Container huren Meppel

Op de meest zuidwestelijke punt van de provincie Drenthe ligt de stad Meppel. In de gemeente liggen ook de dorpen Nijeveen, Broekhuizen en Kolderveen. Afvalcontainerbestellen.nl levert haar containers in heel Nederland en dus ook in Meppel. Hiermee bieden we inwoners en organisatoren van evenementen zoals Meppel Culinair en het Grachtenfestival, een efficiënte oplossing om van hun afval te geraken.

Waarom een container huren Meppel?

Inwoners van Meppel die bij ons een container huren, doen dit meestal om dat ze geen tijd hebben om het afval zelf naar de plaatselijke milieustraat te brengen. Vanaf een bepaalde hoeveelheid wordt dit namelijk een tijdrovende klus en brengen gemeenten bovendien vaak extra kosten in rekening voordat ze het afval accepteren. Huur daarom een container via Afvalcontainerbestellen.nl. U betaalt bij ons een helder all-in tarief waarvoor we een container bij u plaatsen die u gedurende vier weken kunt vullen. Wij halen de volle container vervolgens op uw aangeven op en zorgen dat het afval bij een erkend bedrijf verwerkt wordt. U heeft hier zelf geen omkijken naar!

Welke afvalcontainer in Meppel heeft u nodig?

In de regio Meppel leveren we containers voor uiteenlopende afvalsoorten. Denk hierbij aan afvalsoorten zoals groenafval, houtafval, puin en dakafval. Deze afvalstromen worden gescheiden ingezameld om de kosten laag te houden en om de druk op het milieu te beperken. Op deze manier kan immers een groot gedeelte van het afval hergebruikt worden. Alle containers zijn beschikbaar in verschillende maten, die worden uitgedrukt in kubieke meter (m3), op deze manier kunt u een afvalcontainer bestellen die precies groot genoeg is om al uw afval in één keer af te voeren.

Spoedplaatsing van uw container in Meppel

Uw bestelling kunt u bij ons eenvoudig afrekenen via veelgebruikte betaalmethoden zoals AfterPay, PayPal, iDEAL en creditcard. Tijdens het afrekenproces krijgt u bovendien de gelegenheid om een tweetal extra diensten af te nemen. Dit zijn de spoedplaatsing en zaterdagplaatsing. Wanneer u dit wenst kunnen we de afvalcontainer namelijk ook op zaterdag bij u in Meppel komen plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om containers die op een werkdag voor 9 uur ’s ochtend besteld worden, dezelfde dag nog te plaatsen. Omdat beide diensten extra inspanningen vereisen van ons personeel, wordt hier een geringe toeslag voor in rekening gebracht.

emblem
Containerhulp containerhulp

Weet u niet precies welke container u nodig heeft? Gebruik dan onze containerhulp! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

zoeken
Hulp of advies nodig? Bel voor gratis advies: 0900-0174
Beoordelingen

Hieronder de beoordelingen die wij dagelijks van onze klanten ontvangen. Mocht u na afloop ook een beoordeling willen geven over onze dienstverlening? U kunt dit doen door op de link te klikken in de e-mail die u ontvangt na een ophaalverzoek.

10/10
Gerda
Rotterdam 2024-06-20

Houden zich aan afspraken, super vriendelijke klantenservice, doen niet moeilijk over een paar dagen extra container laten staan. Super bedrijf👍🏻

10/10
Ronald
Oudorp Nh 2024-06-20

Prima geregeld

10/10
Kaaijk
Pekela 2024-06-19

Snelle reactie en goede service

10/10
Ernst Oostindie
Alkmaar 2024-06-19

Prima ervaring

10/10
CS Vastgoed Beheer
Rotterdam 2024-06-19

Zoals altijd een snelle en keurige services. Wederom dank.

10/10
Randy
Hillegom 2024-06-19

Snelle levering, leuke chauffeurs, snelle ophaling.

10/10
two angels
almere 2024-06-17

alles netjes volgens afspraak geregeld

9/10
Marina
Oud-Beijerland 2024-06-16

Goede service. Bij ons was de container door omstandigheden niet op de afgesproken dag geplaatst. Omdat er dakkapellen geplaatst zouden worden, hebben ze er alles aan gedaan toch op tijd een container te laten komen. En dat is gelukt. Super fijn dat er zo werd meegedacht. Dank je wel!

4902 mensen beoordelen Afvalcontainerbestellen.nl gemiddeld met een 9.5 / 10