heldere all-in prijs. Dit betekent dat we de container voor u plaatsen, u de container vier weken kunt laten staan, we de volle container vervolgens bij u ophalen en we ervoor zorgen dat uw afval verwerkt wordt. Op deze manier weet u precies wat het u kost om van uw afval af te komen en deze oplossing biedt u vooral een hoop gemak.

Welke afvalcontainer in Lochem heeft u nodig?

Voordat u een container bestelt, is het belangrijk dat u goed nadenkt over wat voor soort afval u allemaal heeft. Het is namelijk niet mogelijk om elke afvalstroom in dezelfde container te deponeren. Dit komt omdat een groot deel van het ingezamelde afval hergebruikt wordt en daarom apart wordt ingezameld. Op deze manier verlagen we de druk op het milieu en zorgen we er bovendien voor dat onze dienstverlening betaalbaar blijft. Bij elk type container in onze webshop kunt u lezen wat er wel en wat er niet in de container mag.

Daarnaast is het belangrijk dat de container die u bestelt groot genoeg is om al uw afval af te voeren. Containers zijn er namelijk in verschillende maten en we leveren containers met een minimale inhoud van 3 kubieke meter en een maximale inhoud van 40 kubieke meter.

Wanneer u er even niet uitkomt helpen onze klantenservicemedewerkers u graag verder!

Vandaag besteld, vandaag uw container in Lochem geleverd

Wanneer u de bovenstaande tekst heeft gelezen, zult u zich beseffen dat afvalverwerking maatwerk is. Daarom bieden we u nog twee bijzondere diensten aan. Het is namelijk mogelijk om een container die op werkdagen voor 9 ’s ochtends besteld is, dezelfde dag nog in Lochem te laten plaatsen. Dit komt bijvoorbeeld van pas wanneer uw huidige container onverwachts vol is of wanneer u onverwacht tijd heeft om te klussen. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om een afvalcontainer op zaterdag te laten plaatsen. Voor beide diensten betaalt u slechts een geringe toeslag bovenop de reguliere prijs van de container.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Warnaar
Vlaardingen 2024-04-23

Prima service en snel

9/10
Jos
Valkenswaard 2024-04-22

Container voor schoon puin besteld. concurrerende prijs. Doorslag was uitgebreide beschrijving op de website van wat er in mocht en wat er beslist niet in mocht (die duidelijkheid is cruciaal). Brengen en halen gaat prima. Kleine opmerking: bij op ophalen mag het tijdsbestek/dag wanneer dat gaat gebeuren iets beter worden gecommuniceerd (ruimteclaim voor de vrachtwagen om de container te kunnen takelen) .

9/10
Gaston Hendrix
Maastricht 2024-04-22

prima in orde netjes afgeleverd en opgehaald totaal geen problemen SUPER bedankt

9/10
Jaap
Loenen 2024-04-22

Goede service

10/10
Jansen
Den Haag 2024-04-20

Prima geregeld, goed optijd

9/10
A
Rotterdam 2024-04-19

Container werd netjes neergezet in ons smalle straatjes. Wordt nog opgehaald. Duidelijke communicatie!

9/10
P W
Haarlem 2024-04-18

Prima service, snelle levering en goede prijs

10/10
Hans
Lienden 2024-04-18

Alles volgens afspraak. Had niet beter kunnen gaan.

4852 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10