Home » Container huren Made

Container huren Made

Container huren Made | Afvalcontainer Bestellen

behoort met circa 11.000 inwoners tot de gemeente Drimmelen (). Het gemeentehuis van deze gemeente staat in maar de gemeente zelf bestaat uit meerdere kernen. Bent u in het dorp op zoek naar een betaalbare oplossing voor de afvoer van een relatief grote hoeveelheid grof afval? Dan kunt u terecht bij Afvalcontainerbestellen.nl. Via onze website bestelt u eenvoudig en voordelig een geschikte container voor de regio .

Afvalcontainer huren

Op het moment dat u grof afval heeft wat u niet kwijt kunt in uw container voor huisvuil, dan heeft u een aantal opties. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij de milieustraat in Terheijden, maar deze is niet altijd open en voor veel afvalsoorten dient u te betalen. Daarom is het vaak makkelijker om een container te bestellen. Via onze website kunt u bijvoorbeeld containers bestellen voor hout, groenafval, bouw en sloopafval en dakafval. Op dat moment brengen wij de container bij u langs en krijgt u vier weken de tijd om de afvalcontainer te vullen met uw afval. Eenmaal gevuld, halen wij uw volle container op en zorgen wij dat het afval verwerkt wordt. Dit alles geschiedt tegen een all-in tarief wat bij de containers wordt gecommuniceerd. Na afloop ontvangt u dus geen rekening meer van ons.

Welke afvalcontainer in heeft u nodig?

Voor wij u van dienst kunnen zijn, dient u een geschikte afvalcontainer te bestellen via onze website. Dit kan al binnen enkele klikken, aangezien onze website overzichtelijk ingedeeld is. Alle containers zijn namelijk gesorteerd op basis van afvalsoort en bij iedere container vindt u een lijst met afvalstoffen die in de betreffende container mogen. Bovendien leveren wij in afvalcontainers in verschillende formaten. Tot 40 kubieke meter afval kunnen wij daarom moeiteloos in één keer voor u afvoeren. Het afrekenen doet u veilig via betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL, AfterPay, credit card of Paypal. Hierna gaan wij voor u aan de slag.

Spoedplaatsing van uw container in

Voor spoedklussen kunnen wij een container die besteld is op een werkdag voor 9 uur in de ochtend, dezelfde dag al leveren. U kunt dit selecteren tijdens de bestelprocedure. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de levering op plaats te laten vinden. Omdat beide diensten extra inspanningen van onze kant vereisen, is hier een kleine toeslag op van toepassing.