Container huren Lunteren

Het huren van een container in Lunteren is heel handig als u van plan bent om bijvoorbeeld een woning te gaan verbouwen of te gaan renoveren. Rondom Lunteren zit een bosrijk gebied, wat veel toerisme trekt in de zomer. Ook op campings wordt vaak geklust, waardoor ook hier een afvalcontainer geen overbodige luxe kan zijn. Het huren van een afvalcontainer bij afvalcontainerbestellen.nl gaat heel gemakkelijk en snel! Bekijk ons volledige aanbod aan containers hieronder:

Waarom een container huren in Lunteren?

Wanneer u bezig bent met een grote klus, wilt u niet constant naar een milieustraat moeten rijden om van uw afval af te komen. Daarnaast verwerkt niet elke milieustraat al het afval dat u heeft. Dit kan u veel tijd en moeite kosten, waardoor u niet volledig kunt focussen op uw klus. Huur dus voor het gemak een afvalcontainer zodat u gemakkelijk uw afval kwijt kunt. De container zullen wij bij u leveren op de door u aangegeven plek, na vier weken halen wij hem weer op om het afval op een juiste manier te verwerken. Zo kunt u dus blijven focussen op uw klus en focussen wij op uw afval.

Welke container in Lunteren heeft u nodig?

In het containeroverzicht hierboven ziet u dat wij voor verschillende afvalsoorten containers aanbieden. De inhoud van onze containers variëren tussen de 3 en 40 kubieke meter en zijn geschikt voor bouwafval, grondafval, houtafval, groenafval of dakafval. Voor elke klus hebben wij dus wel een geschikte container klaar staan!

Spoedplaatsing container in Lunteren

Het is mogelijk een spoedplaatsing voor een container in Lunteren door te geven aan ons. Als u voor 9 uur in de ochtend een bestelling plaatst, kunnen wij diezelfde dag nog de container komen leveren bij u. Ook leveren wij containers op zaterdag, echter is op zaterdag een spoedplaatsing niet mogelijk. De genoemde prijzen op de website zijn all-in tarieven, maar wanneer u zicht beroept op een spoedplaatsing of zaterdaglevering vragen wij wel een kleine vergoeding bovenop dit vaste tarief.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
robert
goor 2024-05-08

Top service

10/10
Ralf
Amersfoort 2024-05-06

Super! Snelle service en vriendelijke mensen! Toppers

10/10
Sylvia
Etten-leur 2024-05-05

Goede,snelle service Zeer vriendelijke, goede chauffeur

9/10
Michel Bouman
Berkel 2024-05-04

Snel besteld, duidelijke bepalingen over wat er in mag, scherpe prijs, netjes op tijd geplaatst, mooie lege container. Nu hadden we een principe afhaal tijd, die kon niet worden gehaald en dat is wat het is, een klein belletje van jullie uit was aardig geweest. Dit alles om de container af te deken en te beschermen voor bij gooiers. Verder netjes opgehaald, vriendelijke mensen en goeie chauffeurs. Kortom dank je wel, prima service

10/10
G. Laan
Venhuizen 2024-05-02

Precies op de afgesproken tijd bezorgt en ook op de goede plek neergezet. De chauffeur nam er de tijd voor. Perfect

10/10
Hebebouw
Dronten 2024-04-29

Prima geregeld, goede communicatie en volgens afspraak.

9/10
Pauline
Santpoort 2024-04-29

Snelle en betrouwbare service, makkelijk en snel geregeld. Zowel leveren, wisselen en ophalen.

10/10
Then
Velp 2024-04-28

Top geregeld

4867 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10