Container huren Lochem

In een stad als Lochem wordt behoorlijk wat verbouwd en geklust. Zo worden er in de zomer vele tuinen opgeknapt en worden er regelmatig keukens en badkamers vernieuwd. Bij al deze werkzaamheden komt gewoonlijk een behoorlijke hoeveelheid afval vrij. Denk bijvoorbeeld aan takken, bladeren en grond uit de tuin en aan oude tegels, sanitair en kastjes bij een verbouwing. U kunt ervoor kiezen om dit afval zelf naar de milieustraat te brengen, maar dit is al snel een tijdrovende bezigheid. Daarom biedt Afvalcontainerbestellen.nl u de mogelijkheid om een container te huren in Lochem.

Container huren Lochem | Afvalcontainer Bestellen

Waarom een container huren Lochem

Wanneer u de juiste container huurt in Lochem, kunt u in één keer al uw afval laten afvoeren en laten verwerken. Voor alle containers uit onze webshop betaalt u bovendien een heldere all-in prijs. Dit betekent dat we de container voor u plaatsen, u de container vier weken kunt laten staan, we de volle container vervolgens bij u ophalen en we ervoor zorgen dat uw afval verwerkt wordt. Op deze manier weet u precies wat het u kost om van uw afval af te komen en deze oplossing biedt u vooral een hoop gemak.

Welke afvalcontainer in Lochem heeft u nodig?

Voordat u een container bestelt, is het belangrijk dat u goed nadenkt over wat voor soort afval u allemaal heeft. Het is namelijk niet mogelijk om elke afvalstroom in dezelfde container te deponeren. Dit komt omdat een groot deel van het ingezamelde afval hergebruikt wordt en daarom apart wordt ingezameld. Op deze manier verlagen we de druk op het milieu en zorgen we er bovendien voor dat onze dienstverlening betaalbaar blijft. Bij elk type container in onze webshop kunt u lezen wat er wel en wat er niet in de container mag.

Daarnaast is het belangrijk dat de container die u bestelt groot genoeg is om al uw afval af te voeren. Containers zijn er namelijk in verschillende maten en we leveren containers met een minimale inhoud van 3 kubieke meter en een maximale inhoud van 40 kubieke meter.

Wanneer u er even niet uitkomt helpen onze klantenservicemedewerkers u graag verder!

Vandaag besteld, vandaag uw container in Lochem geleverd

Wanneer u de bovenstaande tekst heeft gelezen, zult u zich beseffen dat afvalverwerking maatwerk is. Daarom bieden we u nog twee bijzondere diensten aan. Het is namelijk mogelijk om een container die op werkdagen voor 9 ’s ochtends besteld is, dezelfde dag nog in Lochem te laten plaatsen. Dit komt bijvoorbeeld van pas wanneer uw huidige container onverwachts vol is of wanneer u onverwacht tijd heeft om te klussen. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om een afvalcontainer op zaterdag te laten plaatsen. Voor beide diensten betaalt u slechts een geringe toeslag bovenop de reguliere prijs van de container.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Barat
Gouda 2023-02-02

Heel goed

10/10
Iris
Den Haag 2023-01-31

Hele snelle service, als je de plek goed voorbereid dan zet de chauffeur m netjes neer.

10/10
sabien
amsterdam 2023-01-30

Een aantal containers besteld (sneller vol dan je denkt!) supertevreden over de afhandeling. Makkelijk bestellen en behulpzame back office.

10/10
Simon van den Berg
Farmsum 2023-01-28

Netjes bezorgd en geplaatst waar ik de container graag wilde hebben. Als ik weer een container nodig heb bestel ik weer hier.👍👍

7/10
Aart Louwrier
HAARLEM 2023-01-25

Op zich goed, containers werden gebracht en gehaald naar wens. Alleen de terug container van gisteren (24/1) zou worden opgehaald tussen 16.00-17.00 uur maar het werd tegen de afspraak 14.00 uur.

10/10
Gulcan
Den Haag 2023-01-23

Goede service en ze zijn wel snel met leveren

9/10
Thijs Van Dorssen
Bennebroek 2023-01-23

Altijd goed. Vriendelijke service en onderhouden goed contact. Zeker aan te raden.

9/10
B Aalberys
Almere 2023-01-20

Super gemakkelijk, erg handig. Alles volgens afspraak.

4549 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland