Container huren Meppel

Op de meest zuidwestelijke punt van de provincie Drenthe ligt de stad Meppel. In de gemeente liggen ook de dorpen Nijeveen, Broekhuizen en Kolderveen. Afvalcontainerbestellen.nl levert haar containers in heel Nederland en dus ook in Meppel. Hiermee bieden we inwoners en organisatoren van evenementen zoals Meppel Culinair en het Grachtenfestival, een efficiënte oplossing om van hun afval te geraken.

Container huren Meppel | Vandaag besteld, vandaag geleverd!

Waarom een container huren Meppel?

Inwoners van Meppel die bij ons een container huren, doen dit meestal om dat ze geen tijd hebben om het afval zelf naar de plaatselijke milieustraat te brengen. Vanaf een bepaalde hoeveelheid wordt dit namelijk een tijdrovende klus en brengen gemeenten bovendien vaak extra kosten in rekening voordat ze het afval accepteren. Huur daarom een container via Afvalcontainerbestellen.nl. U betaalt bij ons een helder all-in tarief waarvoor we een container bij u plaatsen die u gedurende vier weken kunt vullen. Wij halen de volle container vervolgens op uw aangeven op en zorgen dat het afval bij een erkend bedrijf verwerkt wordt. U heeft hier zelf geen omkijken naar!

Welke afvalcontainer in Meppel heeft u nodig?

In de regio Meppel leveren we containers voor uiteenlopende afvalsoorten. Denk hierbij aan afvalsoorten zoals groenafval, houtafval, puin en dakafval. Deze afvalstromen worden gescheiden ingezameld om de kosten laag te houden en om de druk op het milieu te beperken. Op deze manier kan immers een groot gedeelte van het afval hergebruikt worden. Alle containers zijn beschikbaar in verschillende maten, die worden uitgedrukt in kubieke meter (m3), op deze manier kunt u een afvalcontainer bestellen die precies groot genoeg is om al uw afval in één keer af te voeren.

Spoedplaatsing van uw container in Meppel

Uw bestelling kunt u bij ons eenvoudig afrekenen via veelgebruikte betaalmethoden zoals AfterPay, PayPal, iDEAL en creditcard. Tijdens het afrekenproces krijgt u bovendien de gelegenheid om een tweetal extra diensten af te nemen. Dit zijn de spoedplaatsing en zaterdagplaatsing. Wanneer u dit wenst kunnen we de afvalcontainer namelijk ook op zaterdag bij u in Meppel komen plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om containers die op een werkdag voor 9 uur ’s ochtend besteld worden, dezelfde dag nog te plaatsen. Omdat beide diensten extra inspanningen vereisen van ons personeel, wordt hier een geringe toeslag voor in rekening gebracht.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Mike
Hoorn 2023-09-29

Zeer snelle service , goedkoopste van allemaal

10/10
Joost
Oldetrijne 2023-09-29

Op tijd geleverd en op gehaald. Netjes neergezet.

10/10
shan ramachandran
mossenmeent 3 2023-09-28

Fantastic customer service, amazing support and beautiful online system to work easy.... very happy with service and support...

9/10
Henry Jaspers
Herkenbosch 2023-09-28

Zeer goede ervaring. Goede service en een zeer vriendelijke chauffeur. Timing van bezorgen container was goed.

10/10
Marian
Amersfoort 2023-09-27

Snel, makkelijk en zonder problemen geregeld. Aardige chauffeur. Ben heeeeel tevreden. 👍

10/10
sezai serin
zaandam 2023-09-27

top bedrijf !!!!!

10/10
GAA van Hooijdonck
Oud Gastel 2023-09-27

Netje op tijd geleverd, en makkelijk op de site alles te regelen. Ook het ophalen je krijgt gelijk een bevestigingsmail dat ze opdracht hebben ontvangen!

10/10
Sander
Terwolde 2023-09-25

Simpel besteld, makkelijk geleverd, simpel afgemeld, keurig opgehaald. Wat kan je er nog meer van zeggen?

4714 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10

Container huren in
Kaart van NederlandNoord-HollandZeelandZuid-HollandUtrechtNoord-BrabantLimburgGelderlandFlevolandOverijsselDrentheGroningenFriesland